Arkadaşlar, fikirleriniz benim için çok önemli lütfen bana yardım edin..
Benim 4 yıllık bir ilişkim var, 1 yıla yakındır nişanlıyım.
Öyle bir arada kaldım ki dayanılmaz durumdayım.
Ailem, nişanlımı ve ailesini baştan beri pek sevemediler.
Bunda onlarında büyük payı olsa da asla tek benim ailem haklı diyemem.
K.validemin çocukça saçmalıkları, annemin siniri gerginliği derken iş uzadı.
Şu an görüşüyorlar ama sanki ipler koptu kopacak. Diken üstündeyim.
Nişanlım aileme çok saygılı çok düşünceliydi. Ama annemin tavırları onu soğuttu.
Benim annem çok sinirli ve kötü davranıyor nişanlıma, şakayla filan laf sokuyor.
K.validemi hiç arayıp sormuyor hiç umursamıyor. Dün konuştuk k.v ile , annemin sinirli olduğunu kabul ettim birbirlerini alttan almaları gerektiğini çünkü arada bizim üzüldüğümüzü vs söyledim.
Nişanlımla az önce konuştuk bana dedi ki kabul ettin sonunda annenin "dengesiz" olduğunu. O kadar bozuldum ki ne olursa olsun o benim annem. Ve kendi annesinin geçmişte bana yaşattıklarını unuttu bana diyor ki senin ailen suçlu, onunkilerde birşey yokmuş.
Bir anda annesine toz kondurmayan biri oldu çıktı. Tamam benim ailemde suçlu ama bazen diyorum ki acaba annemin görüp benim aşktan göremediğim birşey mi var. Bu yüzden mi istemediler onları.
Nişanlım az önce bana diyorki dayandım dayandım ama artık daha fazla laf sokarlarsa dayanmam çeker giderim.
Onlar için beni bırakacakmış. Böyle aşkmı olur? Öyle üzgünüm ki.
Ayrılmak asla istemiyorum, nişanlıyız birde
Ama sizce doğru olan nedir ne olur bir yol gösterin bana..
Benim 4 yıllık bir ilişkim var, 1 yıla yakındır nişanlıyım.
Öyle bir arada kaldım ki dayanılmaz durumdayım.
Ailem, nişanlımı ve ailesini baştan beri pek sevemediler.
Bunda onlarında büyük payı olsa da asla tek benim ailem haklı diyemem.
K.validemin çocukça saçmalıkları, annemin siniri gerginliği derken iş uzadı.
Şu an görüşüyorlar ama sanki ipler koptu kopacak. Diken üstündeyim.
Nişanlım aileme çok saygılı çok düşünceliydi. Ama annemin tavırları onu soğuttu.
Benim annem çok sinirli ve kötü davranıyor nişanlıma, şakayla filan laf sokuyor.
K.validemi hiç arayıp sormuyor hiç umursamıyor. Dün konuştuk k.v ile , annemin sinirli olduğunu kabul ettim birbirlerini alttan almaları gerektiğini çünkü arada bizim üzüldüğümüzü vs söyledim.
Nişanlımla az önce konuştuk bana dedi ki kabul ettin sonunda annenin "dengesiz" olduğunu. O kadar bozuldum ki ne olursa olsun o benim annem. Ve kendi annesinin geçmişte bana yaşattıklarını unuttu bana diyor ki senin ailen suçlu, onunkilerde birşey yokmuş.
Bir anda annesine toz kondurmayan biri oldu çıktı. Tamam benim ailemde suçlu ama bazen diyorum ki acaba annemin görüp benim aşktan göremediğim birşey mi var. Bu yüzden mi istemediler onları.
Nişanlım az önce bana diyorki dayandım dayandım ama artık daha fazla laf sokarlarsa dayanmam çeker giderim.
Onlar için beni bırakacakmış. Böyle aşkmı olur? Öyle üzgünüm ki.
Ayrılmak asla istemiyorum, nişanlıyız birde

Ama sizce doğru olan nedir ne olur bir yol gösterin bana..