Merhabalar herkese
Yaklaşık 4 aylik hamileyim ve 10 aylik
evliyim. Evlenirken eşimin
kaymakamlik mülakati vardi düğüne
cok kisa zaman kalmıştı nerde
oturacagimiz belli değildi o zaman ki aman herşeyim tam olsun mantığıyla
esylari aceleyle aldik ama ayıplı çıktı şimdi mahkemelik durumda ilk
duruşma olmadi..şuanki noktada eşim yine kurum değişikliği yapti 4 ay
eğitimi var ankarada yeni öğrendik önümüzdeki hafta başlayacak ben
hamileyim esimin ailesi ankarada birlikte kalırız dört ay diyor ama ben kalamam herşey cok farklı ,ev küçük 4 kişi onlar 2 kişi biz, ev sobali benim
uykum geliyor ama onlar yatmadan uyuyamiyorum ya da sağolsun kayinvalidem birşey yaptırmiyor ama olmuyor kendi evin değil.
En önemlisi ben temiz demeyimde dikkat ediyorum herşeye ama kayinvalidemin umrumda degil ev dandini ben yapıncada hasta olursun diyor..wc benim için büyük sorun
günde 3-4 belki daha fazla yıkıyorum onlar haftada bir yıkıyorlarmis kalan kötü görüntüler var ayrıca herkes aksama kadar giriyor çıkıyor ben yapamam öyle esime uygun dille anlattim hem kendi ilişkimiz de bozulabilir..tabi ne yapayım filan dedi
ben ablamin yanina gideyim dedim
ablam bekar ve orada cok rahat ediyorum ama bu şekilde de ayrı kalacağız. .eşya getirme mahkeme
olmadigindan imkansız şimdi bulunduğumuz yerede kira ödenecek 600 tl...şimdi nisanda ilk duruşma olacak o zaman eşyaları depo gibi boş
yere koysak ankarada halamin kızınin
evi var ama tokide 300e kiraya verirler ufak tefek esya ayarlayıp 4 ay kalsak mantıksız mi sonrası zaten nereye tayini cikarsa gideceğiz. .
Bu düşünce mantıksız mi annem kal kayinvalidende diyor, iki ay ablanda kal iki ay orada kal diyor.ailem yurt dışında bende oradan geldim
üniversite okuyordum burası kabul etmedi şuanda açıköğretimden devam ediyorum..eşime annemlerin yanina gideyim diyorum ona hiç izin vermiyor. .amabu şekilde biz çok uzaklasacagiz. Tamam cinsel anlamda hergün birlikte olacak değiliz o değil ki şöyle insanın evindeki gibi olmuyor hiçbir sey
.ne yapmalıyım fikir verirseniz sevinirim, cok uzun oldu telefondan yazıyorum inşallah anlamsiz düşük cümleler yoktur. .