ne yapacağımı bilmiyorum

yorgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
78
8
86
Sakarya
slm ben 22 yaşındaym 18 yaşından beri kamu personeli olarak çalışmaktayım kısmen mantık kısmen de aşk üzerine 6 ay önce evlendim eşimin babası o daha 2 yaşındayken vefat etmiş.haliyle annesiyle yaşıyor biz çıkarken yani düğünden önce annesiyle yaşamayı kabul ettim ancak ona şartlarımı söylemiştim.fakat işler öyle gitmiyor k.validem yaptığım yemeklere çay yapmama kadar herşeyi bana danışacaksın diyor.yani kendi evliliğimle ilgili herşeyi ona danışmalıymışız.ben arkadaşlarıma tek gidemiyorum eşim gittin her yere annem le gidebbilirsin yoksa göndermem diyor gece yatak odam da başbaşa kalıyoruz diye kendimi avutuyordum fakat kayın validem onun uyuduğu salon sıcak oluyor diye yatak odamızın kapısını gecenin bi vakti çalmadan açmaya başladı ve eşim bu duruma tepkisiz ailem bana 1 saat uzaklıkta ama eşim bana sonradan söyledi annesinin izin verdiği zamanlarda gideceğimi söyledi bundan dolayı ailemle de görüşemiyorum artık tıkandım şaşdım kaldım bu şekil yapamıyorum ne olur yardımm edin boşanmayı düşünüyorum eşime annen kendi evinde kalsın dedm oda eğer biri gidecekse bu sen olursun onu hiç bi yere göndermem dedi ben ne yapacam Allah aşkına şaşdım kaldım dayanamıyorummmmm..:(((

slm ben 22 yaşındaym 18 yaşından beri kamu personeli olarak çalışmaktayım kısmen mantık kısmen de aşk üzerine 6 ay önce evlendim eşimin babası o daha 2 yaşındayken vefat etmiş.haliyle annesiyle yaşıyor biz çıkarken yani düğünden önce annesiyle yaşamayı kabul ettim ancak ona şartlarımı söylemiştim.fakat işler öyle gitmiyor k.validem yaptığım yemeklere çay yapmama kadar herşeyi bana danışacaksın diyor.yani kendi evliliğimle ilgili herşeyi ona danışmalıymışız.ben arkadaşlarıma tek gidemiyorum eşim gittin her yere annem le gidebbilirsin yoksa göndermem diyor gece yatak odam da başbaşa kalıyoruz diye kendimi avutuyordum fakat kayın validem onun uyuduğu salon sıcak oluyor diye yatak odamızın kapısını gecenin bi vakti çalmadan açmaya başladı ve eşim bu duruma tepkisiz ailem bana 1 saat uzaklıkta ama eşim bana sonradan söyledi annesinin izin verdiği zamanlarda gideceğimi söyledi bundan dolayı ailemle de görüşemiyorum artık tıkandım şaşdım kaldım bu şekil yapamıyorum ne olur yardımm edin boşanmayı düşünüyorum eşime annen kendi evinde kalsın dedm oda eğer biri gidecekse bu sen olursun onu hiç bi yere göndermem dedi ben ne yapacam Allah aşkına şaşdım kaldım dayanamıyorummmmm..:(((

K.validenizin evi varsa niye tek başına kalmıyorki,eşiniz neden bu kadar tepkisiz kalıyor ki olaylara .....

Anlattıkların üzerine nedense içimde hiçbirşeyin değişmeyeceği hissi oluştu

çok kötü olmuş canım.yanlız değişeceğini hiç sanmıyorum.aileni görmene nasıl karışırlar anlamadım.kolay kolay boşan demem ama çocuğun yok ,maddi özgürlüğün var ne diye çekiyorsun demeden geçemeyeceğim.bazı erkekler gerçekten çok densiz oluyor,arkadaşına bile seni yanlız göndermiyor ama çalışmana izin veriyor ...........NİYE?çünkü eve para getiriyorsun.sakın beni kıskanıyor deme.kıskanıyorsa işe göndermez önce.boşanırmısın bilmem ama sakın bu adamdan çocuk yapma

Bu nedir yaa!!:53:

Esir misin sen o evde.Tamam o eve gelin gitmiş olabilirsin ama bu herşeye kaynananın müdahale edeceği anlamına gelmez..
Allah yardımcın olsun canım.Sakın ama sakın çocuk falan yapmaya kalkma yazık edersin geleceğine...

Sessiz kalan bir eşle nasıl bir ömür sürülebilir,orası da tartışılır zaten...

cok zor
yatakodasinin kapisina kadar gelmis is
esin neden bu kadar duyarsiz
benim kayinvalidede coksey yapmaya calismisti ama esim hep müdahale ediyordu
hic izin vermedi beni ezmesine
esinde suc
sen onun hanimisin
ne o öyle cocuk gibi herseyi sormak
yazik walla
cok zor görünüyor
Allah yardimcin olsun ama
sansa birakma

eşiniz restçi bir yapıda
durum da hiç açıcı değil

çok gençsiniz, işiniz var, çocuğunuz da yok
boşanmayı düşünmez misiniz?

eşin anneci bir erkek arkadaşım işin zor hatta imkansız diyeyim.
babası erken yaşta vefat etmiş annesi büyütmüş eşini.
annesine bağlılığı hat safhada.
her zaman annesine borçlu gibi hissedecek kendini.
o ne derse doğru gelecek ona.
yaşında genç bebekte yok, yol yakınken dön derim.
ne güzel işinde var kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun.

