Ne yapacağımı bilmiyorum

kararını vermişsin senin değerlerin senin hayatın. sevgiline de anlat bu durumu çocuk nerde hata yaptım diye kendini perişan etmesin yazıktır günahtır

Valla 24 olacağım nerdeyse hala aklıma senin şu yazdıkların gelmez.

Hoşlandım demeseydin bari, yazdıklarından çıkardığım sonuç "arkadaşlar şuan ki sevgilimin bana sevgi dışında bi'faydası yok ben geleceğimi anca bu amcayla güvence altına alırım. Ev tamam, iş tamam." Açıkcası durumun hele hele de bi'hukuk öğrencisinin bu yazdıkları hiç hoşuma gitmedi. Böyle güzel bi'mesleğin varken illa birine sırt dayamak niye? Hani sevgilimi göremiyorum aklım dibimdeki adama kaydı aşık oldum desen yine anlamaya çalışırdım.

Ayrıca 39 yaşında hoş, varlıklı, mesleğini eline almış bi'adam çok düzgün ama bu yaşına kadar bekar-mış sence de düşündürücü değil mi? Havada kaparlardı onu

Son olarak aynı evde yaşa yaşama alayımızı ilgilendirmez ancak 21 yaş "aynı evde yaşayayım da tanıyım öyle evleneyim" demek için bence küçük bi'yaş daha mesleğini bile eline almamışsın. Böyle deyip iki gün sonra aynı evde yakınlaşıp terkedilince kızlar olarak kaldıramıyoruz zira. Her yönüyle düşünmen lazım.

kariyeri var iş aramak zorunda kalmayacaksın evde kalıcaksın ama 18 yas büyük biriyle.sen cıtırsın adamda senin bu özelliğini kullanıcak.peki mutlu olucagına inanıyormusun .tercihler farklıdır ama bence sadece durumu iyi diye olmaz kıymetini bilceğini düşünüyosan cok beklersin.yaşla olmuyo o işler karakterle ilgili 21 yasındakı biride karakterliyse kıymet bilir.abla tavsiyesi olsun sana benden bence uzak dur bi okulunu bitir mezun ol bi iş hayatına atıl bak karsına neler cıkıcak.sen yarın bigün mesela evlensenız 40 yasında olsan cinsel anlamda bişeyleri daha cok isterken adamda iş bitmek üzere olucak yorgun olucak belki.bir cok evlilik bu yüzdende bbitiyo o konuda önemli bu acıyıda düşün.5-10 yasa yıne belkı dıyebılıcemde 18 cok bnce.

Ne olmuş ki canım ,o zaman da onu aldatır
Şans verseymiş yurttan kurtulurmuş ...
Evlenmeden önce aynı evde yaşamaktan bahsediyor hala
Tövbe yarabbim ya

18 yas ya saka gibi.. Gencligine yazik edersin

Evet hayat zor, evet herkes iyi bir hayat yasamak ister...
Fakat bunu kendi akli, gucu ve erdemiyle yapmak guzel olan...
Dur su garanti olmadan sundan ayrilmayayim, garanti olursa tadindan yenmez is tamam, ev tamam
Hayat bu sekilde yonlemlerle, planlarla yasanmaz...
Ha bu arada hayatta herkes iyiyi hakeder dedin ya, iyin eger sadece garanti is ve evse, dogru yoldasin...
Yok maneviyat olmadan olmaz dersen yanlis yoldasin...
O isi de kendin bul, evi de kendin tut, su an okulunu okuyup, meslek sahibi olacagin gibi...
Kolay yolu secmek, bir seylerden odun vermektir her zaman...
Karar senin...

Ayni yastayiz..bnm basimdada boyle bir bela var adam kendini begenmisin teki genc gorunmek icin sac ektirdi surekli sporda filan isin kotusu akrabamiz ve zengin almanyada yasiyor ... ilk acildginda ne demisti bliyormsn bnm cok param var herseyim var banane senin parandan degilmi ilk tanisildginda soylenirmi bu ? Neyse uzak olsun sende dikkatli ol canim erkekler sirf egolarini tatmin etmek adina genc kizlara yaklasabliyorlar malesef

Ayni yastayiz seninle.bende olgun erkekleri seviyorum ama bu kadari fazla geldi bana.bu yastaki adamlar ya evlidir ya da capkin.sonucta bu yasa kadar evlenmemesi normal bisey degil.iyi taniman lazim.sonra pismanlik duyma.ayrica ne kadar olgun oldugunu soylesende aranizda cok fark var.ileride de cok uyumsuzluk olabilir.iyi dusun ve erkrk arkadasindan ne yap et hemen ayril.senin icin en hayirlisi olsun canim.

pekii ailen bu yaşamını kaldırabilecek yapıda mı,kabullenebilecek mi:26:

resmen okuyanları sinir etmek için açılmış bir konu :18:
şakamısın sen

bu kadar menfaate ve çıkara dayalı ilişki peşinde olan insanları gerçekten anlamıyorum.
apaçık acz içindeyim demenin bir yolu bu.
bir mesleğiniz var çalışıp kazanmak yerine evi var, kariyeri var, hukuk bürosu var geleceğim garanti diye düşünmeniz için
aç, açık, ailesinden hiç bir şey görmemiş olmanız lazım.
adamla aranızda neredeyse 20 yaş var. eski türk filmlerindeki zengin, bir ayağı çukurda adam peşinde koşan kızlar vardı sırf miras, lüks hayat için. o hikayenin sonunda o kızlar hep mutsuz olurdu ama benim hatırladığım.

