• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapacağımı Bilmiyorum

lenoreleyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
23
1
1
İzmir
selamlar. ben bir yüksek lisans öğrencisiyim. dersime giren hocamla birkaç ay önce başlayan bir ilişkimiz var. hocam benden 9 yaş büyük, çok bilgili ve yakışıklı birisi.

yanındayken kendimi çok huzurlu hissediyorum, yaşıtlarımla yapamadığım muhabbetleri onla rahatlıkla yapabiliyorum. bence bu sohbet ortamı sağlıklı bir ilişki için çok önemli. ilişkimiz başlamadan önce de bana çok samimi davranır, her durumda yardımcı olurdu. gel zaman, git zaman benden hoşlandığını, bana ilgi duyduğunu fark ettim. beni yemeklere çıkararak ve beyefendiliğini de kullanarak beni de kendine ısındırdı. sonunda bu haftada 3ü bulan buluşmalarımıza bir isim vermemiz gerektiğini söyledi. başta kendisinden zaman istedim, zaten uzun zamandır üzerinde kafa yorduğum bir şeydi bu isteği. birkaç gün sonra biraz da içimdeki duygulara yenilerek onunla birlikte olmaya başladım.

her an onun öğretmen ve benim öğrenci olmam aklımı kemiriyor. aylar sonra bile bundan endişe duyuyorum. sonuçta benim değiştiremeyeceğim, eleştiremeyeceğim bir takım etik kuralları var. etik kurallar, aklımdaki sorular ve bu ilişkimizi herkesten saklamak zorunda olmam gerçeği aklımdayken hayatımı yaşayamaz oldum. ne işimi düzgün yapabiliyorum, ne de tezim için kafamı toplayabiliyorum. en yakın arkadaşlarım bile bu durumdan haberdar değil. birlikte görülmekten, insanlarda şüphe uyandırmaktan kaçındığımız için devamlı suretle maskaralıklar yapıyoruz. bu maskaralıkların verdiği heyecan da olmasa ilişkimizi devam ettirecek tek şey ona duyduğum aşk olur.

haftada 2-3 kez benim evimde buluşuyoruz, şehrin tanıdığımız insanlardan en uzak yerlerinde yemek yiyoruz, en ufak şüphe anında birbirimizden uzaklaşıp sanki rastlantı eseri orada bulunmuşuz gibi davranıyoruz... bu gibi birçok şey bizi hem yoruyor, hem heyecanlandırıyor. onun evini hiç görmemiş olmam, hayatının benden ve okuldan başka hiçbir yönünü bilmiyor olmam da canımı sıkan bir konu. iş böyle olduğu için kendimi ona karşı korumak zorunda hissediyorum. henüz yatak hayatımız sarılıp uyumaktan öteye gitmiyor. bazen çok ısrarcı olsa da, kavga etsek de kendimi bu önlemi almak zorunda hissediyorum. eninde sonunda barışıyor olmamız, bana devamlı hediye alıyor olması da onun da beni sevdiğini gösteriyor bana. hem de en az benim de onu sevdiğim kadar...

fakat bu heyecanlar bile rutine bağladı. bütün ilişkimiz liseli aşıklar gibi köşe bucak insanlardan kaçmak ve benim evimde film izleyip, birbirimize şiir okuyup, uyumak şeklinde sürüyor. onu bu kadar arzulayıp hiçbir şey yapmamak, yapamamak... onu hem daha çok tanımak isteyip hem de tanıyamamak... ilişkimizi insanlara anlatmak isteyip anlatamamak beni uykusuz bırakıyor. ben artık daha insani bir hayat sürmek istiyorum. kendimi ona sunarsam da bunun ilişkimizde yeni bir renk olmayacağından korkuyorum. sadece birbirini takip eden sürüncemelerimize yeni bir halka ekleyeceğinden şüpheleniyorum. ilişkimizi açık edebilmemiz için nereden baksam 1 yıl daha var. o da en az. dayanabileceğimi de sanmıyorum artık. ne yapmalıyım?

selamlar. ben bir yüksek lisans öğrencisiyim. dersime giren hocamla birkaç ay önce başlayan bir ilişkimiz var. hocam benden 9 yaş büyük, çok bilgili ve yakışıklı birisi.

