30 yaşindayım eğitim ilköğretim bundan çocuk getirmek değil gayem hani insan boşanırken dört dörtlük eminken bile o süreçte çok zorlanır ya benimki de evet bu yanında yasadağim insan bile değil sahte bi ürün hayatımda sadece şuan çocuk sahibi olamıyorum tüp Bebek'le olabilir ama derdini bilmeyen yada onda olmayan derdi anlamayan insanlar eksiklik görür ya o yüzden diyorumki kendime anne olabilirmiyim acaba aslında konuyu yanliş anlaşilicak şekilde yazmişim beni bu şekil de sevip benim derdimi omuzlayıp birlikte anne olmam için bana destek olup kalben seven olur mu korkum buYani deli misin derler adama. Çocuğumun olmaması beni alıkoyuyor ne demek? Çocuğun olsa boşanacak mısın? Bence bu şartlar altında olmamasında bir hayır vardır de ve arkana bakmadan kaç o adamdan. Dayak yiye yiye hala çocuk yapma arzun neden var? Dayakla şiddetle büyüyen bir çocuk ve annesi hayalin yoksa eğer?
Bu kadar dayak yiyorsun madem bir darp raporu al bak bakalım ne oluyor sonra. Sinir oldum kocan olacak o kazmaya. Kaç yaşındasın? Eğitim durumun ne?
Aynen dediklerinize katılıyorum zaten bunca çektim dayak yiye yiye psikolojim bozuldu doğru allah büyük elbet rabbim bi kapıyı kapatır başka hayırlı bi kapı açtırır banada ama neye üzülüyorum beni kullanmasına menfaatine ve ne kadar çirpındıysamda bu merhametsizden ayrılmak için öyle böyle yanına gönderildim yine ama o istediğinde bitiyor ve hiç tek kelime etmeden beni döverken siniri o eşsiz siniri geçtiğinde karşima defalarca aldım uzun uzun onun anlayacağı şekilde boşanalim dediğimde namus ayağı yapması duygu sömürüsü hep oyunmuş ben bir kerede bitsin aileleri katma sen ben biziz yaşiyan olmuyo yalanla dayakla bi evlilik sürmez dediğimde beni kandırmıyodu aslında çaresiz bırakıyordu boşanmam ölürümde boşanmam demekle yani mefatine göre kullandı beniAllah büyük ki böyle bi aile düzenine çocuk vermiyor. Kendine neden bunların yapılmasına izin veriyosun, boşan yeniden başla. Sana değer veren biri elbet olur. Hayatı bu kadar silik bi tip ve kişilik olarak yaşamak neden? Burnundan kıl aldırma, çek restini ve şu gereksiz insanları arkanda bırak.
Söylesene bu insanlar hayatından çıkınca hayatında neyin boşluğu olucak? Allah.n verdiği ömrü bu şekilde çar çur etmek inanılmaz. Psikolojik destek almaya başla, eminim iyi gelicek.
Hayat salak bi kocanın kahrınu çekmeye değcek kadar ucuz değil. Koca kahrı çektin diye cennete gitmiceksin. Çilekeş hayatına son verecek olan sensin....