Bu evden biri gidecekse o da sensin diyorsa ve sen o evde hala duruyorsan diyecek söz bulamıyorum.Biraz cesaretli olun lütfen ne demek annemle gidebilirsin,sen onun annesiyle evlenmedin.Daha şimdiden kendini bu kadar ezdirirsen,yarın bir gün çocuğun olduğunda seni zerre adam yerine koymazlar.Şimdi evde sığıntı gibi yaşamana sebep olanlar,hamile kaldığında önce sana taşıyıcı anne muamelesi yaparlar,sonra çocuğunu yedirmenden içirmene her şeye karışırlar en son olarak ta sen içine ata ata sinir hastası olursun.Gerçekler acıdır üzgünüm ki sen ekonomik özgürlüğü olan bir bayansın,kendini ezdirmen beni şok etti....

anneci erkeklerden hep korkmusumdur cunku ozmn o evde huzur pek olmuyor benım eşimde ne kdr anneci görünsede annesi öle düşünsede bana cok baglı ve gerekırse rest cekebılıyor :) ee banada dur dıyebılıyor orta kararı bulabılen bır ınsanla tamamda ben olsam suan yerınde katlanamazdım işime karısılmıyorsa gezmemede karısılmasın mumkunse... bence sakın cocuk yapma o eşden

kesinlikle çocuk yapma, suan cok sorunlu bir ortam var, ve aileni bu durumdan haberdar et, evet onlar cok üzülür, ama sanada sahip çıkarlar, seni yalnız görürlerse,çaresiz bilirlerse baskı had safaya cıkar,

uff. eşinele açık açık konuş. kendi başına dert mi açtın... evlenmeden daha rahatmışsındır. eşinin ve kaynananın(annen diyemiyeceğim o bayana) her dediğine neden boyun eğiyorsun. üstelik ayakları üstünde duran çalışan bir bayansın. adam akıllı al karşına konuş.

ne insanlar var yaa özel hayatınıza s..mış batırmış kaynanan cnm allah sabırlar versin

Umut verici sözler yazmayı çok isterdim.. Ama üzgünüm sizin durumunuz düzeleceğe benzemiyor.
Arkadaşlar yazmış tekrar yazayım.. Aman hamile kalıp çocuk yapayım demeyin...
Ya bu duruma alışmayı bekleyin, ya da ailenize durumunuzu anlatıp onların da desteğini alarak restinizi çekin..
Bu durum asla normal değil bunu bilin.
Allah yardımcınız olsun..

Korkutucu bir durum,

bencede sakin bu evlilige birde cocuk getirme derim.

Niye evledi ki adam seninle acaba sana böyle baskici ise?

Sensin tabi ki yasayan bu hayati ama eger diyorsan yok olmaz bu is,o zaman yol yakinken dön.

sonra hergün aglayacagina ve cocugun olursa bosanma sansinda minimuma düsecegine simdi agla üc bes gün.

ama yakma hayatini.

kalsin anasiyla o zaman,terbiyesize bak,esine namusuna böyle konusabiliyorsa,büyük bir kavgada bu adam sana kapiyida gösterir!

yuh artık diyorum :20: :20: :20:
ne bu ya ev ev değil esir kampı mübarek.
aynı evde yaşamak karşılıklı anlayış olunca bile
bazen katlanılmaz olabiliyor. Ki sizin durumunuz
artık çığırından çıkmış. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin lütfen,
eşinizin annesi bu kadar kıymetliyse sizde aileniz için kıymetlisiniz
tabiiki. Bence eşinizle inceden inceye konuşun eğer sizi gözden
çıkarmışsa bence ortada kurtarılmak için savaşılacak bir evlilik
zaten hiç olmamış :19: :19: :19:

Eşinin net tavırlarına bakılırsa düzelmesi imkansız.
Ya by deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.
Ama size de yazık.Ömür çok kıymetli:19::19:

yaşadıklarınıza susmanız sizin daha fazla üzülmenize sebep olur.

bu şekilde çok uzun sürermi sizce evliliğiniz?

ekonomik özgürlüğünüz var,gençsiniz,çocuğunuz yok bunlar sizin için şuan avantaj.

lütfen akıllı mantıklı hareket edin ve ailenizin yanına dönüp boşanma davası açın.

yoksa bu böyle daha çok canınızı yakar.

ne kadar erken harekete geçerseniz,o kadar az üzülürsünüz.

eşiniz içinde çookk şeyler söylenir amaaa malum forum kuralları..

Back
X