Ne yapacağımı bilmiyorum

ben gerçekleri anlattım dinle beni yada dinleme . bu senin bileceğin iş . eğitimle ilgisi yok ağlamalarının . ya neyse sana birşey anlatmak istemiyorum . zaten herşey ortada . erkeğin sosyolojik açıdan ve piskolojik açıdan bizden tonla farkı var . şimdi bunları tartışırsak sabaha kadar sürer . ayrıca herşey eşit olucaksa o zaman bizimde zengin olsun şöle olsun arabası olsun dmeeye hakkımız yok . eşitikse senin neyin varsa öle birini isteme hakkın var . ama herkes kendinden üstün istiyor . herkes kendinde olmayan şeyleri isterken çok normal ama erkeğin bunlara takılması anormal mı ?ben anormal bulmuyorum açıkcası . herkes evleniceği kadının sadece kendine ait olmasını ister . bu içgüdüsel bir takıntı yada başka birşey . ben bu tür evlilikleri kendi bakış açıma göre daha doğru buluyorum . herkes herşeyi yaşamakta özgür ama sonra yaşayıp yaşayıp banane ya ben yaşarım kadın erkek eşit deyip iş evlenmeye gelince doktor doktor kızlık zarı diktirmeye çalışan çok kız gördüm . yurtta yaşadığım için öğrenciyken pek çoklarını gördüm yani .

40 yaşına gelmiş bir hukukçunun bakın hukukçu olması burada çok önemli kendinden yaş olarak hayli küçük bir insandan hoşlanması oldukça düşük bir ihtimal.Ben hiç sıcak bakmıyorum sevgili meslektaş adayım.

ilişkilerdeki yaş farkına karşı değilim karşı olduğum şey ise hala bir sevgiliniz varken böyle şeyleri düşünüyor olmanız. ve anlamadığım
yukarıda kırmzı ile belirttiğim yer. ne yani adam size ciddi düşünüyorum dediği an adamın evine mi taşınacaksınız ? yarın öbür gün mezuniyetinizi düşünüp işe arama derdim yok diyorsunuz. bir şey soracağım sizi bu adam değil imkanları cezbetmiş olmasın? o imkanlara ilgi duyuyor olmayasanız . herkesin kendi hayatı karışmak bizlere düşmez ama siz dediklerimi iyi düşünün bence .

Adam 39 yaşında senden sakladığı sırları vardır bir adam evlenmiyorsa varsa bir arızası ,ben güvenemedim

Bu adam cok iyi olsaydi coooktan evlenmisti. Elinde diplomasida var diosun, adam ellini sallasa ellisi yani. Daha 20lerdesin adam cok iyi olsaydi kendi yasitlarinla birlikte olurdu.
Bu isin icinde cok sakli seyler var bence. Hani ben erkek olsam benden 18 kucuk biriyle konusamazsim.

Pedofilik resmen

bence olgun erkeklerden hoşlanmakla alakası yok bunun eğer bu adamın parası olmasaydı da onu yine severim diyosan o ayrı. eğer olgun erkeklerden hoşlanıyosan başında 21 yaşında biriyle hemde 1.5 sene birlikte olman hata. bence yanlış yoldasın yarın öbür gün zaten maddi durumun seninde iyi olur ayrıca kendi çabanla iyi bi yerde de çalışabilirsin bi erkeğe muhtaç değilsin.

Ele gelir tek yanın dürüstlüğün, adamı ve imkanlarını kullanmak istediğini acık acık söylemen takdire şayan

Bana bir şey anlatmak istemiyorsanız benden alıntı yapmayacaktınız o zaman.Ben de bir dönem yurtta kaldım,aynılarını gördüm.Onlar sözüyle özü bir olmayanlar,ben onları kaale bile almıyorum.Kendi kadınlık gururlarını hiçe sayanlar onlar.Onlar üzerinden genelleme yapamayız.Herkes aidiyet duygusunu hissetmek ister,kadını erkeği yok bu işin.Erkekle kadın arasındaki sosyolojik ve psikolojik farklar da bizim gibi geri kalmış toplumlara özgüdür,dediğiniz gibi konuşmakla bitmez ya da ortadan kaldırılamaz.Konuşmayı burada kesiyorum,konu bölündü.Lütfen karşıt fikirde olduğunuz insanlardan alıntı yapmayın.Herkesin fikri,inancı kendine

sosyolojik piskolojik bir sürü farkı var kadının ve erkeğin . bu en gelişmiş ülkelerdede böyle . bizim yapımız çok farklı . ülke ülke değişmez yani . ama toplumdan topluma dereceleri farklıdır okadar . neyse ben zaten senden alıntı yapıp konu sahibine konuştum .
bende öyle düşünüyorum imkanlar tatlı gelmiş okadar . o imkanları vericek başka bir erkekte bulunsa zaten ona gidicektir . aslında bu tip erkeklere iyi oluyor oda ayrı konu

