ne yapacağımı bilmiyorum:(

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
Merhaba kızlar,
E.arkadaşım benden uzaklaşıyor sanırım ya da yanılıyorum.İki gün önce onunla konuşmuştuk
sabah gelirsin görüşürüz diye önce canının sıkkın olduğunu söyledi tamam dedim çarşamba gelirim dedim.
Dün akşamda gelme dedi.Bugün içinde bana akşam annemleri köye almaya gitcem dedi.Ama oysa dün akşam
dolaşmya gittiğimizde annesiyle konuştu benim yanımda annesi gelme dedi.Hep bana bahane üretiyor gelmemem için
gibi geliyor bana haksızmıyım sizce?Artık beni istemiyor sanırım.Ben diyorum başkasıyla beraber oluyorsun yok öyle değil
diyip bağırıyor.Böyle konuşursan annemlerin yanına giderim almaya dedi.Bende tamam dedim sustum.artık beni istemiyormu?
Ne yapamam lazım?Cinsel olarak başkasıyla olduğu için mi böyle davranıyor?Maddi sıkıntılarım var işyerinde vb. şeyler söylüyor..
Sigortamı kesmişlr gibi şeyler söylüyor.Ama önceden böyle şeyleri hiç dert etmezdi.Kuruntu mu yapıyorum sizce?Gün içinde arayıp soruyor fakat akşamüstü planın varmı içelimmi gibi şeyler sordu bende kemküm edince şaka yaptım dedi.Sonrada annemleri almaya
gitcem diye aradı beni ama ben konuşunca sabah gel dedi.Ne yapmalıyım?Nasıl davranmalıyım?

Merhaba kızlar,
E.arkadaşım benden uzaklaşıyor sanırım ya da yanılıyorum.İki gün önce onunla konuşmuştuk
sabah gelirsin görüşürüz diye önce canının sıkkın olduğunu söyledi tamam dedim çarşamba gelirim dedim.
Dün akşamda gelme dedi.Bugün içinde bana akşam annemleri köye almaya gitcem dedi.Ama oysa dün akşam
dolaşmya gittiğimizde annesiyle konuştu benim yanımda annesi gelme dedi.Hep bana bahane üretiyor gelmemem için
gibi geliyor bana haksızmıyım sizce?Artık beni istemiyor sanırım.Ben diyorum başkasıyla beraber oluyorsun yok öyle değil
diyip bağırıyor.Böyle konuşursan annemlerin yanına giderim almaya dedi.Bende tamam dedim sustum.artık beni istemiyormu?
Ne yapamam lazım?Cinsel olarak başkasıyla olduğu için mi böyle davranıyor?Maddi sıkıntılarım var işyerinde vb. şeyler söylüyor..
Sigortamı kesmişlr gibi şeyler söylüyor.Ama önceden böyle şeyleri hiç dert etmezdi.Kuruntu mu yapıyorum sizce?Gün içinde arayıp soruyor fakat akşamüstü planın varmı içelimmi gibi şeyler sordu bende kemküm edince şaka yaptım dedi.Sonrada annemleri almaya
gitcem diye aradı beni ama ben konuşunca sabah gel dedi.Ne yapmalıyım?Nasıl davranmalıyım?

Bu noktada ne demek istedin ?

Nasıl davranmalıyım?Ne yapmam lazım onun davranışı karşısında ayrılmak istiyor olabilir mi?

Cinsel olarak başkasıyla olduğu için mi böyle davranıyor? bunu dedin ya hani sevgilin başkalarına mı gidiyor yani

Merhaba kızlar,

sen nereye gidiyorsun ve cinsellik mi yasiyorsunuz? o seni istemediginde de baskasiyla mi yasadigini dusunuyorsun yani tam anlayamadim da ?

Cinsel olarak başkasıyla olduğu için mi böyle davranıyor? bunu dedin ya hani sevgilin başkalarına mı gidiyor yani

İşte onu bilmiyorum benimle olmak istemiyor gibi artık bahane üretiyor(annem,iş vs..)
başkası olduğu için mi böyle davranıyor acaba?

İşte onu bilmiyorum benimle olmak istemiyor gibi artık bahane üretiyor(annem,iş vs..)
başkası olduğu için mi böyle davranıyor acaba?

