Mrh,
Ben iki senedir evliyim, 9 aylik hamileyim. Esim bana karsi cok acimasiz
bana küfür ediyor, Mesela bugün PlayStation 3 oynamasini istemedim ne var bunda bi iznim var ( 2 hafta izni var var) burak da biraz oynayim dedi! Biraz dedigi saatlerce. Sen bilgisayarin basina gec ben de oynayim diyor. Bende onunla birlikte zaman gecirmek istiyorum ama o istemiyor
oynunu kait etmeden kapatacagimi söyledim hele bi kapat ozaman görürsün dedi, Tv yi kapattim cok sinirlendim bana dediki sen hamile kaldigindan belli cok havalandin, ailene bidaha (afedersiniz) nah gidersin beni hep tehtit ediyor Eger istedigi birseyi yapmassam. Kirarim hic acimam oynunu dedim, o da hele bi Kir bende senin kafani kirarim dedi. Dün de tartisdik bana dediki
(( belli oluyor Millet niye karisini pucaklayip öldürdügü, öyle bi sinir ediyorlar ki karilari tabi yani. Ben de cok üzüldüm agladim bugün de hicgira hicgira agladim ama yaninda degil cünkü benimle dalga geciyor yaninda aglayinca
( bebegime bi zarar gelecek diye cok korkuyorum ben üzülüp aglayinca oda fark ediyordur, yavrum bugün acayip cirpiniyor karnimda
( hic saygisi kalmadi bana karsi. Bide inanirmisiniz bana tv yi kapattikdan sonra ne demez, orusbu dedi 😭😭 ben naptim da Bunu HAk ettim 😖😩 napacagimi bilmiyorum. Kavgadan sonra ciktim iki Saat Eve gelmedim düsündüm. Ve msj attim bosanmak istedigimi ama hic cevap yok ne Geri yazdi disardaykene nede evde konusdu. Sonra kendisi cikti bi iki Saat disari. Cok caresizim 😫 napacagimi bilmiyorum😭😭
Ben iki senedir evliyim, 9 aylik hamileyim. Esim bana karsi cok acimasiz