• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum.

Benzer şeyi eski eşimle ben de yaşadım
Kardeşimin kocasını kıskanırdı.

O kadar sudan bahaneler bulurdu ki
Mesela bir tanesi "onların evine gittiğinde yüzünü tam dönmeden, yan olarak hoşgeldin demesi"
Yani ben de anlayamıyorum tamam bozulursun ama yok bir daha gitmem vs demek çok abartılı benim için.

Yani ben de anlayamıyorum tamam bozulursun ama yok bir daha gitmem vs demek çok abartılı benim için.

Bence tavrını net şekilde göster.

Ben o zaman kendimi anlatamadım yeterince.

Kardeşim doğum yapacaktı, hep beraber İstanbul'a gittik. Havaalanında onu yeğeni karşıladı, beni eniştem. Alana gelene dek ben hep beraber olacağız sanıyordum. 2 hafta kaldık, bana sormadı bile kardeşin doğum yaptı mı diye. 2 hafta sonra havaalanında buluştuk geri dönerken. Tebrik bile etmedi. Beni bile tebrik etmedi.

İpler koptu daha sonra tabi, eski eşim oldu böylece.

O yüzden konuşup halledin. Onlara onlar için değil, senin için gittiğini bilmeli. sonuçta biz de eşimizin ailesine gidiyoruz, annesinin evine, kardeşlerine, arkadaşlarına. Neden? Çok mu güzel zaman geçiriyoruz? Bayılıyor muyuz görümcelerimizle beraber olmak için? Hayır. Ama eş olmak budur. Biz nasıl yapıyorsak kocalarımız da yapmalı.

Eşinizi haklı buluyorum.. Burdan yağdıranları da anlayamıyorum.. O adam aileye sonradan girmiş sonuçta.. lafa gelince gelin\damadın aileye uyum sağlaması "bizden" olması beklenir ama nedense bazı aile bireyleri yabancı gibi davranıp dışlar burunlar bi karış havada:KK62:
Siz aile huzurunuzu bozmayın bu yüzden.. Zamanla hallolur onun yapısı öyledir vs. Diye geçiştirmeye, göz olmamasını sağlamaya çalışın.. Kocasıyla tartışması gereken siz değilsiniz ablanız bence..

Nedense bana da eşiniz haksız gelmedi. Sonuçta haberi varmış eniştenizin gideceğinizden çok acil bir durum değilse dışarı çıkmasını gerektiren evde olmalıydı. Acil bir durumsa da geldiğinde açıklaması yapılırdı. Ayrıca sormak istediğin bir şeyi direkt soracağını kişiye sormak yerine neden başka birine sen sorar mısın denir ki? Evet siz oraya ablanız için gittiniz ama eniştenizinde sanki azıcık görgü kuralları ve iletişimi bilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Eşinizi haklı buluyorum.. Burdan yağdıranları da anlayamıyorum.. O adam aileye sonradan girmiş sonuçta.. lafa gelince gelin\damadın aileye uyum sağlaması "bizden" olması beklenir ama nedense bazı aile bireyleri yabancı gibi davranıp dışlar burunlar bi karış havada:KK62:
Siz aile huzurunuzu bozmayın bu yüzden.. Zamanla hallolur onun yapısı öyledir vs. Diye geçiştirmeye, göz olmamasını sağlamaya çalışın.. Kocasıyla tartışması gereken siz değilsiniz ablanız bence..
Tartışmamaya çalışıyorum ,zamana bırakayım diyorum ama bir şekilde gün yüzüne çıkıyor,bu hafta sonu kuzenime gidecektik mesela ama eniştemler de gelecek diye gitmek istemiyor.

eniştede bir sorun yok.. tam tersi eşiniz problemli..
herkesin işi gücü var.. 1 saat sonra gelmiş işte..
gelmese haklı derdim ama dakikası dakikasına evde mi olması gerekiyor..
diğer sorun içinde adam belki çekindi sormadı size sordurttu..
bence problem arıyor kendine..

Back
X