bence erkek arkadaşın olsun olmasın bu kadar yaş farkın olan birinle mutlu olamazsın . 10 yaş falan olsa tamamda yani 18 yaş ne demek . sen 30 olunca o 50 lilerde olucak . o zaman yanında kendi yaşlarında olan yaşıtlarına özeniceksin . ne güzel deyip iç geçirceksin . bunu yapmam diyenlere asla inanmıyorum . ilişkilerde yaş farkının çok önemli olduğunu düşünürüm . hani 10 olsa ok ama 18 cıks yani . çok çok fazla . zaten kendini bilen olgun bir erkek bu kadar küçük bir kızla asla ilişki yaşamaz . bu adam çıtır kız avcısı olabilir bunada dikkat et . ayrıca kariyer demişsin ama ilerde erkek arkadaşın kariyerli ve paralı bir erkeğe dönüşebilir yolun çok başında . o zaman başını taşa vurma sonradan .
Merhaba,
konumun tepki çekeceğini biliyorum ama cesaretimi toplayıp sizden fikirlerinizi almak istiyorum.
21 yaşındayım, özel bir hukuk fakültesinde burslu olarak okuyorum 2.sınıfım. yolunda giden bir ilişkim vardı 1.5 seneye yaklaşmıştık, nitekim ben gittikçe heyecanımı yitirdim ve tabii ki karşı tarafta. aynı evi de paylaşmanın da bir dönem bu durumda etkisi oldukça büyük diye düşünüyorum. aşktan ziyade alışkanlığa dönüştü sanırım. ayrıca erkek arkadaşım istanbulda eğitim görüyor o da benimle aynı bölümde ve yaşta. uzak mesafede bizi yıprattı durdu. sevgilim yalan söylemeyi de çok severdi ben bunları yakaladıkça büyük küçük saygımı güvenimi de yitirdim
yaklaşık 1 ay öncesinde 39 yaşında gayet iyi kariyere sahip olan bir avukat beyle tanıştık ve birbirimizden hoşlandık diyebilirim. oldum olası zaten orta yaşlı adamları beğenmişimdir, daha öz güvenli daha olgun geliyorlar çünkü daha görmüş geçirmiş, ben ailenin tekne kazıntısıyım 18 yıldan sonra doğduğum için abilerimle ablamla yaş farkımız oldukça fazla haliyle anne ve babamın da yaşlılıklarında doğduğum için hep olgun olarak yetiştirildim, hep kendimden büyüklerle daha iyi anlaştım...
sevgilim bu durumu bilmiyor, sürekli vicdan azabıyla ona ayrılmak istediğimi söylüyorum ama kabul etmiyor. en kötüsü ben napmam gerektiğini bilmiyorum, bir türlü adama da güvenemiyorum sanırım niyetinin ciddi olup olmadığı içimi yiyip bitiriyor. yaş farkı zaten en önemli endişem ailem yarın öbürgün nasıl karşılar diye... neyse ki adam da hiç evlenmemiş tek olumlu yan bu olabilir. bir yanım bu adama şans verirsem rahat edeceksin diyor yurtta kalıyorum örneğin o evde iş ciddileşirse evde kalmak beni daha rahat yapacak, zaten bürosu var mezun olduğumda iş arama derdim kalmayacak, aileme yüküm azalacak vs vs. ayrıca anne olmak hayattaki en büyük hayalim bunu ancak mezun olana kadar ertelemek istiyorum.
evet belki size kendi çıkarları için neler yapıyor vay be diyeceksiniz ama işte hayat zor kim iyi bir yaşamı istemez ki?
sizden görüşlerinizi bekliyorum
iyi kötü düşünen herkesi hakkımda sevgiyle kucaklıyorum..
Evet bahsetti sonra nerden cikariyorsunuz dedi.Ne olmuş ki canım ,o zaman da onu aldatır
Şans verseymiş yurttan kurtulurmuş ...
