- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Cok tesekkur ederim beni anlayan tek insan sensin sanirim :)
Zaten insanlarin çıkarım yapmasi icin açmadim konuyu ama onlar israrla ayiplama pesindeler çıkarım yaparak.
Samimi icten yorum yapan insanlarin yorumlarini gerçekten dikkate aldim sana da cok tesekkur ediyorum anlayisin icin fikirlerin oldukça önemli benim için lütfenn daha fazla paylas benimle :)
Kimseyi aldatmadim ben laflariniza dikkat eder misiniz rica ediyorum.kiminle yasayacagim ne zaman yasayacagim hususunda kimseden akil istemedim ayrıca.
Evet bahsetti sonra nerden cikariyorsunuz dedi.
Peki niye yaşça büyük insanlar?
En başa dönüp baktığımda şöyle bir kanıya varıyorum: Ailemin en küçüğü, annemin 42 yaşında doğurdu evladıyım. Üstelik annemle babam çoğu zaman benim çocuk olduğumu unuturlardı. Onlara çocukmuşum gibi değil, onların yaşıtıymışım gibi davranmak, düşündüklerimi söylemek zorunda kalırdım.
Zaten yaşadığımız sokakta da hiç çocuktu, komşular ya hiç evlenmemiş ya çocuklarını yeni evlendirmiş ya da çocuk yapmaya fırsatı olmayan insanlardı.
Sonuç mu? Ben. Çocukluğunu çocuklarla yaşayamayıp, kendi yaşıtlarının anne babalarından yaşlı anne babayla yaşamamış biri.
Aile ve çevre faktörünün dışında ben gücü seviyorum ve yaşıtlarımın sahip olduğu gücün on katının büyük bir adamda/kadında olduğunu düşünüyorum. Güç? Bu kavramın benim için bir çok alt başlığı var.
-Olgunluk, karşımdaki insan ergen gibi davranmayacak, facebook gibi bir sitede benim fotoğrafımın kimin tarafından beğenildiğini benim önüme kavga konusu sunmayacak; oturup bu adamla iki kelimenin belini kırabileceğim; sanattan, gündemden, her şeyden konuşabileceğim ve Özgür olacak annesinden babasindan gizlemeyecek iliskimizi. Ciddi bi evlilik karari aldığımizda şartlarimizi zorlamayacagiz o buna coktan hazir olmuş olacak.
- Mevki, ne dersem diyeyim bu beni etkiliyor. Ama karşımdaki insanın sırf bi’ koltuk sahibi olup da boş beyinli olduğunu bilmek her şeyi batırır. Yani ben mevkisi var diye de birisinin peşinden koşmam.
-Para, bugüne kadar kimsenin parasını yemedim. Fakat paraya sahip olan insanların öz güvenlerinin paraya sahip olmayanlardan daha fazla olacağını görecek kadar gözüm açık. Ne yazık ki bu benim şahit olduğum gerçeklerden sadece bir tanesi.
-Bilgi, olgunlukta da bahsettiğim gibi benim gibi konuşabilecek. “Hö? O neymiş ki?” diye karşımda kalmayacak aksine onun karşısında ben bu şekilde kalacağım.
-Akıl, sebebi çok net. Aptal adam istemem.
Sanırım şu anki konunun oznesinin gozundeki degeri nedenleri anlattığım nedenlerden kaynaklaniyor.yoksa evim hazir isim hazir mantigim yok. Bu kadar aciklamama rağmen simdiye kadar yapilan yorumlarin aynisini benzerini yazacaksaniz lütfen yazmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?