bitirmek en dogrusu ama cesaretim yok ailesine cok duskun iftira attilar hala eskisi gibi olmami istiyo ailesi de melek gibi davraniyo ben samimi olmk istemiyorum zaten ailesi yuzunden de cok kufur ediyo vuruyo yapiyo sonra pisman oluyo beni sevdigini soyluyo anlm veremiyorum bosancam dyince de vuruyo bagiryo ama adam gibi davranmiyoHiccde alamaz cocugu mahkeme anneye veriyor. Aileniz sizin arkanizda ise sizde icinizde birseyleri bitirdi iseniz evliliginizi bitirin... tamam maddi durum yok diye cok agresif davranabilir erkek icinde zordur maddiyatsizlik ama el kaldirmak o olmamali..
calissam cocuga kaynanam bakmak zorunda onunla muhatap olmk istemiyorum hergun bana iftira atti cazgir tam neler soyledi hirsizsin polis cagirip parmk izi aldircam vs vs ama simdi tam melek gibi davraniyo bosanmayalim diye annemde hasta cocuga bakamazSenin çalışma imkanın yok mu Napoleon der ki para para para
benim abim karisini oyle tutuyo ki dogru duzgun yemek yapmaz esi nazlidir abim yardim eder cok anlayisli ben hasta olsam bile surekli hizmet bekler bizimki digu erkegiymis o dedigi olacakmis esimi taniyamiyorum cok farkli kisiligi var ve ben cok sabirliymisim bunu anladim yani her erkek ayni degil kader mi bilmiyorum..Bu erkeklerin hepsinin dibine kirbit suyu
benim abim karisini oyle tutuyo ki dogru duzgun yemek yapmaz esi nazlidir abim yardim eder cok anlayisli ben hasta olsam bile surekli hizmet bekler bizimki digu erkegiymis o dedigi olacakmis esimi taniyamiyorum cok farkli kisiligi var ve ben cok sabirliymisim bunu anladim yani her erkek ayni degil kader mi bilmiyorum..
annem depresyon gecirdi hap kullaniyo Ama durumu cok iyi mahkeme cocugu ona verirmis annemle yasiyacagim icin oyle diyo aslinda gozumu korkutmaya calisiyo daHep çocukla sindiriyorlar sizi ama hiç kimse 13 aylık bebeği annesinden alamaz.
Maddi problemler malesef evliliklerde ciddi sorunlara sebep oluyor.
Sizin calisma imkaniniz yok mu, biraz daha rahatlarsiniz calissaniz..
yapamiyorum da cesaret edemiyorum bosanmak istemiyo gozu donuyo sinirlenince bi bakiyosun melek gibi bana cicek aliyo ozur icin ben cicek istemiyorum beni anlamani isriyorum dedim ailesi soz konusu olunca deliriyo soz soyletmiyo bosanmak istemiyo iste sevyorum diyo ama vuruyo da kufurde ediyo nasil bi adam bilmiyorum..keşke dönmeseydiniz
işin içinde şiddet var
lütfen o adamdan kurtulun
biliyorum cocugu alamaz o da biliyo ama benim gozumu korkutmaya calisiyo severek evlendik ama ilk gunden beri herseye karisti ailesi basbasa kalamadik hic esimde is bitiyo dengeyi saglayamadi zorla doguma gittim izmirden erzincana cok sacma hayatimi zehir ettiler ben dusunuyorum doktora gitse acaba bi faydasi olur mu yada aile terapistiBırak tehdit etsin her gün ölmektense bir gün acı çekersin..ama yok ben bu dünyaya eziyet çekmeye geldim diye bir bakış açın varsa kal..annen depresyonda diye çocuğu alamaz bak internet kullanabiliyorsun aç iki boşanma kanunu oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?