Sevdiğine inanıyor musun ?

evet cinsellik yaşıyoruz ama o ona gelmemem için bahaneler üretiyor sanırım

uzgunum gercekten bu yorumu yapacagim icin ama erkek arkadasinizin sizi kullandigini dusunuyorum.
Cani istedikce sizi cagiriyor, sonra istemiyor. sizi sevdigini de dusunmuyorum.
bence bir taraflarini kaldirip duygularinizi ve bedeninizi kullanmasina izin vermeyin.
Yetmez mi bu kadar arama? israr ? sira ondan degil mi ? seviyorsa adam gibi gelsin, gelmezse defolup gitsin.

bilmiyorum gün içinde arayıp soruyor ama bilmiyorum

Sizin inancını bilmiyorum o anlamda bu mesajda çekiniyorum ama
Müslümanlıkta zina aradaki sevgiyi yok ediyormuş
İstenilen şeye ulaşılıyor ya o anda sevgi bağlılık artıyor ama zamanla o kişiye alışıldığından cezbetmiyor bi yerden sonra.
Banada kullanıyor gibi geliyor.
Arayıp sormak sadece sevdiğini göstermez ki

Sizin inancını bilmiyorum o anlamda bu mesajda çekiniyorum ama
Müslümanlıkta zina aradaki sevgiyi yok ediyormuş
İstenilen şeye ulaşılıyor ya o anda sevgi bağlılık artıyor ama zamanla o kişiye alışıldığından cezbetmiyor bi yerden sonra.
Banada kullanıyor gibi geliyor.
Arayıp sormak sadece sevdiğini göstermez ki

Sadece arayıp sorduğu için sevdiğini düşünmyorum zaten ilgili anlamında söylemiştim.
ulaştığı için benden sıkılmışmıdır yani ?ne yapayım peki ayrılayım mı?

Sadece arayıp sorduğu için sevdiğini düşünmyorum zaten ilgili anlamında söylemiştim.
ulaştığı için benden sıkılmışmıdır yani ?ne yapayım peki ayrılayım mı?

Sıkılmıştır diyemem ama sıkılmış olabilme ihtimali var.
Daha net birşey yok ayrılman saçma olur
Şu sıralar kafası dolu olabilir mesela

belki gerçekten sıkıntıları vardır direk sorsana "ne oluyor?" diye kendini yiyip bitireceğine

sordum niye gelmemi sitemiyorsun diye bana dediği işten sigortamı kesmişler,icra borcum var dedi
bende borcuna yardım etmeyi bile teklif ettim söyledim ama önceden aylarca sigortasız çalışmıştı hiç sesini çıkarmadan
şimdi kesilince dile getiriyor.

cinsellik arayı soğutmaz daha da yakınlaştırır ama nedense bu tarz durumlarda hemen kullanılıyorsun yorumu yapılıyor sevgilinin soğuk davrandığını sezmedim ben ama çok rahatsızsan bu durumdan çek konuş bana soğuk davranıyosun diye.

sordum niye gelmemi sitemiyorsun diye bana dediği işten sigortamı kesmişler,icra borcum var dedi
bende borcuna yardım etmeyi bile teklif ettim söyledim ama önceden aylarca sigortasız çalışmıştı hiç sesini çıkarmadan
şimdi kesilince dile getiriyor.

bunu ona böyle söylesene

cinsellik arayı soğutmaz daha da yakınlaştırır ama nedense bu tarz durumlarda hemen kullanılıyorsun yorumu yapılıyor sevgilinin soğuk davrandığını sezmedim ben ama çok rahatsızsan bu durumdan çek konuş bana soğuk davranıyosun diye.

sorunca yukarıda da yazdığım gibi iş,borç filan gibi şeyler söylüyor.Öncedn borçları vardı o zamn
dile gtirmiyordu ya da bahneler üretmiyordu bana ona gitmeyeyim diye

sorunca yukarıda da yazdığım gibi iş,borç filan gibi şeyler söylüyor.Öncedn borçları vardı o zamn
dile gtirmiyordu ya da bahneler üretmiyordu bana ona gitmeyeyim diye

İşi borcu filan bahane ediyorsa soğumuştur ya da ilginden sıkılmıştır,üzerine gitme sessiz kal bi süre..borçlarla icrayla senin ne ilgin var ya aşırı saçma:20::20:,adı üstünde bahane işte

Back
X