Tüm bu gereksiz ayrıntılardan önce nişanlının iş bulması üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.Zira evlenmek için para lazım demi
günümüzde erkek ailelerini biliyorsunuz artık herşeyden ellerini ayaklarını çekip sadece oğullarının yapmasını bekliyorlar. bizimde aynı bu hesap oldu. ne kadar gereksiz harcama varsa yapıyorlar, ayrıca beni istedikten sonra araba aldılar
elbette beni ilgilendirmezz. ama bize de o kadar baskı yapmayacaklardı. olsun olsun diye diretmeyeceklerdi. sonuçta bizimde aklımız var bizde kendimize en doğru olan yolu seçmiştik..
aileler yardım etsin
günümüzde erkek ailelerini biliyorsunuz artık herşeyden ellerini ayaklarını çekip sadece oğullarının yapmasını bekliyorlar. bizimde aynı bu hesap oldu. ne kadar gereksiz harcama varsa yapıyorlar, ayrıca beni istedikten sonra araba aldılar
Doğru.. beklenti o yönde sanırım zaten..
Simdi söyle yukarda da anlattığım gibi haftaya kuzenimin nişanı var. Amcamlar sürekli evlen oğlum artık diye baskı yaptılar, koşa koşa kızı istediler falan ama parayı kuzenim ödüyor. Anlatabiliyor muyum? İstemek baska masrafları üstlenmek baska birşey.
açıkcası böyle bir beklenti hissedilince insanın yapası da gelmez bee çalışsınlar yapsınlar derler
Aynen evlenmeyi biliyorlar onu da yapsınlar. Bir de nere kadar başkasının gönderdiğini bekleyeceksin ki. Ama baksana konu sahibi kpederin kendisine aldığı arabayı laf ediyor.
beni yanlış anlamaktan vazgeçin lütfenaldıkları araba ticari taksi ve sözlüm gece gündüz onda çalışıyor.. peki ne için arabanın kredisini ödemek için. yani sözlümün ellerini ayaklarını bağladırlar .. ekstra bir iş bile bakamıyor o yüzden
beni yanlış anlamaktan vazgeçin lütfenaldıkları araba ticari taksi ve sözlüm gece gündüz onda çalışıyor.. peki ne için arabanın kredisini ödemek için. yani sözlümün ellerini ayaklarını bağladırlar .. ekstra bir iş bile bakamıyor o yüzden
hayır kendisi güvenlik olmak istiyor. takside çalışıp, kredi borcunu ödemekten kendisi kursa gidip kimlik bile çıkaramadı bir sürü.. sonunda benim ısrarımla kursa gitti kazandı sertifikayı aldı, simdi ise kimlik parasını bekliyor.tam alacak bişey cıkarıyor ailesi..
hayır kendisi güvenlik olmak istiyor. takside çalışıp, kredi borcunu ödemekten kendisi kursa gidip kimlik bile çıkaramadı bir sürü.. sonunda benim ısrarımla kursa gitti kazandı sertifikayı aldı, simdi ise kimlik parasını bekliyor.tam alacak bişey cıkarıyor ailesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?