Ne yapacağımı bilmiyorum

egocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
8
0
36
Kayseri
Annemle babam bu gün hacadn döndü ve 5 gün önce annennem vefat etti annemin bundan haberi yoktu.Akşama kadar kimse bir şey demedi akşam ben söyledim herkes bana çok kızdı.Benim amacım annem bunu duyduğunda onu teselli edebilmekti.Ama olmadı söylediğime bin pişman oldum.Eşimde bir haftadır bana küs.Kafayı yiyecem ,kendimi yapayalnız ve çaesiz hissediyorum

ergeç öğrenecekti zaten de,
neden söylemediler sakladılar hacdan dönünce?
uygun bi zaman mı bekliyolardı acaba???

hayır oynamıyorum kocam görmesin diye açtım orayı.Görse yazdıklarımı oda ayrı bir dert

anladım pardon o zaman...
neden söylemiyorlardı annesinin öldüğünü, zamanı mı vardı da sen öncesinde söylediğin için tepki gösterdiler?

Bence ailen biraz fazla abartmislar konuyu sana kizarak, sonucta annen öyle yada böyle ögrenecekti gercegi.. Senden ögrenmeside bence iyi olmus, cünkü insan böyle bir haberi alinca yaninda en sevdiklerinin destegini bekliyor ister istemez. Bence hic bir sekilde sucluluk duymamalisin. Annen sana tepkili degildir herhalde, önemli olan annenin sana karsi olan tutumu, baskalari istedigini desin bosver sen.. Simdi annenin sana ihtiyacida vardir, onu yalniz birakma bu acili günlerinde..
Esinle olan konuya gelince, galiba onunla olan problemin bu konuyla alakali degil.:44:Üzme sen kendini, evliliklerde sonucta kavgalarda olur darginliklarda, önemli olan darginligi cok fazla uzatmamak. O sana mesafeli davraniyorsa sen ona daha yakin olmaya calis, sonucta herseyi karsi taraftan beklememeli herzaman:34:

egocan inşallah sıkıntıların düzelmiştir. uterus didelfis sayfasına yazdığın yorumu yeni gördüm kusura bakma :30: özel mesaj hakkım olmadığından yazarsam konu sahibi olduğundan dolayı sana haber gider dedim :ssz: inşallah sıkıntılarını atlatmışsındır bu arada, iyisindir :16:

Back
X