Ne yapacağımı bilmiyorum

Hayır siz yanliş anlamişsınız bu evlilikten çocuk getirmek artık son düşüneceğim şey bile değil şöyle anne olmak isteyipte anne olamamak o kadar ağır bir imtihan ki kendi kendime diyorum acaba bir daha anne olabilirmiyim kim benimle uğraşmak tüp benek yapmak ister offf çok ağır kendi söylediğimi kendim kaldıramıyorum bu yani özgüven eksikliğinden bahsetmem ondan

Bide soyle dusun: belki bebeginin olmamasi tum bu stressten?
Kayinvalden bi yandan, doven soven kocan bi yandan, daha neler neler.
Hem senin bebegin olmuyor diye bisy yokki, 2 kere dusuk yaptim dedin.
O pislik kocan seni dovmeseydi anne olmustun sen, anne olamiycagini kim soyledi sana?

Ayrılmak için neyi bekliyosun sen
İlle bu adamdan çocuk yapıp onunda şiddete maruz kalmasını mi

Hayır bu Ada'mdan çocuk yapmak istemiyorum korkularım anne olmak isteyipte anne olurmuyum bi daha acaba hani çocuğu olmayanı kim ne yapsın o kadar ağır ki bilmiyorum çok kötüyüm sadece

Çocuk yüzünden boşanamaza gördüm de, olmamasının boşanmaya alıkoyduğunu ilk defa gördüm.
Bu adama çocuk mu yapılır ? Şiddet ortamında büyüyecek bir çocuk !

Belkide dediğiniz gibi dövmeseydi şimdi yavrum kucağımdaydı doğru allah büyük ve şahit acılarıma sadece psikolojim o kadar bozuk ki bilmiyorum mutsuz olduğum için umutsuzluğa kapılıyorum

Hayır bu Ada'mdan çocuk yapmak istemiyorum korkularım anne olmak isteyipte anne olurmuyum bi daha acaba hani çocuğu olmayanı kim ne yapsın o kadar ağır ki bilmiyorum çok kötüyüm sadece
Allah bize akıl fikir vermiş belkide hayırlı olan bu hakkında bilemezsin
Anne olmak seninde hakkın bosan bu adamdan ondan baba olmaz böyle adama aileye çocuk verme
Zamanın ne getireceğini bilemeyiz karşına insan gibi insan elbet çıkar anne olursun

Belkide dediğiniz gibi dövmeseydi şimdi yavrum kucağımdaydı doğru allah büyük ve şahit acılarıma sadece psikolojim o kadar bozuk ki bilmiyorum mutsuz olduğum için umutsuzluğa kapılıyorum

Kocan seni seviyormu sence? Hic dile getirirmi bunu?

Ayrica sunuda belirtiyim: cocuk yokken yollarini ayirdin ayirdin. Cocuk olduktan sonra ayrilamaz o yollar artik.
O zmn bosanma bile care olamaz, ortak noktaniz oluck o vakit, bi bebeginiz olucak beraber hukumlu oldugunuz.

Çocuk yüzünden boşanamaza gördüm de, olmamasının boşanmaya alıkoyduğunu ilk defa gördüm.
Bu adama çocuk mu yapılır ? Şiddet ortamında büyüyecek bir çocuk !
Yoo bu Ada'mla çocuk yapmayı düşünmüyorum sadece çocuk sahibi olmam için tüp Bebek'le olucak oda olur olmaz belli değil kendi kendime diyorum kim benle uğraşir ki
Bu bahsettiğim Ada'm hayatımı bitirdi mahvetti yaşarken öldürdü ben daha çocuk mocuk düşünecek ne hal ne fırsat verdi

Kocan seni seviyormu sence? Hic dile getirirmi bunu?
Çokkkkk dilde ölür biter benim için ama sadece dilde döver küfreder sonrada hiçbirşey olamamış gibi unutmamı ona Can'ım cicim dememi ister böyle bi sevgi degalarcada boşanmanın eşiğine geldik hep kandırdı hepsi kendi menfaatine biliyomusun iki gün önce dayak yedim ve şimdi boşanalım diye bana merhametli kocayı oynayıp korkaklığından sesiz sadasız ayrılmanın derdinde

