• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba eşime tokat attım sinirden pişmanım ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba eşimle tartıştık ne yapacağımı bilmiyorum
Çok yanlış şeyler bunlar. Sinirliyseniz herkes bi odaya geçsin sinirler yatıştıktan sonra konuşulmalı. O sinir o öfkeyle insanlar neler yapıyor ... ya oda sana karşılık verseydi itseydi kaksaydı ? Senin gücün ona nasıl yetecekti bişey yapsaydı. İletişimi öğrenmelisiniz. İletişim tüm ilişkilerin temelidir yani bunu bilmeden değil eş hiç bir insanla anlaşamazsınız karşılıklı herşey.

Eşiniz dediğiniz kişi çalışmıyor siz çalışıp eve bakacaksınız eşiniz dediğiniz kişi hasta annenize tahammül edemiyor saygısızlık yapıyor eşiniz dediğiniz kişi siz kıyafete vereceğiniz parayı boğaza verince üst baş kötü olunca hakaret ediyor bide o kazanmıyor o parayı bu kadar hak ettiğiniz bence ediyorsunuz olaydan psikolojik şiddetten sonra bir tane yapıştırdiniz şimdi ne yapacaksınız? Şimdiyi bilmiyorum da ilerde çok mutsuz parasız ve yillarinizi bu kocaya adadiginiz için pişman bıkkın yorgun yıpranmış bir kadın olacaksınız.Cok da uzak değil ayak sesleri başlamış bile

Adamın işi yok sizi sürekli istemediğiniz konulardan vuruyor çocuk istiyorsunuz. Siz barışırsınız ama bu kavga gürültünün içinde olan çocuga olur. Çocuk oyle arkadaşımın oldu benim de olsun diceniz bişey değil. Önce çelik gibi bir sinir sistemi, maneviyat ve sonra maddiyat istiyor. Oyle doğurayım evdekini yer , evdekini giyer, kendi kendine oyalanır diye büyümüyor çocuklar artık.

Her şeyi çözmeden ve her şeyi iyi düşünmeden sakın çocuk düşünmeyin olan onu olur ben diyim

Adamın işi yok sizi sürekli istemediğiniz konulardan vuruyor çocuk istiyorsunuz. Siz barışırsınız ama bu kavga gürültünün içinde olan çocuga olur. Çocuk oyle arkadaşımın oldu benim de olsun diceniz bişey değil. Önce çelik gibi bir sinir sistemi, maneviyat ve sonra maddiyat istiyor. Oyle doğurayım evdekini yer , evdekini giyer, kendi kendine oyalanır diye büyümüyor çocuklar artık.
Allah acılarını göstermesin de boşuna ömür törpüsü dememîş eskiler gerçekten zor bu devirde

Konunun içeriğini bilmiyorum okumadım . Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Sebebi ne olursa olsun bu masumlaştıramaz ve devamında aynısını yapınca sende yaptın olacak şimdi kim haklı olacak.

Back
X