Neden olmasın ki. Ben sende bir kusur yada sorun göremiyorum. Sen doğru olduktan sonra eminim Allahta kalbine göre bir insan karşına çıkarır. Şuan mühim olan bundan sonraki hayatın değil,varolan durumdan kurtulman. Böyle bir adamı bir ömür çekeceğine varsın yalnız kal,ama kendine böyle eziyet ettirme. Benim 4 yeğenim var ve hepside tüp bebek yöntemiyle doğdu. Anne olmak evet özel bir duygu ama böyle bir adamdan olacağına bırak olmuyor çocuğu desinler30 yaşindayım eğitim ilköğretim bundan çocuk getirmek değil gayem hani insan boşanırken dört dörtlük eminken bile o süreçte çok zorlanır ya benimki de evet bu yanında yasadağim insan bile değil sahte bi ürün hayatımda sadece şuan çocuk sahibi olamıyorum tüp Bebek'le olabilir ama derdini bilmeyen yada onda olmayan derdi anlamayan insanlar eksiklik görür ya o yüzden diyorumki kendime anne olabilirmiyim acaba aslında konuyu yanliş anlaşilicak şekilde yazmişim beni bu şekil de sevip benim derdimi omuzlayıp birlikte anne olmam için bana destek olup kalben seven olur mu korkum bu
Sen şu adamı hayatından Söküp atmaya karar ver feriştahı gelse döndüremez seni kararındanA
Aynen dediklerinize katılıyorum zaten bunca çektim dayak yiye yiye psikolojim bozuldu doğru allah büyük elbet rabbim bi kapıyı kapatır başka hayırlı bi kapı açtırır banada ama neye üzülüyorum beni kullanmasına menfaatine ve ne kadar çirpındıysamda bu merhametsizden ayrılmak için öyle böyle yanına gönderildim yine ama o istediğinde bitiyor ve hiç tek kelime etmeden beni döverken siniri o eşsiz siniri geçtiğinde karşima defalarca aldım uzun uzun onun anlayacağı şekilde boşanalim dediğimde namus ayağı yapması duygu sömürüsü hep oyunmuş ben bir kerede bitsin aileleri katma sen ben biziz yaşiyan olmuyo yalanla dayakla bi evlilik sürmez dediğimde beni kandırmıyodu aslında çaresiz bırakıyordu boşanmam ölürümde boşanmam demekle yani mefatine göre kullandı beni
Yani bende öyle düşünüyorum yaşadıklarım şuanki konumum beni ister istemez umutsuzluğa düşürüyor yada öyle düşünmeme sebep oluyor allah büyük ammenna haklısınız ben daha bu durumdan kurtulmazken sonrasını düşünüyom bakalım Nasıl kurtulucam bide o var evet tamam diyor bu sefer ama davayı şimdi açmaya yanaşmıyorNeden olmasın ki. Ben sende bir kusur yada sorun göremiyorum. Sen doğru olduktan sonra eminim Allahta kalbine göre bir insan karşına çıkarır. Şuan mühim olan bundan sonraki hayatın değil,varolan durumdan kurtulman. Böyle bir adamı bir ömür çekeceğine varsın yalnız kal,ama kendine böyle eziyet ettirme. Benim 4 yeğenim var ve hepside tüp bebek yöntemiyle doğdu. Anne olmak evet özel bir duygu ama böyle bir adamdan olacağına bırak olmuyor çocuğu desinler
Evet doğru benim hayatıma yön verecek olan o kadar ağladım sızlandımki kim anladı kim ne yaptı bana ben şuan bile acı içindeyim babam ölse bu durumda olamazdım belkide o denli yani aç susuz günler hata yıllardır bu haldeyim ne oldu ne değişti daha kötü oldu iyi olmadı bu sefer devam edecek durumda yok maskesi tamamen düştüSen şu adamı hayatından Söküp atmaya karar ver feriştahı gelse döndüremez seni kararından
ayrılmak bu kadar mı zor ben anlamıyorum.. aileniz arkanızdaysa eğer daha neyi bekliyorsunuz?[/QUOTE
zaten boş sadece kendi menfaati için şuan rol yapıyor bende pes ettim olmayacak duaya amin demekten Can'ımı hiçe saymaktan bıktım artıkboşa kızım boşaaaa durma millet çocugum var babasız büyümesin diye katlanıyo sende çocugum yok diyemi katlanıyon.Nasıl hem dayak yersin hem çocuk istersin.ondan doğcak çocukda piskopat olur.kaç kurtar kendini yeni bir hayat kur ailenin yanına git bir iş bl çalış sonra karşına mutlaka biri çıkar tabi bu sefer iyi tart.
ben şunu bilir şunu söylerim.ZOR KADIN olucaksın.herşeye tamam herşeye boyun egen herşeyeşi affeden kadın kıymetliiiii olmuyor.....