yanındayken kendimi çok huzurlu hissediyorum, yaşıtlarımla yapamadığım muhabbetleri onla rahatlıkla yapabiliyorum. bence bu sohbet ortamı sağlıklı bir ilişki için çok önemli. ilişkimiz başlamadan önce de bana çok samimi davranır, her durumda yardımcı olurdu. gel zaman, git zaman benden hoşlandığını, bana ilgi duyduğunu fark ettim. beni yemeklere çıkararak ve beyefendiliğini de kullanarak beni de kendine ısındırdı. sonunda bu haftada 3ü bulan buluşmalarımıza bir isim vermemiz gerektiğini söyledi. başta kendisinden zaman istedim, zaten uzun zamandır üzerinde kafa yorduğum bir şeydi bu isteği. birkaç gün sonra biraz da içimdeki duygulara yenilerek onunla birlikte olmaya başladım.

her an onun öğretmen ve benim öğrenci olmam aklımı kemiriyor. aylar sonra bile bundan endişe duyuyorum. sonuçta benim değiştiremeyeceğim, eleştiremeyeceğim bir takım etik kuralları var. etik kurallar, aklımdaki sorular ve bu ilişkimizi herkesten saklamak zorunda olmam gerçeği aklımdayken hayatımı yaşayamaz oldum. ne işimi düzgün yapabiliyorum, ne de tezim için kafamı toplayabiliyorum. en yakın arkadaşlarım bile bu durumdan haberdar değil. birlikte görülmekten, insanlarda şüphe uyandırmaktan kaçındığımız için devamlı suretle maskaralıklar yapıyoruz. bu maskaralıkların verdiği heyecan da olmasa ilişkimizi devam ettirecek tek şey ona duyduğum aşk olur.

haftada 2-3 kez benim evimde buluşuyoruz, şehrin tanıdığımız insanlardan en uzak yerlerinde yemek yiyoruz, en ufak şüphe anında birbirimizden uzaklaşıp sanki rastlantı eseri orada bulunmuşuz gibi davranıyoruz... bu gibi birçok şey bizi hem yoruyor, hem heyecanlandırıyor. onun evini hiç görmemiş olmam, hayatının benden ve okuldan başka hiçbir yönünü bilmiyor olmam da canımı sıkan bir konu. iş böyle olduğu için kendimi ona karşı korumak zorunda hissediyorum. henüz yatak hayatımız sarılıp uyumaktan öteye gitmiyor. bazen çok ısrarcı olsa da, kavga etsek de kendimi bu önlemi almak zorunda hissediyorum. eninde sonunda barışıyor olmamız, bana devamlı hediye alıyor olması da onun da beni sevdiğini gösteriyor bana. hem de en az benim de onu sevdiğim kadar...

fakat bu heyecanlar bile rutine bağladı. bütün ilişkimiz liseli aşıklar gibi köşe bucak insanlardan kaçmak ve benim evimde film izleyip, birbirimize şiir okuyup, uyumak şeklinde sürüyor. onu bu kadar arzulayıp hiçbir şey yapmamak, yapamamak... onu hem daha çok tanımak isteyip hem de tanıyamamak... ilişkimizi insanlara anlatmak isteyip anlatamamak beni uykusuz bırakıyor. ben artık daha insani bir hayat sürmek istiyorum. kendimi ona sunarsam da bunun ilişkimizde yeni bir renk olmayacağından korkuyorum. sadece birbirini takip eden sürüncemelerimize yeni bir halka ekleyeceğinden şüpheleniyorum. ilişkimizi açık edebilmemiz için nereden baksam 1 yıl daha var. o da en az. dayanabileceğimi de sanmıyorum artık. ne yapmalıyım?