Son düzenleme:

İkisinden de uzaklaş ayrıl. Zaten yalanlar araya girdi mi bir daha hayır gelmez o ilişkiden.
Kafanı dinle okuluna derslerine ver kendini. Daha çook gençsin daha iyi kısmetlerin çıkar 39 yaşındaki bu amcaya mecbur değilsin eminn ol. Sırf maddi imkan için de neredeyse baban yaşındaki adam çekilmez 39 yaşına kadar neler yaşadı gördü geçirdi kim bilir...18 yaş çok fazla gerçekten. 10 yaş olsa tamamdı. Sen 30 lu yaşlardayken o 50 li yaşlada olacak fiziken ruhen bitecek ona bakıcılık mı edeceksin kadınlığını anneliğini unutursun...
Ne güzel iyi bir bölümde okuyorsun kendi çabanla maddi imkan da elde edersin, yaşına uygun kaliteli ve onun imkanlarına sahip biri de çıkar karşına merak etme...
Bir de böyle durumu iyi olup geçkin erkeklerin pek evlenmeye niyeti olmuyor durumu iyiydi iyi birİydi de neden evlenmedi şimdiye kadar...Evlenmeye niyeti olsa zaten 18 yaş küçüğüne okuyana bakmazdı bence. 39 yaşında bir adam aşk değil mantık evliliği yapar. Yıllarca seni mi bekleyecek...
Hakkında hayırlısı olsun hayata bir kez geliyorsun ve onu çar çur etme gencecik kızsın...

çok teşekkür ederim samimiyetiniz ve sevecen üslubunuz için :)

o adamla beraber olsan da olmasan da sevgilinden ayrılmalısın bence.
hayat şartları diyip hesap yapacak kadar mantıgını kullanıyorsan başka birinden hoslanırken bir iliskiye devam etmenin ihanetten farksız oldugunu da dusunmus olmalısın...

diger kisi seninle ciddi dusunur mu dusunmez mi bilemem. bunu zaman gosterir.
fakat sevgililik iliskisini biraz yanlıs anladıgını dusunuyorum, senin tarifin mutualizm oluyor.
bir insanla yasayacagın her seyi oooh iş derdim olmaz, eve de cıkarım diye hesaplarla yola cıkarsan sen zarar gorursun...

zaten aranızdaki yaş farkı bile başlı başına düsünmen gereken birşey ve karar vermesi cok zor. fakat daha 20yaşındaki sevgilini ayrılmaya ikna edemiyorken olgun bir insanla ne kadar saglıklı bir iliski yurutebilirsin emin degilim...
hele ki bu insanın hic evlenmemis olup akranlarıyla veya stajer bir avukatla duzgun bir iliski kurmak yerine kendinden yaşca kucuk bir ogrenciye yonelmesi birsuru soru isareti olusturdu... temkinli davranmanı oneririm.

Bence de işe erkek arkadaşından ayrılmakla başla . Zaten çok kez söylemişsin bitsin diye , olmadı hayatımda başka biri var de . Böyle üçlü ilişkiler hiç hoş durmuyor , her ne kadar senin durumda sen ayrılmayı istemiş olsan da.

Gelelim avukat beye , 18 yaş fark ile ilgili yorum ne yazsam , geçen günde bu tarz bir konu açılmıştı forumda aynısını yazacağım sana da , büyük yaş farkları evlenen ve çok iyi evlilikleri olan örneklerde var çevremde tam terside . Oranları denk . Ama yine de yaş farkı bir risktir ilişkide ve sen adamın karizmasına çarpılmışsın , 10 sene sonra o karizmadan eser kalmazsa aldığın riskten pişman olabilirsin .

Tabii bunlar hep ihtimal . Kesin olan tek şey erkek arkadaşından ayrılman gerektiği.

