Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok saygısızca. En kötüsünden vedaya bile razıydım.
En çok zorlandığım konu bi anda bitmesi ve bunu kabullenmek sanırım.
Ve en doğrusuda kendi yoluma devam etmek.
Şunu anladım ki kimse için değmezmiş.
Ben en çok kendimi yıprattım üzülerek.
Ve aynı onun gibi bende sıkıldım beklemekten..
Pişmanlık 20 günlük bi süreç değildir. 20 günde aklı başına gelmemişse onun için üzülmene, o göz yaşlarına değmez. Ağlama :/
Yapabileceğin en güzel şey unutmaya çalışmak canım , o sözüne rağmen vereceği cevapise ne yapabilinir ki o insan için , kaybetmekten korksa o sözüne karşı onu yapmazdı yani zaten uzaktan ilişki yürütmek gerçekten zor herkesin harcı değil hele erkek olarak herkes başaramaz. Bak sakın ona doğum gününde ona küs olsanız bile o hediyeleri göndermek gibi yanlış bir davranışta bulunma inan bu onu daha bir pohpohlar egosunu tavan yapar. Mesaj dahi atma o zaman anlasın yanii. Yaşın kaç bilmem ama okuduğuna göre benden küçüksün 28 yaşındayım tecrübelerime dayanarak diyorum bunları. Üzülme bende çok kötü günler yaşadım çok acı çektim şimdi diyorum ki ne salakmışım. Şu anda bir erkek arkadaşım var ve diyorum ki iyi ki bundan öncekiler olmamış.
Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur ... demiş Mevlana Hz. boşver hayat çook güzel Allah annenle babanla sınamasın seni sevgili nedir ki.
Aslına bakarsan ben diğer arkadaşlar gibi net konuşamıcam.
birisi vardır,seni bu yuzden bırakmıştır gibi ki ihtimaller doğrultusundada olabilir kimse bilmiyo şuan bunu.
mesela benim 3 yılı aşkın bir ilişkim var,ilgisiz olduğunu dusunduğumden (çok yoğunn çalısıyo kendısı) tartışıyoruz,olmadık seylerden sorun yaratıyorum falaan.
onunda böyle yoğunlukları olabilir mi ? ne biliyim ailesiyle işiyle okuluyla vs sorunları vardr kafa dinlemekk istiyodur.
ama sakın olaki mesaj atma çok şımarmış,herşeyi senden beklediğide aşikar:26:
ya düşünsene 2.5 senenın ayrılması bile bır mesajla bitti kolaymiş ona gore
Aslında ben çok güçlüydüm. Sevsem bile hep mantığımla hareket ederdim.
Ama bu seferki farklı gibi geldi. Çok değer verdim sanırım. Hakettiğinden çok daha fazla.
Gerçi hakediyor mu tartışılır
Ağlamak geliyo içimden ama gözlerimde yaş kalmamış ki
Çok üzdüm çok yıprattım kendimi.
Buda geçicek biliyorum. Ve çabuk geçmesini diliyorum![]()
çok fazla değer vermişsin, kıymetini bilmemesi ne bencilce. Pff. o kimbilir nerde, napıyor. Ağlamaz. Ağlasa mesaj atardı. Emin ol. Dayanamazdı.
Sanırım umudumu kesme zamanı..
Çok zor gelecek ama başka yapabilceğim bişi yokki..
Uğruna savaşcağım bi aşkta yok. Çözülmesi gereken sorunlarda yok.
Çünkü bi sebep yok. Benim elimden gelen bu kadar..
Zaten kendimde bi suç bulmuyorum ben.
Çok üstüne gidip baskı yaptığımı varsayalım, bu nedenle de bitmesi mantıksız zaten.
Asla özür dilemem, özür diliyeceğim bişi yok ortada.
Hala bişiler bekliyorum ah şu kalbim!
Onu o kadar doğru bi insan sanmışımki..
Fazlasıyla benimsemişim.
