Ailen arkanda sana sahip cikiyorsa cocugun olmadan bosan.. cocuk olmamasi nasi seni alikoyuyor anlamadim.. cocuk denemesi falanda yapma dayak siddet bitmez kimsenin huyu degismez.. yol yakinken ayril.
Yani şu şekil kendime olan güvenimi azaltıyor eksiklik diyorum kendi kendime bi daha bi yuvam olur mu ama inanın paramparçayım sadece benle oynayan beni atıp satan bir eş yanımdaki defalarca şans verdim ama hep kullandı beni çok üzgünüm ama yine rabbimin bi bildiği vardır elbet ne bileyim hem fiziksel hem psikolojik hiçbirşey bırakmadı bende de
Yeteri kadar ewliliginde mucadele vermissin defalarca diyorsun.. ee daha ne bekliyorsun basina gokten taş dusup duzelmicek ya bu adam.. bebeginin olmamasi sende eksiklik hissettirmesin allah belki bilerek wermiyor belki bebegin olsa daha buyuk zulüm göreceksin.. bilemezsin.. yol yakinken ayril..Yani şu şekil kendime olan güvenimi azaltıyor eksiklik diyorum kendi kendime bi daha bi yuvam olur mu ama inanın paramparçayım sadece benle oynayan beni atıp satan bir eş yanımdaki defalarca şans verdim ama hep kullandı beni çok üzgünüm ama yine rabbimin bi bildiği vardır elbet ne bileyim hem fiziksel hem psikolojik hiçbirşey bırakmadı bende de
Canım ya üzüldüm bak şimdiHaklısınız anlatamadığım o kadar çokşey varki yazsam bitmez ama insanın özgüven eksikliği mahvediyor insanı onun için üye oldum buraya ne deseniz haklısınız
Çocuğun olması boşanmaktan alıkoyarda olmaması nasıl engel anlamadım
Çocuğun olmadığı için bir daha evlenemeyeceğini mi düşünüyorsun
Dayak yediğin bir evlilik bekarlıktan daha mı iyi
Ailen sana destek oluyorsa ayrıl. Olmuyorsa yine ayrıl diyeceğim çünkü şiddet var. Bir süre dayan bir iş falan bak. Allah yardımcın olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın.
Canım ya üzüldüm bak şimdiaslında be yapman gerektiğini biliyorsun sen. Böyle bir evlilik olamaz,olmamalı. Sen herkesten değerlisin unutma. Eşin olacak öküz hangi hakla sana vurabiliyor? Elleri kırılsın pisliğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?