ne yapacağımı bilmiyorum¿

Adam şiddet yanlısı bilmiyorum ki aile terapistine ikna edebiliyorsan dene bence..ama olmazsa da durma lütfen..elinden geleni yapmış oluyorsun.

u
Adam şiddet yanlısı bilmiyorum ki aile terapistine ikna edebiliyorsan dene bence..ama olmazsa da durma lütfen..elinden geleni yapmış oluyorsun.
bu sekilde devam ederse biticek zaten ne iletisim kuruyoruz hep o hakli ben haksizim yuzumu gulduren tek sey oglum o da ogluna cok bagli bu yuzden de korkuyo ayrilirsa hergun oglunu goremiyecek..

Sizin gibi binlerce insan var çocuğu küçük olup da kreşe veren.Arkadaşım 4 aylıkken verdi kreşe.

Çocuğu ne ile elinden alacak beyefendi. Parası mi varmış çocuk kaçırıp çocuk bakacak.Annesi on gün bakmaz .Ağlaya zirlaya sana gelir on günde.Çocuk kaçırmaya da para lazim.Söyle kocana komik olmasin
Arkadaşın kocası kızı attı kapıya. COCUGUDA vermem dedi.Kız geldi bana ağlıyor. COCUGUDA istiyor kaciracakmis diyor.Sonuç iki gece sonra kapısına geldi ağlayarak çocuğa annem bile bakmıyor demiş gel evimize demiş .Şimdi çok iyi olmasa da araları dayak yemiyor en azindan
Boşan demem ama bunu istiyorsan hiç durma.

iki ay ayri kaldik cocugu aldilar yedi aylikti dort gun getirmediler emziriyodum bide ama ertesi gun aradi cocuk seni istiyo yuvana sahip cik don diye amaci bosanmamak cocukla tehdit ediyolar o da biliyo mahkemenin cocugu bana verecegini de gitmiyeyim diye yapiyo butun aileni keserim beni cildirtmayin diyo yapacagindan degil de

o zaman stratejiinizi değiştirin lütfen..
eşiniz ailesine çok düşkünse onlara iyi gibi davranın bildiğinizi okuyun.
onlara fırsat vermeyin. onları onların silahı ile vurun .
inan ki siz kazanırsınız

o zaman stratejiinizi değiştirin lütfen..
eşiniz ailesine çok düşkünse onlara iyi gibi davranın bildiğinizi okuyun.
onlara fırsat vermeyin. onları onların silahı ile vurun .
inan ki siz kazanırsınız
iste rol yapamam ki hic mesela ailesi cok guzel oynuyo beni sevmiyolar ama gormen lazim anasi beni sanki o dogurmus gibi davraniyo ama fesatlar esimde onlari melek gibi goruyo iftiraya sahit oldu hala onlara tapiyo bi hata diyo bana guvenme anneme guven diyo bu derece

çünkü ailem ona çok iyi davranıyor diye düşünüyor. kadında his vardır bunu ayırt eder. ama erkek bunu farketmez.
bakıyor annem ona çok iyi davranıyor eşim dırdır ediyor suçlu eşim ailemi kötülüyor diye düşünüyor.
bunun yolu maalesef bu onlar gibi oynamak.
bak kaynanalar hep bu yapıdadır neden biliyor musun onlar da biz gibi oyunlar yüzünden ezile ezile bu hale geliyor ve tek sağlıklı ve akıllı yöntemin bu olduğunu biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…