Bana sadece bitti demesi bile yeterdi benim için.
Daha önceki ayrılıklarımızda da böyle konuşmadığımız zamanlar oldu hep ben adım attım.
Sonra nasıl dayanabildin konuşmadan diye sormuştum.
Benden beklemiş. Alışmış işte. Baştan hata yaptım ben hep adım atmakla.
Hiç mesaj atmadım zaten o günden beri..
Beklemek istemiyorum kiTamam bende bunaltmış olabilirim ama bu bitirmesi için mantıklı bi neden değildi.
evet cnm o konuda cok yanlıs yapmıssın .
eger hatan var ıse elbette adımınıda atarsın özrunude
dilersın .ama hıc hatan yokken bıle her seferınde
senın adım atıp o ılıskıyı baslatman cok yanlıs olmus .
senın adım atarak baslattıgın ılıskı senı ne kadar
tatmın edebılır kı ? yanı hep senın adımınla ılerleyen
ılıskı ne kadar saglıklı olur yada senı sevdıgını
nasıl anlarsın ,cok yanlıs bu işte .
ben de mesela ılıskımde cok verıcıyımdır ,cok fedakarlık
yaparım kendımı yıpratırcasına mucadele verırırım ,
ama benden gıtmeyı tercıh eden adam ıcın kılımı
kıpırdatmam.acımı tek basıma sonuna kadar yasarım
ama asla askından gebercegımıde bılsem adım atmam .
neden atayım kı benden gıtmeyı tercıh eden adam ıcın .
atsam ne olur ? bu benı asla tatmın etmez.
kı bırazda bana bencılce gelıyor .cunku bı taraf gıtmek
ıstıyor ıse ıpını koyacaksın bırak gıtsın .obur turlusu
bıraz bencıllıge gırıyor .
canm sana kendimden bir örnek vermek istedim öncelikle çok üzüldüm 20 gün ne demek ya insan sevse en fazla diyorum sana 1 gün durabilir biliyormusun.. bizde dün çok kavga ettik çok tartıştık üstelik herşey benim hatam dı ben suçluydum ama sonra gece boyunca on une kadar sevdiğimi bu yaptıklarımdan utandığımın farkına vardım birdaha seninla asla konuşmayacagm dedi ara verelim uzak kalalım vs.. çok tartıştık ben dayanamadm bugun aradım özür diledim çok üzgündüm ama benm üzülmeme dayanamadı sonra geri hemen aradı ve barıştık burdan bir sonuç çıkarmanı istedim. seven insan dayanamaz bu kadar erkekler bizim gibi degillerdir senin ayrılmanı bitirmeni beklemiş kendini rahatlatmak için pişmanlık duygusunu yenmek için egosunu tatmin etmek için aslında o kafasında çoktan bitirmiş sadece cesaret edememiş diye düşünüyorum bizimkiler sadece düşünce eger sen onun seni sevdiğini biliyorsan sen ugraş derim belkide senin bir adım atmanı bekliyordur bilemedim ben şimdi ama anlattıgn kadarıyla o kafasında bitirmiş gibi görünüyo çok çok önceden veya başka biride olabilir arada ..
mantık göreceli bir kavramdır. sana mantıklı gelen başkasına mantıksız gelebilir.
bu durumda sıkılmış olması ona göre kabul edilebilir bir neden demek ki. bu senin baskılarından da sıkıldığı anlamına gelmiyor.
gözden ırak gönülden de ırak olurmuş. insan bazen sevgilisinin yanında olmak ister, elini tutmak ister, sahilde yürümek ister.. uzaktan uzağa bazen gerçekten yorucu olabiliyor. bu yaşlarda erkekler de tam kalıba girmediğinden sorumluluk fazla gelip taşıyamıyor. bence hayatın sonu değil; belki daha güzel bir ilişkinin başlangıcı olacak. 20 gün devirdiysen, bekle bir 20 gün sonra bir şeyin kalmayacak.