Evlenmeden önce aynı evde yaşamaktan bahsediyor hala
Tövbe yarabbim ya
Merhaba,
konumun tepki çekeceğini biliyorum ama cesaretimi toplayıp sizden fikirlerinizi almak istiyorum.
21 yaşındayım, özel bir hukuk fakültesinde burslu olarak okuyorum 2.sınıfım. yolunda giden bir ilişkim vardı 1.5 seneye yaklaşmıştık, nitekim ben gittikçe heyecanımı yitirdim ve tabii ki karşı tarafta. aynı evi de paylaşmanın da bir dönem bu durumda etkisi oldukça büyük diye düşünüyorum. aşktan ziyade alışkanlığa dönüştü sanırım. ayrıca erkek arkadaşım istanbulda eğitim görüyor o da benimle aynı bölümde ve yaşta. uzak mesafede bizi yıprattı durdu. sevgilim yalan söylemeyi de çok severdi ben bunları yakaladıkça büyük küçük saygımı güvenimi de yitirdim
yaklaşık 1 ay öncesinde 39 yaşında gayet iyi kariyere sahip olan bir avukat beyle tanıştık ve birbirimizden hoşlandık diyebilirim. oldum olası zaten orta yaşlı adamları beğenmişimdir, daha öz güvenli daha olgun geliyorlar çünkü daha görmüş geçirmiş, ben ailenin tekne kazıntısıyım 18 yıldan sonra doğduğum için abilerimle ablamla yaş farkımız oldukça fazla haliyle anne ve babamın da yaşlılıklarında doğduğum için hep olgun olarak yetiştirildim, hep kendimden büyüklerle daha iyi anlaştım...
sevgilim bu durumu bilmiyor, sürekli vicdan azabıyla ona ayrılmak istediğimi söylüyorum ama kabul etmiyor. en kötüsü ben napmam gerektiğini bilmiyorum, bir türlü adama da güvenemiyorum sanırım niyetinin ciddi olup olmadığı içimi yiyip bitiriyor. yaş farkı zaten en önemli endişem ailem yarın öbürgün nasıl karşılar diye... neyse ki adam da hiç evlenmemiş tek olumlu yan bu olabilir. bir yanım bu adama şans verirsem rahat edeceksin diyor yurtta kalıyorum örneğin o evde iş ciddileşirse evde kalmak beni daha rahat yapacak, zaten bürosu var mezun olduğumda iş arama derdim kalmayacak, aileme yüküm azalacak vs vs. ayrıca anne olmak hayattaki en büyük hayalim bunu ancak mezun olana kadar ertelemek istiyorum.
evet belki size kendi çıkarları için neler yapıyor vay be diyeceksiniz ama işte hayat zor kim iyi bir yaşamı istemez ki?
sizden görüşlerinizi bekliyorum
iyi kötü düşünen herkesi hakkımda sevgiyle kucaklıyorum..
Tatlim okuman icin kimse zorlamadi seni sinirlendigin noktada biraksaydin okumayi zira ben senin yorumuna oyle yaptim.resmen okuyanları sinir etmek için açılmış bir konu :18:
şakamısın sen
Ne olmuş ki canım ,o zaman da onu aldatır
Şans verseymiş yurttan kurtulurmuş ...
Evlenmeden önce aynı evde yaşamaktan bahsediyor hala
Tövbe yarabbim ya
Tatlim okuman icin kimse zorlamadi seni sinirlendigin noktada biraksaydin okumayi zira ben senin yorumuna oyle yaptim.
Kimseyi aldatmadim ben laflariniza dikkat eder misiniz rica ediyorum.kiminle yasayacagim ne zaman yasayacagim hususunda kimseden akil istemedim ayrıca.
sen dürüst bir kızsın burda bazı yorumları dikkate alma bence
insan beraber olduğu adamın kendini daha iyi yerlere taşımasını ister tabi ki, kim çulsuz beş parasız eğitim seviyesi kendinden düşük biriyle evlenmek ister ki? senin de bu adamı cazip görmen çok normal bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?