Ne yapacağımı bilmiyorum.

Night owl

Just Love!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
8.090
12.152
498
35
Sevgilim uzun zamandır ilgisiz. Mutsuz olduğunu, artık sorumluluklarının arttığını belirtti. Ben anlamaya çalıştım, canım yandığı için de arada duygularımı dökmeye çalıştım o ise sürekli bunu tartışma açmaya çalışmam olarak gördü. Geçen hafta uzun bir süre ne aradı ne mesaj attı endişelendim. Telefonu da kapandı ben de arkadaşını ve yurdunu aradım. Sonra bana güvenmiyorsun dedi ve beni terketti. Sonra ona yalvardım falan(gurur mu o da ne?) geri döndü. Ve terkettiğinde artık sabahlar daha kötü geçecek, çünkü uyandığımda ilk seni arıyorum diye kişi o günden beri daha da ilgisiz ve bugün uyanmasın diye aramama rağmen, kendisi uyandığında beni aramadı. Onun paylaşımlarını gördüm internette ama beni aramadı. Ben aradım sesini duymak için açmadı ve geri dönmedi.

ay kıyamam sana üzüldüm ama canım gerçekleri söylemek zorundayım sevgılın senden soğumuş bıraz kendı halıne bırak başka bırıde olabılır inşallah yoktur tahmın yurutuyorum ben canım sakın üzülme

Bu yıl üniversiteye başladı, yeni şehir yeni bir hayat. Bir de bu şehre benim için geldi tercihlerini hep bu şehirden yana kullandı. Yurtta oda arkadaşından memnun değil. Eve çıkacak ama öğrenci işte maddi sorunlar. Sıkılıyor. Pek arkadaşı yok, yeni arkadaşlar edinemiyor. Fazla ciddi. Sigara alkol kullanmıyor o nedenle aynı ortamda bile bulunmuyor kullananlarla(astımı var). Sorumluluklar bunlar. ama eylülden beri çok zaman geçti. Alışması gerekmez mi olduğu ortama? Değişiklikleri pek sevmiyor biliyorum bu nedenle saçımı bile boyattırmaz. Çok kıskançtı artık kıskanmıyor gerçi kıskanacak birşey de vermiyorum artık eline. Geçen yıl çok gezerdim, eğlenirdim. Bu yıl hep evdeyim. O gezmek istediğini ama benim kıskançlık yapacağımı düşündüğünü ve sıkıldığını söyledi. Ben de kıskanmam gez, ilişkimize zarar vermesin bu yeter dedim. Sonra bir iki kez bilardoya gitti arkadaşlarıyla. bir keresinde gece 12 olmasına rağmen dışarıda kaldı, haber vermedi. Endişelendim o saatte erkek için bile olsa tehlikeli diye düşünüyorum. Hele seçim zamanı. Neden endişeleniyor muşum diye tartıştık.Anlamıyorum derdi nedir?

Derdi taviz vermiş sevgini göstermiş olman beyefendiye...Gezmedin dolaşmadın kendine zaman ayırmadın he tamam bu kız beni seviyor ne istiyorsam yapıyor artık vazgeçmez benden gözüyle bakıyor..Buda çok şeyi yapmamasına yetiyor tabi...Bence dönmesi için yalvarmakla çok çok yanlış yapmışın sende farkındasın bunun bence..Eline koz vermişin..Bir süre birşey yapma arama sorma arkadaşlarınla gezmeye kendine zaman ayır onsuz yaşayabileceğini göster..Bence yapabileceğin tek şey bu seni kaybetmeye başladığını gördüğünde ya eskisi gibi olursunuz ya da tamamen koparsınız ki bu seni sevmediğini gösterir öyle durumda kopmanızda yerinde bir hareket olur

Bu tür davranışlar duygular bana tek birşeyi anımsatır.
İnş öyle değildir ama artık sevgilin bu ilişkiden soğumuş.
Öylesine akışına bırakmış.

Bi erkekte her zaman kaybetme korkusu olmalı. Sen ona yalvararak bu korkuyu ortadan kaldırmışsın. Aynı yollardan bende geçtim bu yüzden canım vakit geç olmadan vazgeç bu çocuktan.

şimdi fikrimi yazacağım kusura bakma cnm da,

sorumluluğum arttı falan filan, bahane onlar
soğumuş ilişkiden ya da üniversiteden birinden hoşlanıyor olabilir
ama sakın bana geri dön filan deme ona artık, sen öyle dedikçe uzaklaşır emin ol.
bırak naparsa yapsın kendini tut, dank ederse öyle dank eder onun kafasına belki

bırak ne hali varsa görsün.

ilgisizlik başlamışsa bir ilişkide ayrılık çanları çalmaya başlamıştır.. (bu sitede bunu kaçıncı yazışım artık ama öylee, doğru bi tecrübe bu... )

cnm üzüldüm snin adına bi zamanlar bende böyle şeyler yaşamıştım ama çok şükür düzeldi şu an haln birlikteyiz yapacağın tek şey cnm bak tecrübeli olaarak konuşuyorum kendi haline bırakmak zamana bırak bakalım ne olacak yani sadece sen izle anladın mı cnm öyle yap bence her ilişkide bazen zor süreçler oluyo

bence en iyi yöntem ayna yöntemi... bence sende onun sana davrandığı gibi davranmalısın... bi kere sen elinden geleni yapmışsın artık ilişki durumunuz ona kalmış... biraz uzaklaşmayı dene canım yoksa içine düşersin bence... o aramıyorsa sen hiç arama..

Staja başladım ve dolayısı ile kafam başka şeylerle meşgul. Onunla ilgilenemiyorum ve zaten ikimizinde işleri var. Çok rahatız. Mutluyuz da. Az konuşuyoruz ama böylesi daha iyi. Kendimi yormuyorum kurgulayıp kurgulayıp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…