5 senelik bir ilişkim var. Bu arada yaşım 23.. Ben okurken erkek arkadaşımın ailesi devamlı okuldan sonra isteyelim, nişan yapalım vs. falan diyorlardı. bende okul bittikten sonra yaşımın küçük olduğunu ve erken olduğunu söylüyordum buna rağmen ısrar ediyorlardı. okul bitti, erkek arkadaşım askere gitti geldi yaklaşık bir sene önce. ve şuan hala işsiz. ayrıca askerden geldikten sonra da beni istediler yani sözüm oldu. ama henüz nişan yapmadılar. ayrıca nişan ile ilgili hiç birşey konuşmuyorlarve ben ne yapacağımı bilmiyorum. sizce beni oyalıyorlar mı ?
5 senelik bir ilişkim var. Bu arada yaşım 23.. Ben okurken erkek arkadaşımın ailesi devamlı okuldan sonra isteyelim, nişan yapalım vs. falan diyorlardı. bende okul bittikten sonra yaşımın küçük olduğunu ve erken olduğunu söylüyordum buna rağmen ısrar ediyorlardı. okul bitti, erkek arkadaşım askere gitti geldi yaklaşık bir sene önce. ve şuan hala işsiz. ayrıca askerden geldikten sonra da beni istediler yani sözüm oldu. ama henüz nişan yapmadılar. ayrıca nişan ile ilgili hiç birşey konuşmuyorlarve ben ne yapacağımı bilmiyorum. sizce beni oyalıyorlar mı ?
Nişanı erkek tarafı yapmaz kız tarafı yapar nişanda bütün masraflar kız tarafına aittir madem nişan istiyorsunuz babanız erkek tarafına söylesin biz nişan yapacagınız diye çünkü nişanı yapmak size düşer.5 senelik bir ilişkim var. Bu arada yaşım 23.. Ben okurken erkek arkadaşımın ailesi devamlı okuldan sonra isteyelim, nişan yapalım vs. falan diyorlardı. bende okul bittikten sonra yaşımın küçük olduğunu ve erken olduğunu söylüyordum buna rağmen ısrar ediyorlardı. okul bitti, erkek arkadaşım askere gitti geldi yaklaşık bir sene önce. ve şuan hala işsiz. ayrıca askerden geldikten sonra da beni istediler yani sözüm oldu. ama henüz nişan yapmadılar. ayrıca nişan ile ilgili hiç birşey konuşmuyorlarve ben ne yapacağımı bilmiyorum. sizce beni oyalıyorlar mı ?
İşsiz adama söz bile cok da yapmışsınız işte, bu kadar ciddi bir mevzuda niye sizi oyalasınlar. Nişan nedir allah askına kaldı mı öyle seyler
lafa gelince çok moderndirler ama nişan bohçasında kenarlanmış havlu bile beklerler
ayrıca arkadaşların dedikleri çok dogru nişanı kız tarafı yapar madem her şey adetlere göre olacak diyorsunuz buyrun size adet
Kuzenim de evlenecek bu yaz kız doktor o da nişan istemişYalnız nişanı da benim saf kuzenim yapıyor Nişan ne cidden ya bohçalar havlular
siz beni yanlış anladınız.. nisan derken bir adım anlamında söyledim. yani bir adım bile atmıyorlar. herhangi bir konuşma yok. aileme gelip oğlumuz iş bulsun ondan sonra şöyle yapacağız böyle yapacağız demiyorlar. ayrıca bir arkadaş yaşım küçük diyorsun ama evlenmek istiyorsun yazmış, ben okulu bitirdiğimde yaşım 21 di. şuan 23.
eminim sade bir nişan değildir tam instagrama ve facebook a yakışır bir nişan olacaktır :)))))))))))))))))))
siz beni yanlış anladınız.. nisan derken bir adım anlamında söyledim. yani bir adım bile atmıyorlar. herhangi bir konuşma yok. aileme gelip oğlumuz iş bulsun ondan sonra şöyle yapacağız böyle yapacağız demiyorlar. ayrıca bir arkadaş yaşım küçük diyorsun ama evlenmek istiyorsun yazmış, ben okulu bitirdiğimde yaşım 21 di. şuan 23.
arkadaşa ablalık yapalım bir şeyler söyleyelim
acele etme insanları boğma ilişkiyi yıpratma sabretmesini ve sevmesini bil, gerçek sevgi hesaba kitaba gelmez.ayrıca sadece nişanlın iş aramasın sen de ara, ayakların yere sağlam bassın bu şekilde her şey çok daha kolay ve guzel olacaktır
Tüm bu gereksiz ayrıntılardan önce nişanlının iş bulması üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.Zira evlenmek için para lazım demi5 senelik bir ilişkim var. Bu arada yaşım 23.. Ben okurken erkek arkadaşımın ailesi devamlı okuldan sonra isteyelim, nişan yapalım vs. falan diyorlardı. bende okul bittikten sonra yaşımın küçük olduğunu ve erken olduğunu söylüyordum buna rağmen ısrar ediyorlardı. okul bitti, erkek arkadaşım askere gitti geldi yaklaşık bir sene önce. ve şuan hala işsiz. ayrıca askerden geldikten sonra da beni istediler yani sözüm oldu. ama henüz nişan yapmadılar. ayrıca nişan ile ilgili hiç birşey konuşmuyorlarve ben ne yapacağımı bilmiyorum. sizce beni oyalıyorlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?