İyi geceler herkese ..
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum beş senedir evliyim nişanlandığımdan beri sorun huzursuzluk başladı eşimin ailesi kendileri beni beğenip istediler ve nişan yapmaları rezaletti nişan bile olmuyodu zoraki oldu neyse olur dedim ama nişanliyken görümcem kaynanam eşimle aramızı açtılar ve eşim ilk nişanlandığımız dönemden ailesinin sorumsuzluklarından onu hiçe saydıklarından diye anlatıyodu bana ama görümcemin yalan dolanları kaynanamla birlikte nişan atmaya kadar geldi tabi eşim bu dönemde beni ailesine sattı açikçası ailesine beni kötüledi sonrasında gelip yalvardı yakardı benim hiç suçum yok onlardan annem kızkardeşlerim sorumlu dedi ve ailemde tutu tekrardan olur molur dedi evlendik evlendiğimizin haftası kaynanam sinir krizi geçiriyo benle evlendi diye tabi ortalığı karıştırdı 10günlük gelinken dayak yedim eşim tarafından sebep temizlik yapıyo olma sonrası beş sene hep böyle geçti dayak küfür ve çocuk problemide cabası çocuğum olmuyor mecbur tüp bebek olmalıydı ve tüp bebeğinde yaptık ama Nasıl esimin ailesi evlendiğimizden beri istemiyor görüşmüyorlar benle ve tüp bebek tedavisinde eşim onlardan kaynaklı tüp bebek karnımda şiddete maruz kaldım 12 gün test gününe kadar yani iki kez dayak yedim sonuç pozitifti ama dış gebelikle sonuçlandı ben ne yapmalıyım çocuğumun olmaması beni boşanmaktan alıkoyuyor ama yaşanır bir tarafıda yok yani çünkü hala dayak şiddet devam ediyor
Çocuğun olması boşanmak tan alıkoyar da olmaması nasıl alıkoyuyor. Kendinizi kandırmayın. Eşinizin ailesinden daha büyük sorun kendisiİyi geceler herkese ..
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum beş senedir evliyim nişanlandığımdan beri sorun huzursuzluk başladı eşimin ailesi kendileri beni beğenip istediler ve nişan yapmaları rezaletti nişan bile olmuyodu zoraki oldu neyse olur dedim ama nişanliyken görümcem kaynanam eşimle aramızı açtılar ve eşim ilk nişanlandığımız dönemden ailesinin sorumsuzluklarından onu hiçe saydıklarından diye anlatıyodu bana ama görümcemin yalan dolanları kaynanamla birlikte nişan atmaya kadar geldi tabi eşim bu dönemde beni ailesine sattı açikçası ailesine beni kötüledi sonrasında gelip yalvardı yakardı benim hiç suçum yok onlardan annem kızkardeşlerim sorumlu dedi ve ailemde tutu tekrardan olur molur dedi evlendik evlendiğimizin haftası kaynanam sinir krizi geçiriyo benle evlendi diye tabi ortalığı karıştırdı 10günlük gelinken dayak yedim eşim tarafından sebep temizlik yapıyo olma sonrası beş sene hep böyle geçti dayak küfür ve çocuk problemide cabası çocuğum olmuyor mecbur tüp bebek olmalıydı ve tüp bebeğinde yaptık ama Nasıl esimin ailesi evlendiğimizden beri istemiyor görüşmüyorlar benle ve tüp bebek tedavisinde eşim onlardan kaynaklı tüp bebek karnımda şiddete maruz kaldım 12 gün test gününe kadar yani iki kez dayak yedim sonuç pozitifti ama dış gebelikle sonuçlandı ben ne yapmalıyım çocuğumun olmaması beni boşanmaktan alıkoyuyor ama yaşanır bir tarafıda yok yani çünkü hala dayak şiddet devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?