İyi düşünmüşsünüz.
Bence kesinlikle değerlendirin.
İki menfaatçi yanyana.
O sizi kullanır siz onu.
Menfaatleriniz bitene kadar mutlu mesut yaşarsınız..
Sonra o sizden sıkılır, siz doymuş ve eliniz ekmek tutmuş olur yeni hayatlara akarsınız..

ilk önce kendi kendine bir düşün ..o adam karşına çıkmasaydı yinede erkek arkadaşından ayrılcakmıydın?
yaş farkına bir şey demiyorum olabilir ama ileride sorun yaratırmı?
yarına çıkacagımız belli değil ah ben 40 a gelince o 60 olucak diye düşünme
olgun erkeklerden hoşlanabilirsin herkesin kendi tercihi
21 yasındasın ama yaşıtlarında aradıgın huzuru mutlulugu belkide bu 40 yasındaki adam sana kat kat daha iyisini vericek
iyi düşün şu 40 yasındaki adamı değerlendir ölç tart bir bak bakalım nasıl biri ailesini filan tanı
bunları yaparkende sevgilinden ayrıl

bence zamana bırak.. ama sevgilinide sevmıyorsan ayrılmalısın onada sanada yazık. avukat olanla da baya yas farkı varmıs bunuda goz onune al.

resmen okuyanları sinir etmek için açılmış bir konu :18:
şakamısın sen
Tatlim okuman icin kimse zorlamadi seni sinirlendigin noktada biraksaydin okumayi zira ben senin yorumuna oyle yaptim.

Ne olmuş ki canım ,o zaman da onu aldatır
Şans verseymiş yurttan kurtulurmuş ...
Evlenmeden önce aynı evde yaşamaktan bahsediyor hala
Tövbe yarabbim ya

Kimseyi aldatmadim ben laflariniza dikkat eder misiniz rica ediyorum.kiminle yasayacagim ne zaman yasayacagim hususunda kimseden akil istemedim ayrıca.

21 yaşındasın.Yaşıtlarına göre daha ağır olabilirsin ama olgunluk başka birşey.Senin yaşındaki her kız,diğerlerinden olgun olduğunu düşünür.Bizler de düşündük.Senin yaşında her kız kendinden büyüklerden hoşlanır.Senin yaşında her kız,hayata karşı savunmasız ürkek ne yapabileceğini bilemez durumda bir güvence arar.

Bak tatlım.Yaşın o kadar küçük ki,ama o küçüklüğü rağmen bu yaşlarda aldığın kararlar senin hayatının gidişatını etkileyecek kadar önemli oluyor.Senin ne işin var 40 ındaki adamla.Okumuşsun mesleğini kazanmışsın.Tabiki mücadele vermelisin.Herkes tepe taklak bir yerlere gelmiyor.Ölümlü kalımlı hastalıklı dünya.Sen yarının ne olacağını biliyormusun da,bir insana bel bağlıyorsun.Bürosu olan bir avukat,mesleki kariyerinde nereye taşıyabilir seni.Bu adam 10 yıl sonra 50 sine gelecek,elini eteğini çekecek,emekliliğini yaşayacakken sen de onunla mı sürüklenceksin.Her ilişki bir süre sonra alışkanlığa döner,ama sevgilinle sorunların varsa ayrılabilirsin.
Bu 40 yaşındaki adam evelnip bir düzen kurmamış,2 li yaştaki bir kızda ne arar çok merak ediyorum.Ne kadar olgun olursan ol,ya yaşın belli.Olgunluk insanın hayatta yaşadığı olaylarla tecrübelerle edinilen birşeydir.21 yaşta ne tür bir tecrübel olgunluk kazanabilirsin.Daha ne yaşadın ki hayatta.Sana yurtta kalmak zor geliyor.Bir adamın evinde kalmayı kolay görüyorsun.Yazık günah genceciksin,kimsenin senin üzerinde söz hakkı olmasına izin verme.Biraz zorluk yaşa ya.Ona buna değil,Allah a güven.Nice yaşıtların var.Hepsi mi birini bulup evinde yaşıyor.Sen gerçekten olgun olsaydın bu fikirleri düşünmezdin bile.

emin olun sizi kaale bile almıyorum size sinir olduğum noktada bıraktım ve yorum yaptım okadar.
konunuza başka da bir mesaj yazmayı düşünmüyorum zaten

Son düzenleme:
sen dürüst bir kızsın burda bazı yorumları dikkate alma bence
insan beraber olduğu adamın kendini daha iyi yerlere taşımasını ister tabi ki, kim çulsuz beş parasız eğitim seviyesi kendinden düşük biriyle evlenmek ister ki? senin de bu adamı cazip görmen çok normal bence.

Cok tesekkur ederim beni anlayan tek insan sensin sanirim :)
Zaten insanlarin çıkarım yapmasi icin açmadim konuyu ama onlar israrla ayiplama pesindeler çıkarım yaparak.
Samimi icten yorum yapan insanlarin yorumlarini gerçekten dikkate aldim sana da cok tesekkur ediyorum anlayisin icin fikirlerin oldukça önemli benim için lütfenn daha fazla paylas benimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…