ne yapacağımı bilmiyorum

siz anlattınız ben eşinize sinir oldum annesini mutlu etsin diye sizi üzemez hakkı yok bence tavrınızı koyun yoksa gittikçe artar bu baskı başta nasılsa öyle gider

mrb cnm anlattıklarına gore sen esınle degıl kayınvalıdenle evlısın esın madem hıc bıseye karısmıo herseye annesı mudahale edıo sana bu evden gıdecek annem deıl sen dıyebılıyorsa uzatma derım ıns bu zaman zarfında hamıle kalmazsın o zaman tamamen cıkmaza gırersın

Ayyy :47: "biri gidecekse o sen olursun" bu nasıl cümle sen kimsin ya esisin hayat arkadasın herseyisin..Yada onun icin öyle degilsin heralde..Koca kadınsın kimseden izin almaya ihtiyacın yok..Gerekirse esinden bile izin almayacaksın sana güvenen seni gercekten seven bir ese ben suraya gidiyorum su saatte gelecegim demek bile yeter..Ki bu durumda bayan daha cok dikkat eder..Baskı herseyi cıkmaza sokar..Git gülüm bir dk durma diyecegim ama olmayacak..Allah yardımcın olsun esinle oturup konusmayı dene bosanmak yerine bir orta yol bulacak kadar degerin vardır belki gözünde..

Son düzenleme:
slm ben 22 yaşındaym 18 yaşından beri kamu personeli olarak çalışmaktayım kısmen mantık kısmen de aşk üzerine 6 ay önce evlendim eşimin babası o daha 2 yaşındayken vefat etmiş.haliyle annesiyle yaşıyor biz çıkarken yani düğünden önce annesiyle yaşamayı kabul ettim ancak ona şartlarımı söylemiştim.fakat işler öyle gitmiyor k.validem yaptığım yemeklere çay yapmama kadar herşeyi bana danışacaksın diyor.yani kendi evliliğimle ilgili herşeyi ona danışmalıymışız.ben arkadaşlarıma tek gidemiyorum eşim gittin her yere annem le gidebbilirsin yoksa göndermem diyor gece yatak odam da başbaşa kalıyoruz diye kendimi avutuyordum fakat kayın validem onun uyuduğu salon sıcak oluyor diye yatak odamızın kapısını gecenin bi vakti çalmadan açmaya başladı ve eşim bu duruma tepkisiz ailem bana 1 saat uzaklıkta ama eşim bana sonradan söyledi annesinin izin verdiği zamanlarda gideceğimi söyledi bundan dolayı ailemle de görüşemiyorum artık tıkandım şaşdım kaldım bu şekil yapamıyorum ne olur yardımm edin boşanmayı düşünüyorum eşime annen kendi evinde kalsın dedm oda eğer biri gidecekse bu sen olursun onu hiç bi yere göndermem dedi ben ne yapacam Allah aşkına şaşdım kaldım dayanamıyorummmmm..:(((

canım benim şunu demeden geçemeyecegim.yeri geliyor insan kendi annesiyle anlaşamazken baska kadınla heleki aynı evde hiç sorunsuz yaşayacagını nasıl tahmin edebilirki.ama senin kendi annen yalnız olmuş olsaydı.evlendiğinde eşin senin anneni eve getirmene izin vermeyecekti.ama kendi anneleri olunca iş değişiyor.sen başta hata yapmışsın kayınvelide ile aynı evi paylaşmakta.allah sabır versin nediyim.senin kayınvaliden o evden gitmedikçe sorun çözülmezcanım.vallahi ben evlenirken eşimle konustum ne senin ailene yakın ne benim aileme yakın otouralım dedim.uzak olalım özleyince gelip gidelim dedim vallahi huzurum yerinde....

Back
X