önelemlerini almaya devam et
:34:
orası fakülte değilmi
bu gibi ilişkiler ysak değil
tabiki bir ciddiyeti varsa
yada resmi anlamdada yasak yoksa
ama ben güvenemedim
:50::50::50:

önelemlerini almaya devam et
:34:
orası fakülte değilmi
bu gibi ilişkiler ysak değil
tabiki bir ciddiyeti varsa
yada resmi anlamdada yasak yoksa
ama ben güvenemedim
:50::50::50:

şuan okuduğum üniversitede hocaların öğrencileriyle ilişkilerinin olmasına kötü gözle bakıyorlar ama yasal yaptırımları yok. yine de iki tarafa da büyük baskı oluşturuyorlar. daha önce okulu bırakmaya zorladıkları öğrenciler olmuş. benim sevgilim de diğer öğretim görevlileri arasında çok popüler birisi değil, göze battığı durumlar oluyor. ona da zarar vermek istemiyorum o yüzden. önerileriniz için teşekkür ederim :3::3::3::3:

ne alaka yahuu, sizi bu şekilde gizlemesini etik kurallarından dolayı oldugunu sanmıyorum.adam arızalı gibi geldi bana.kaç yaşındaki insanlarsınız sanki ilkokul çocuguyla görüşüyor

Son düzenleme:

bu ısrarla olursa amaca yönelik bir ilişki oluyor bence. karşılıklı rızaya dayanır bu tarz şeyler, ısrar ederek nasıl bir insanla evlenemezsen sevişemezsin de.

ne alaka yahuu, sizi bu şekilde gizlemesini etik kurallarından dolayı oldugunu sanmıyorum.adam arızalı gibi geldi bana.kaç yaşındaki insanlarsınız sanki ilkokul çocuguyla görüşüyor

hanım efendi sevgilime arızalı falan demeyin lütfen. ben burada bir derdimden bahsediyorum, siz bize hakaret ediyorsunuz.

öyle konulardan bahsetmiyoruz hiç, evlilik bizim için şuan çok uzak bir şey. önce daha özgür, daha çok zaman geçirmemiz lazım. ikimiz de böyle düşünüyoruz.

ya insan eğer seviyorsa saklamaz. öğrencisi olabilirsin. hiç mi öğrencisiyle ilişkisi olanı evleneni duymadık. sırf takılmak için görüşüyorsa eğer evet gizlemesi normal. ama senden 9 yaş büyükmüş, nasıl olur da ciddi planları olmaz ilişkisiyle ilgili ???

bu ısrarla olursa amaca yönelik bir ilişki oluyor bence. karşılıklı rızaya dayanır bu tarz şeyler, ısrar ederek nasıl bir insanla evlenemezsen sevişemezsin de.

insan sadece cinsel dürtüleri için aylarca başka birinin peşinde koşar mı? bu bana çok olası gelmiyor. sonuçta bunları başka insanlarla da yaşayabilecek birisi... :44::44::44:

naçizane bir soru kabul buyrun lütfen.Birlikte olduğun Yüksek Lisans hocanız bekar değil mi?

ya insan eğer seviyorsa saklamaz. öğrencisi olabilirsin. hiç mi öğrencisiyle ilişkisi olanı evleneni duymadık. sırf takılmak için görüşüyorsa eğer evet gizlemesi normal. ama senden 9 yaş büyükmüş, nasıl olur da ciddi planları olmaz ilişkisiyle ilgili ???

ama o ciddi planları 2 kişi birlikte yapmaz mı? ne o, ne de ben tek başına karar alırsak sağlıklı olmaz ki. dediğim gibi, bizim o yöne gitmemiz için önce benim tezimi, savunmamı bitirmem lazım. tam manasıyla kendi ayaklarımda olmam lazım.

bence bunun neresi yanlıs anlamadım
hoca olup olmaması bişey değiştirmez ki bizim bi tanıdıkta hocasıyla evlendi ve şuan gayet iyiler
sadece arkadaşım kocasının derslerini çok almıyor o kadar
yani demem o ki madem seviyorsunuz birbirinizi bence bi söz ,nişan vs yapın. böylece kimseden kaçmak zorunda kalmassınız

