ne yapacağımı bilmiyorum

BuzlarUlkesi

aşkım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
7.295
347
198
41
Merhabalar herkese

Yaklaşık 4 aylik hamileyim ve 10 aylik

evliyim. Evlenirken eşimin

kaymakamlik mülakati vardi düğüne

cok kisa zaman kalmıştı nerde

oturacagimiz belli değildi o zaman ki aman herşeyim tam olsun mantığıyla

esylari aceleyle aldik ama ayıplı çıktı şimdi mahkemelik durumda ilk

duruşma olmadi..şuanki noktada eşim yine kurum değişikliği yapti 4 ay

eğitimi var ankarada yeni öğrendik önümüzdeki hafta başlayacak ben

hamileyim esimin ailesi ankarada birlikte kalırız dört ay diyor ama ben kalamam herşey cok farklı ,ev küçük 4 kişi onlar 2 kişi biz, ev sobali benim

uykum geliyor ama onlar yatmadan uyuyamiyorum ya da sağolsun kayinvalidem birşey yaptırmiyor ama olmuyor kendi evin değil.

En önemlisi ben temiz demeyimde dikkat ediyorum herşeye ama kayinvalidemin umrumda degil ev dandini ben yapıncada hasta olursun diyor..wc benim için büyük sorun

günde 3-4 belki daha fazla yıkıyorum onlar haftada bir yıkıyorlarmis kalan kötü görüntüler var ayrıca herkes aksama kadar giriyor çıkıyor ben yapamam öyle esime uygun dille anlattim hem kendi ilişkimiz de bozulabilir..tabi ne yapayım filan dedi

ben ablamin yanina gideyim dedim

ablam bekar ve orada cok rahat ediyorum ama bu şekilde de ayrı kalacağız. .eşya getirme mahkeme

olmadigindan imkansız şimdi bulunduğumuz yerede kira ödenecek 600 tl...şimdi nisanda ilk duruşma olacak o zaman eşyaları depo gibi boş

yere koysak ankarada halamin kızınin

evi var ama tokide 300e kiraya verirler ufak tefek esya ayarlayıp 4 ay kalsak mantıksız mi sonrası zaten nereye tayini cikarsa gideceğiz. .

Bu düşünce mantıksız mi annem kal kayinvalidende diyor, iki ay ablanda kal iki ay orada kal diyor.ailem yurt dışında bende oradan geldim

üniversite okuyordum burası kabul etmedi şuanda açıköğretimden devam ediyorum..eşime annemlerin yanina gideyim diyorum ona hiç izin vermiyor. .amabu şekilde biz çok uzaklasacagiz. Tamam cinsel anlamda hergün birlikte olacak değiliz o değil ki şöyle insanın evindeki gibi olmuyor hiçbir sey
.ne yapmalıyım fikir verirseniz sevinirim, cok uzun oldu telefondan yazıyorum inşallah anlamsiz düşük cümleler yoktur. .

Bu kadar masraf varken ayrı evler kiralar vs acılmanızın mantığı yok buzlar ülkesi.

Sadece 4 ay. Bir ay ablanda iki hafta kayınvalidede vs bir şekilde idare edin bence. Sık dişini. Temizlik vs sen yapmaya calıs ordayken.

Hem hamilesin, hem de eşinden o kadar uzun ayrı kalma. Desteğini esirgeme.

Ev mantıksız geliyor bi bakıma ama nasıl yaparım bilmiyorum. Kültür o kadar farklı ki ben evlenmeden önce burada konu okurken aman he hep kültür farklı puff derdim ama öyle değilmiş. ..annem bana kardeşin evlense eşi böyle düşünse ne yaparsın üzülmez miyiz diyor ama annemde anlamıyor görmediğim şeyleri görüyorum. .çok canım sıkılıyor şuanda başka bir iş için on gündür burdayiz hergün yapamam diye düşünüyorum. .

ben olsam eşyalı ev tutardım, bos ev ttup esya almak mantıksız tabı 4 ay ıcın ama esyalı uygun bı daıre olabılır....

Aslında eşya almayacaz gibi yani halamin kızı birseyler vereck beyaz eşyada tamam gibi asagi yukari ama iki yerde kira ödeyemeyiz... aslinda bu hafta başka bu kurumun sınavına girecek inşallah nasibinde o vardır da olur o zaman iki sene ankarada staj görecek o zaman her şekilde bir iki ay sonra da olsa eşyalar gelir. Diğer ille ilişkimiz kalmaz..

Back
X