Ne yapacağımı bilmiyorum...

Çalışmak istemiyorum, istiyordum evet ama baktım ki onun için çookkk öenmli bu konu vazgeçtim. bütün hevesim kursağımdaki kaldı ama vazgeçtim. herkesin büyüüükk beklentileri yerle bir oldu ama o daha önemliydi benim için vazgeçtim. o çok büyük başarıların tam da karşılığını almaya gelmişti vakit ben vazgeçtim. sen daha değerlisin dedim, herşeyi geride bırakıp gidecektim ama vazgeçtim. sırf onun için vazgeçtim, şimdi çalışmak konusunu açmıyorum bile üzülüyor diye. ama kendisi maşallah susarak daha bi acıtıyor canımı. ben böyle bi sevgi istemiyorum yaa. böyle sevecekse sevmesin beni.

ah canım ya keşke vazgeçmeseydin..mesleğinde ne güzel eczane açardın gül gibi paranıda kazanırdın..hem kendi işinin patronusun ne bilim üzüldüm senin için..acaba ben çok mu haksızlık ediyorum benimkine ben butun gun erkeklerleyim inşaat muhendisiyim ama ne çektiğimi ben bilirim ne bir arkadaşıma bahsedebiliyorum ne ailemden birine..bahsetsem nolcak bir yerde kendine göre aklı kalıyor ama benim gibisini bulmuş gozunu kapatıp güvenmeli ama işte anlamıyorki:26:

ah canım ya keşke vazgeçmeseydin..mesleğinde ne güzel eczane açardın gül gibi paranıda kazanırdın..hem kendi işinin patronusun ne bilim üzüldüm senin için..acaba ben çok mu haksızlık ediyorum benimkine ben butun gun erkeklerleyim inşaat muhendisiyim ama ne çektiğimi ben bilirim ne bir arkadaşıma bahsedebiliyorum ne ailemden birine..bahsetsem nolcak bir yerde kendine göre aklı kalıyor ama benim gibisini bulmuş gozunu kapatıp güvenmeli ama işte anlamıyorki:26:

Anlamazlar, ne zaman ki (Allah korusun) kaybeder ve daha kötüsünü görürler ancak o zaman anlarlar. İşte bazen bunları yaşamak için mi vazgeçtim ben hayatımdan diyesim geliyor. Burda bunları yaşamak için mi kaldım, bunları görmek için mi gitmedim diye yüzüne vurasım geliyor, kıyamıyorum geri. Neyse diyorum içime atıyorum, tansiyon problemi başladı ve müthiş derece de uykusuzluk çekiyorum. Uyuyamıyorum çünk ilaç kullanayım diyorum ona da müsade etmiyor. Ya aslında öyle iyi biri ki, o kadar mantıklı, o kadar anlayışlı ki kimseyle kıyaslanmaz bi insan. Bazen böyle tutuyor inadı, bütün iyi özelliklerini yerle bir ediyor gözümde.

Anlamazlar, ne zaman ki (Allah korusun) kaybeder ve daha kötüsünü görürler ancak o zaman anlarlar. İşte bazen bunları yaşamak için mi vazgeçtim ben hayatımdan diyesim geliyor. Burda bunları yaşamak için mi kaldım, bunları görmek için mi gitmedim diye yüzüne vurasım geliyor, kıyamıyorum geri. Neyse diyorum içime atıyorum, tansiyon problemi başladı ve müthiş derece de uykusuzluk çekiyorum. Uyuyamıyorum çünk ilaç kullanayım diyorum ona da müsade etmiyor. Ya aslında öyle iyi biri ki, o kadar mantıklı, o kadar anlayışlı ki kimseyle kıyaslanmaz bi insan. Bazen böyle tutuyor inadı, bütün iyi özelliklerini yerle bir ediyor gözümde.

