Ne yapacağımı bilmiyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi GMGM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyalamak değil de acaba sözlünün iş bulmasını mı bekliyolar

işi olmayan birine ailen seni nasıl verdi
keşke iş bulana kadar bekleseydiniz

niye oayalasınlar canım haa söz haa nişan ne farkeder adı konmuş ayrıca çocuk işsiz ne yapsınlar yani.oyalamak ne demek ki yaş 23 daha

İşsiz adama söz bile cok da yapmışsınız işte, bu kadar ciddi bir mevzuda niye sizi oyalasınlar. Nişan nedir allah askına kaldı mı öyle seyler

Nişanı erkek tarafı yapmaz kız tarafı yapar nişanda bütün masraflar kız tarafına aittir madem nişan istiyorsunuz babanız erkek tarafına söylesin biz nişan yapacagınız diye çünkü nişanı yapmak size düşer.

İşsiz adama söz bile cok da yapmışsınız işte, bu kadar ciddi bir mevzuda niye sizi oyalasınlar. Nişan nedir allah askına kaldı mı öyle seyler

lafa gelince çok moderndirler ama nişan bohçasında kenarlanmış havlu bile beklerler

ayrıca arkadaşların dedikleri çok dogru nişanı kız tarafı yapar madem her şey adetlere göre olacak diyorsunuz buyrun size adet

Bu kadar kuruntu yapacağına sözlüne neden sormuyorsun?

hem yaşım küçük diyosun hem de beni oyalıyolar mı diye soruyosun
işi bile olmayan bi adamla alelacele evlensen napıcaksın pardon da

Kuzenim de evlenecek bu yaz kız doktor o da nişan istemiş Yalnız nişanı da benim saf kuzenim yapıyor Nişan ne cidden ya bohçalar havlular

arkadaşa ablalık yapalım bir şeyler söyleyelim

acele etme insanları boğma ilişkiyi yıpratma sabretmesini ve sevmesini bil, gerçek sevgi hesaba kitaba gelmez.ayrıca sadece nişanlın iş aramasın sen de ara, ayakların yere sağlam bassın bu şekilde her şey çok daha kolay ve guzel olacaktır

sözlün sence seni oyalıyormu...önemli olan sözlün.sözlüne bakarım ben

siz beni yanlış anladınız.. nisan derken bir adım anlamında söyledim. yani bir adım bile atmıyorlar. herhangi bir konuşma yok. aileme gelip oğlumuz iş bulsun ondan sonra şöyle yapacağız böyle yapacağız demiyorlar. ayrıca bir arkadaş yaşım küçük diyorsun ama evlenmek istiyorsun yazmış, ben okulu bitirdiğimde yaşım 21 di. şuan 23.

Kuzenim de evlenecek bu yaz kız doktor o da nişan istemiş Yalnız nişanı da benim saf kuzenim yapıyor Nişan ne cidden ya bohçalar havlular

eminim sade bir nişan değildir tam instagrama ve facebook a yakışır bir nişan olacaktır :)))))))))))))))))))

Cocuk işsiz olduğu icin cekiniyorlardır, olur ya baban ters birsey söyler falan. Ayrıca neden bu konuyu nişanlınla konuşmuyorsun?

eminim sade bir nişan değildir tam instagrama ve facebook a yakışır bir nişan olacaktır :)))))))))))))))))))

Öyle olacak, bildiğin düğün gibi, yağmur yağınca görürüm bizim acık hava fotolarını

bence aileleri bu aşamada mumkun oldugunca uzak tutmalısınız bu nişanlınla aranızda konuşacagınız iki kelimeye bakıyor ki bunlar zaten konuşuluyordur

ben okulu bitirir bitirmez çalışmaya başladım. ve ben sözlüme, ailesine kaç sene olursa olsun beklerim dedim. askerliğini yapsın gelsin iş bulsun, parasını cebine koysun ondan sonra isteme vs. olsun dedim dinlemediler. ailesi hep ısrar etti. hatta sözlümün annesi sen işteyken birgün size gidip kendimi tanıtacağım dedi.

....................

Son düzenleme:

sözlünün işi olmadığı için belki nişan olayını ortaya çıkarmak istemiyorlardır doğal olarak.

Tüm bu gereksiz ayrıntılardan önce nişanlının iş bulması üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.Zira evlenmek için para lazım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…