Bu yıl üniversiteye başladı, yeni şehir yeni bir hayat. Bir de bu şehre benim için geldi tercihlerini hep bu şehirden yana kullandı. Yurtta oda arkadaşından memnun değil. Eve çıkacak ama öğrenci işte maddi sorunlar. Sıkılıyor. Pek arkadaşı yok, yeni arkadaşlar edinemiyor. Fazla ciddi. Sigara alkol kullanmıyor o nedenle aynı ortamda bile bulunmuyor kullananlarla(astımı var). Sorumluluklar bunlar. ama eylülden beri çok zaman geçti. Alışması gerekmez mi olduğu ortama? Değişiklikleri pek sevmiyor biliyorum bu nedenle saçımı bile boyattırmaz. Çok kıskançtı artık kıskanmıyor gerçi kıskanacak birşey de vermiyorum artık eline. Geçen yıl çok gezerdim, eğlenirdim. Bu yıl hep evdeyim. O gezmek istediğini ama benim kıskançlık yapacağımı düşündüğünü ve sıkıldığını söyledi. Ben de kıskanmam gez, ilişkimize zarar vermesin bu yeter dedim. Sonra bir iki kez bilardoya gitti arkadaşlarıyla. bir keresinde gece 12 olmasına rağmen dışarıda kaldı, haber vermedi. Endişelendim o saatte erkek için bile olsa tehlikeli diye düşünüyorum. Hele seçim zamanı. Neden endişeleniyor muşum diye tartıştık.Anlamıyorum derdi nedir?