Ne yapacağımı bilmiyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi GMGM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günümüzde erkek ailelerini biliyorsunuz artık herşeyden ellerini ayaklarını çekip sadece oğullarının yapmasını bekliyorlar. bizimde aynı bu hesap oldu. ne kadar gereksiz harcama varsa yapıyorlar, ayrıca beni istedikten sonra araba aldılar

Kendilerine yaptıkları harcamanın gereksiz olması sizin nitelemeniz. Para onların elbette yapacaklar. Nişanlın calışsın parasını biriktirsin yapsın düğünü

elbette beni ilgilendirmezz. ama bize de o kadar baskı yapmayacaklardı. olsun olsun diye diretmeyeceklerdi. sonuçta bizimde aklımız var bizde kendimize en doğru olan yolu seçmiştik..

elbette beni ilgilendirmezz. ama bize de o kadar baskı yapmayacaklardı. olsun olsun diye diretmeyeceklerdi. sonuçta bizimde aklımız var bizde kendimize en doğru olan yolu seçmiştik..

Simdi söyle yukarda da anlattığım gibi haftaya kuzenimin nişanı var. Amcamlar sürekli evlen oğlum artık diye baskı yaptılar, koşa koşa kızı istediler falan ama parayı kuzenim ödüyor. Anlatabiliyor muyum? İstemek baska masrafları üstlenmek baska birşey.

alacaklar elbette neden almasınlar ki. Öncelikli görevleri sizi evlendirmek mi?

bende tam tersi sürekli evlenin evlenin baskısından sıkıldım. İşinin olmasını bekliyorlardır, yoksa nasıl geçineceksiniz?

he he bulduk delisi olurlar şimdi

ben hiç bir şekilde yapacaksınız. neden yapmıyorsunuz veya neden böyle diye bişey söylemedim. sadece sizinle paylaşıyorum

açıkcası böyle bir beklenti hissedilince insanın yapası da gelmez bee çalışsınlar yapsınlar derler

Aynen evlenmeyi biliyorlar onu da yapsınlar. Bir de nere kadar başkasının gönderdiğini bekleyeceksin ki. Ama baksana konu sahibi kpederin kendisine aldığı arabayı laf ediyor.

Aynen evlenmeyi biliyorlar onu da yapsınlar. Bir de nere kadar başkasının gönderdiğini bekleyeceksin ki. Ama baksana konu sahibi kpederin kendisine aldığı arabayı laf ediyor.

beni yanlış anlamaktan vazgeçin lütfen aldıkları araba ticari taksi ve sözlüm gece gündüz onda çalışıyor.. peki ne için arabanın kredisini ödemek için. yani sözlümün ellerini ayaklarını bağladırlar .. ekstra bir iş bile bakamıyor o yüzden

E baştan söyleyesene arkadaşım, işsiz diyorsun ticari takside calısıyormuş. Böyle olmaz elbette. Sözlünle acık acık konusman lazım

her işte bir hayır vardır.yaşınız küçük evlenmek için ve birden bire her şeyin değişebileceği bir yaştasınız.düşünmeye tartmaya anlamaya zamanız var acele etmeyin tadını çıkartın kim bilir belki karşınıza sizi oyalamayacak birileri çıkar yani olabilir

Bunu onlara söylemeyi denedin mi hiç? Sözlün iyi bir iş bulsun da karşılarına geçmek için bir nedeni olsun.
Yoksa bir taksi alınmış elbette borcunu ödemek için birilerinin çalışması lazım. Bunu da alırken tartışmış olmaları lazım bence. Şu aşamada sözlüyken söz sende olmuyor maalesef.

bence taksiciliği sözlün için meslek olarak düşünüp arabayı da onun için almış olmasınlar.sen belki başka bir iş yapsın diyorsundur ama onlar onu uygun görüyordur

hayır kendisi güvenlik olmak istiyor. takside çalışıp, kredi borcunu ödemekten kendisi kursa gidip kimlik bile çıkaramadı bir sürü.. sonunda benim ısrarımla kursa gitti kazandı sertifikayı aldı, simdi ise kimlik parasını bekliyor. tam alacak bişey cıkarıyor ailesi..

Güvenlik olmak diye bir şey yoktur ki. Yani kursa gidip yeterlilik belgesini alırsın. Sonra bu işi yapan şirketlere başvuru yaparsın. Bunları bir yapın bakalım. İşe kabul aşamasına gelsin bir gerisi kolay bence. Lafla peynir gemisi yürümez.

nişanlının çalışması ve bir şeyleri ödüyor olması hiç kötü bir şey değil, sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…