Birini garantiye almadan diğer erkekten neden ayrılınmıyor?
Bugün bununla ilgili okududugum ikinci konu bu.

İnsanoglu işte illa kendini garantiye alma peşinde.
Ama bunu yaparken diğerinin hakkına girdiğinin farkında değil.

Bence erkek arkadaşından derhal ayrıl.
O adama da güvenme. İlerde rahat ederim diye düşünüyorsan yanılırsın.
Evlilik sadece menfaatler üzerine kurulmaz...

sen ondan hoşlanmıyorsunki canım.seninki başka şey ki zaten yorumunda dürüstce bunu dile getirmişsin.

" bir yanım bu adama şans verirsem rahat edeceksin diyor yurtta kalıyorum örneğin o evde iş ciddileşirse evde kalmak beni daha rahat yapacak, zaten bürosu var mezun olduğumda iş arama derdim kalmayacak,aileme yüküm azalacak. işte hayat zor kim iyi bir yaşamı istemez ki?"

demişsin.bu adamla iş ciddiye binerse yurtta kalmam gider evinde kalırım.okulunuzu bitirdikten sonra direk onun bürosunda çalışmaya başlayacaksınız.sen bunları düşünüyorsun ama ondan hoşlandığını sanıyorsun.elbette herkes iyi lüks yaşam ister kendine ama hayatını mahvederek değil.
ne güzel okuyorsun.ilerde zaten bir iş bulacaksın çalışacaksın.beyaz atlı prensin seni bir yerlerde bekliyordur muhakkak.aynı yaşlarda.
39 yaşında baban yaşındakı adamla ne yapacaksın sen? yazık değilmi gençliğine.onun sonbaharı senin ilkbaharına denk gelecek yaşlarınız ilerledikce.uyuşmayan yanlarınız olacak.senin 40 yaşın olduğunda onun 60 yaşı olacak.60"lı yaşlarda herkes evinde etrafında torunlarını seviyor.kısacası bir birinize uygun değilsiniz.
yinede karar senin.

Nasil yani? Adama sans versen, hemen adamin evine mi tasinacaksin? Niye bu kadar meraklisin elalemin adaminin evine yerlesmeye? Ailenin haberi var mi bu tur planlarin oldugundan?
Ilerde sartlarin guzel olur, is bulursun filan... Ne guzel hesaplar yapmissin oyle. Cok akilli geciniyorsun ama cok safsin aslinda. O 39 yasindaki adama yem olur kalirsin sen, sonra basini duvarlara vurursun. Senin yaptigin planin alasini o sana yapar, sudan cikmis baliga cevirir seni. Ava giderken avlanirsin yani. Zira bahsettiklerin hep para, hep cikar, sevgiden, mutluluktan bahsetmemissin.
He dese hemen evine gelecek 21 yasinda kiz, hmm. Adam kacirir mi bu firsati... Biraz dusunerek at adimlarini derim. Ve elin adamindan degil, ailenden bekle bazi seyleri.

Ote yandan, su anki sevgilinden ayril. Biriyle gorusurken otekiyle hayat plani kurmak gercekten cok cirkin. Sevgilinin de hakkina giriyorsun.

Tepki alacağımı biliyorum, zaten olgunlardan hoşlanırım diyerek gardını almışsın
Ki zaten o kısım bizi ilgilendirmez
Amaaa adama evet dersen evine yerleşeceksin bir de güzelce geleceğini garantileyecekmişsin
Pek tüm bunların olması için sana hayatın tapusunu mu veriyor?
Neyse ya zaten kararını vermişsin onay bekliyorsun
Verdim gitti

sevgilinizden ayrılmanızı gerektirmeyecek, size ev iş iyi gelir imkanı sunacak başka gönüllere de açılabilirsiniz. mesele buysa size bir ev açan herkesten hoşlanabilirsiniz herhalde. ama her şeyin bir bedeli vardır. 40'lık abinin de vardır bi bedeli. size aşık olacak, imkanlarını ayağınıza serecek mi sanıyorsunuz? ya da imkanlar için bu kadar oyunun içine kendinizi sokacak kadar küçük mü görüyorsunuz kendinizi?

yorumunuza katılıyorum, üstelik bold ile isaretledigim yer cin olmadan adam çarpmak gibi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…