Ne yapacağımı bilmiyorum :((

Sarang_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
1
0
1
34
Atamalar beni zorluyor sadece cok yoruldum

Son düzenleme:
Tarih bolumunun atamalari zor evet.
Acikogretimden bir bolum okusaydiniz belki o alanda is bulabilirdiniz.
Kpss daha cok sozel ve ezber agirlikli bu bakimdan sanslisiniz. 2 ay uzun bir zaman siz yine gayret etmeye calisin.

Bence kendinizi bırakmayın, bir şekilde motive edin ve ders calismaya başlayın.
Puanlar yüksek olsa da pek seçeneğiniz yok zaten
Test yöntemini yapamıyorum diye bir şey de eğitmen değilim ama şahsi fikrim kabul edilemez. 1. Sınıftan başlıyoruz test çözmeye, ve üniversiteye gelene kadar yok bursluluk sınavları lise sınavları isimler değişti çok bilmiyorum ama zilyon tane sınavdan geciyoruz hepsi de test. Bunu şu yaşınıza kadar aşmış olmaliydiniz.

Şimdiki öğretmenlerin çoğunluğu zaten kendi alanıyla ilgili bişey bilmiyor merak etme. Onlardan farkın olmayacak öğretmen olduğunda.

Bu tip sınavlarda başarının en önemli şartı kendi diline hakim olmaktır. Sen daha ilkokul 3. sınıf öğrencisi gibi yazıyorsun. Ama eminim burdaki bir çokları gibi sen de şu an önem vermediğin için öyle yazmışsındır. Bir öğretmen adayı olarak yakıştıramadım.

Hayatındaki sorunlar konusunda bişey diyemem. Ama sınava çalışmadan kazanamazsın. Gerekirse bir konuyu üç kez beş kez tekrar edeceksin girecek aklına. Öğrendiğin şeyi bir şekilde pekiştirmezsen üç gün sonra çıkar gider aklından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…