Malesef siz saglikli dusunemez hale gelmissiniz.Once en temel sorununuz ne ise ona odaklanin ve hayatinizdaki problemleri teker teker halletmeye calisin.Hepsini bir kalemde cozmeniz imkansiz bulundugunuz ortamda.Once esiniz ve ailesinden kurtulmak ile baslayin.Yepyeni bir sayfa acin.Kendinize guvenin.Dua edin.Yasinizin genc oldugu kanaatindeyim.O nedenle umutsuz olmayin.Aksine umutlu olun ve hem kendinize hem de cocugunuza iyi bir aile kurmayi hedefleyin.Su an icinde bulundugunuz ortamda iyi bir cocuk yetistirmeniz cok zor.Kendinize biraz guvenirseniz hayatin size verecekleri karsisinda minnetkar olacaksiniz.Once kendinize deger verin , son kararinizi verin ve uygulayin.Hicbir sey yapmadan hayatinizda bir degisiklik beklemeniz akildisi olur.Bol sans.

Anlamadim, kocan bosanmakmi istiyor?

Sağlikli düşünemiyorum gerçekten o yüzden üye oldum belki kendimi toplarım teşekkür ederim iyi niyetinizden dolayı

Benimde zoruma gidiyor beni dövdükten sonra karşima alıp kendi doktorum olamazken ona saatlerce dil döküp sakin bir şekilde bu şekil olmaz şöyle yap böyle ol anlamaya çalış hergün yada her tartışmada dövdüğün Zaman o insan ne olur diye olmuyosa boşanalım bittim tükendim dediğimde hep yalan hiç fırsat vermez sarılır öper hemen dışarı çıkardı yok düzelir haklısın falan falan ama o isteyince herşey onun dediği doğrultuda ve onun menfaatine olmalı

O bunlari yaptikca sende tabi ´bitti bosaniyoruz´'diyemiyosun. Duygu somurusu yapiyor. Simdilik sadece cocuk yapma, ondan eminim. Geriside tamamen senin kararin. Insallah hakkinda hayirlisi olur.

O bunlari yaptikca sende tabi ´bitti bosaniyoruz´'diyemiyosun. Duygu somurusu yapiyor. Simdilik sadece cocuk yapma, ondan eminim. Geriside tamamen senin kararin. Insallah hakkinda hayirlisi olur.
Hayır son iki senedir hep boşanalım hep olmaz diyorum anneme gittim en son 1ay kaldım ozaman o ve ailesi rezililikler tehditler savurdular ailesi boşanmamızı ilkgünden istiyorlar ama eşim hem onların hem kendi menfaatini düşündüğü için hep her defasında ölürümde boşanmam namus ayağı yapıyordu ve bi daha hade sil baştan şimdide beni dövüp sesiz sedasız bana yalakalıklar yaparak sırf onu beni dövdüğü için şikayet etmeyim diye tamam olmuyor sen anne git sonrasında boşanırız avukatlar aracılığıyla diye hım yani anneme gitsem sanki şikayet edemezmişim gibi ve yaralarım iyileştikten sonra gayet rahat bir şekilde bunları söylüyor

bence yazdıüğınız mesajı baştan sona bir okuyun tarafsızca, ne yapmanız gerektiğinie kendiniz kararverin.

Yani deli misin derler adama. Çocuğumun olmaması beni alıkoyuyor ne demek? Çocuğun olsa boşanacak mısın? Bence bu şartlar altında olmamasında bir hayır vardır de ve arkana bakmadan kaç o adamdan. Dayak yiye yiye hala çocuk yapma arzun neden var? Dayakla şiddetle büyüyen bir çocuk ve annesi hayalin yoksa eğer?
Bu kadar dayak yiyorsun madem bir darp raporu al bak bakalım ne oluyor sonra. Sinir oldum kocan olacak o kazmaya. Kaç yaşındasın? Eğitim durumun ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…