çok iyi anlıyorum seni..benim erkek arkadaşımda mükemmel bir insan şöyle bir tanış ya da arkadaş ortamında bizi gör bu yaşadıklarımıza ihtimal bile vermezsin aslında o kadar özgüveni yüksek zeki konuşmasını bile bir insan..ama neden böyle işte bilmiyorum..sevince insan o kadar çok şeye katlanabiliyorki hayret doğrusu ya..ama varya bunlar içimizde birikiyor bilmiyorum nerde patlıcak..allah korusun gerçekten sağlık problemi falan olabilir:31:bence bir miktar dişini göstermelisin sen tamam çalışmıyorsun ama yine az daha aktif ol ne bilim kız arkadaşlarınla toplan bişeyler yap her dediğine her isteğine tamam dedikçe sonu gelmiyor çünkü..allah bize sabır versin onlarada doğruyu göstersin..

çok iyi anlıyorum seni..benim erkek arkadaşımda mükemmel bir insan şöyle bir tanış ya da arkadaş ortamında bizi gör bu yaşadıklarımıza ihtimal bile vermezsin aslında o kadar özgüveni yüksek zeki konuşmasını bile bir insan..ama neden böyle işte bilmiyorum..sevince insan o kadar çok şeye katlanabiliyorki hayret doğrusu ya..ama varya bunlar içimizde birikiyor bilmiyorum nerde patlıcak..allah korusun gerçekten sağlık problemi falan olabilir:31:bence bir miktar dişini göstermelisin sen tamam çalışmıyorsun ama yine az daha aktif ol ne bilim kız arkadaşlarınla toplan bişeyler yap her dediğine her isteğine tamam dedikçe sonu gelmiyor çünkü..allah bize sabır versin onlarada doğruyu göstersin..

Hangi kız arkadaşlar? Hepsi başka başka yerlere dağıldı. Okul- iş- evlilik... Herkes kendi hayatında. Bide o nokta var çok canımı sıkıyor, kendisinin arkadaşlarının eşleri var. İstiyorlar ki hergün bir arada olalım. ben istemiyorum ama bildiğin geyik muhabbeti dönüyor hep. tabi şuda var biraz da inattan bir araya gelmek istemiyorum, sırf onun arkadaşlarının eşleri diye görüşmek bile istemiyorum mesela. Mecburmuşum gibi geliyor, bu ben değilim diyorum. biri benim hayatımı aldı ve bigün geri verecek diye bekliyorum. baya dolmuşum ben düşününce gerçekten çok biriktirdiğimi hissettim.

Madem o bunalıyor bu kadar aramandan sende ona aynısını seninde hissettiğini göster.. Mesela markete gittiğimde bile 50 defa arıyor demişsin aradığında bi kere aç sonraki aramalarını açma hatta meşgule at.. En son eve dönerken aradığında da "ne var x bunaltıyorsun ama beni..!!!" de bakalım ne oluyor..? "Bunalamazsın" derse "sende bunalamazsın o zaman" dersin işte o zaman senin ne çektiğini anlamalı.. Anlamıyorsa ciddi sorun var demektir..

yine klasik gece tartışmamızı yaptık evet artık uyuyabilirim gözümden 2 damla yaşta geldiğine göre!ben butun gun erkeklerle arabada ordan oraya gidiyormuşum ofiste kaç tane adamlaymışım butun gun!kendine guzensiz bir erkek gibi davranmaya devam edip aklından geçen fitne fesatı benim kafama sokmaya devam edersen asıl sen bundan kork dedim, o da bende yarın kızlarla gorusucem ara bakalım kimlerin yanında açıcam o telefonu bakalım sen ne kadar kendine güveniyormuşsun dedi:5:bıktım artık ya böyle hayat mı olur yemin ederim yaşama sevincim kalmadı:5:hergün bunları çekmektense evlenin çalışmamayı aklımdan geçirmeye başladım yemn ediyorum:5:sinir hastası gibi bişey oldum aklımı kaçırıcam artık:5:

Kizlar siz bu forumu okumuyor musunuz?

Kizlar birinden hoslandigi zaman ilk adimi kimin atmasi gerektigini yazan yuzlerce konu var .

Erkekler adim atmadan hic bir sey olmaz . Benim varmak istedigim nisanlin seni kiskaniyor cunku bu konulari ve erkeklerin ne kadar firsatci oldugunu biliyor :) sen nisanlina guveniyorsan hic kiskanmana gerek yok , o girisimde bulunmadan hic bir sey olmaz . Bu yuzden o kendisini hakli gorurken seni haksiz gorebiliyor .

Back
X