NOT:fakat bence hiç bir zaman tedbiri elden bırakmayın
ünv hocaları çok çapkon oluyor çünkü

bekar. tabi ki bekar. ben asla bir ailenin dağılmasına sebep olamam. zaten evli biri böyle şeyleri nasıl yapsın? eşi anlardı

hayır canım ondan sormuyorum hani sen onun ortamını görmemişsin ya hiç acaba saklıyorda olabilir gibi geldi..ama sen eminsen sorun yok..mesleği gereği gerilmek istemeyebilir ondan kendini tam açmıyor olabilir ortaya..biraz bekle izle..zamanla gerçek tututmunu gösterir.ha bu arada evli biri öyle bir yapar ki ağzın açık bakakalırsın..takip et bekar olduğundan emin ol bekarsa dediğim gibi bekle mesleki durumdan ötürü tedirgindir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de üniversitede çalışıyorum, ortamları az çok biliyorum.
Lisans öğrencisi değilsin, o yüzden bence bu kadar gizlemeye gerek yok ilişkinizi.
Okulda görüşmezsiniz, gidip dışarıda bi yemek yemekten neden çekiniyor neden senin evinde buluşuyorsunuz mesela?
Seni davet etmiyor mu evine?

Bizim okulda asistanlar bile lisans öğrencileriyle sevgili oluyorlar ya da evleniyorlar herkesin gözü önünde.
Hocalardan da var doktora ya da yüksek lisans öğrencisiyle evlenen.

Senin sevgilindeki bu gizem ne onu çözemedim?
Okulda uygunsuz kaçıyordur tamam kabul. Okul ortamında öğrenci - hoca olun. Okul dışında sevgili olmanızı engelleyen ne?
İkiniz de bekarsınız, sevgilinin bu kadar kaçmasını anlayamadım?
Bir de ayrılırsanız tezde sıkıntı yaşamazsın umarım.

insan sadece cinsel dürtüleri için aylarca başka birinin peşinde koşar mı? bu bana çok olası gelmiyor. sonuçta bunları başka insanlarla da yaşayabilecek birisi... :44::44::44:[/QUOT

evet tatlım maalesef koşar.. hemde hayatında bir sürü kadın varken karşısındaki kadına ihtiyacı bile yokken koşar... 3 üiversite mezunu mükemmel bir kariyeri olsa parası pulu yakışıklılığı karizması olsa bile koşar maalesef

ama bu açıdan bakmadım ben nedense, gizli ilişki yaşamak çok zor bence bu kadar zor şartlarda bir ilişki yaşamaktansa gizli saklı yaşamayın, madem yasal yaptırımları yok bırakın herkes bilsın... hem 1 yıl ya biri öğrenir ya yakalanırsak korkusuyla yaşamaktansa herkese herşeyi anlatıp bütün yükü göğüslemek daha mantıklı bence, tabi hayat sizin...

ama o ciddi planları 2 kişi birlikte yapmaz mı? ne o, ne de ben tek başına karar alırsak sağlıklı olmaz ki. dediğim gibi, bizim o yöne gitmemiz için önce benim tezimi, savunmamı bitirmem lazım. tam manasıyla kendi ayaklarımda olmam lazım.

o zaman bu ilişkiyi gizli saklı yaşamayı biraz da sen istiyor gibisin öyle mi? tabi ki kendi ayakların üzerinde dur önce ama bu ilişkiyi gizli yaşamanıza da gerek yok. hem tezini tamamlayıp hem de rahat bir şekilde görüşebilmelisin, neden etik açıdan uygun olmasın ki?

bence bunun neresi yanlıs anlamadım
hoca olup olmaması bişey değiştirmez ki bizim bi tanıdıkta hocasıyla evlendi ve şuan gayet iyiler
sadece arkadaşım kocasının derslerini çok almıyor o kadar
yani demem o ki madem seviyorsunuz birbirinizi bence bi söz ,nişan vs yapın. böylece kimseden kaçmak zorunda kalmassınız

NOT:fakat bence hiç bir zaman tedbiri elden bırakmayın
ünv hocaları çok çapkon oluyor çünkü

ya ben tam detaylarıyla bahsedemiyorum ama bizim ilişkimiz için nişan, söz falan çok uzak şeyler. biz rahatça el ele dolaşmak, daha özgür hareket etmek istiyoruz. benle olan ilişkisini ikimiz için de kötü yaptırımlara kullanabilecek öğretim görevlileri var. onunla da benimle de arası kötü olan ve fakültede sözü geçen hocalar bunlar. benim akademik geleceğime engel olabilecek, çomak olabilecek hocalar var.

çapkınlık konusunda da ona çok güveniyorum ben.

Back
X