Arkadaşlar bu sene tarih bölümünden mezun oldum pedagojik formasyonda aldım öğretmenlik için... bölüm okumak beni baya zorladı birde istemediğim bölümü puanım yetti mecbur tercih ettim cunku 3 kere girmistim sinava artik bunu okumam gerekiyordu 4 yıl boyunca istemeyerek okusamda notlarım iyidi çok şükür amma felakin okul bittikten sonra tarihten hiçbişey aklımda kalmadı... ezberledim gectim vize final zamanlarında... şimdi gel gelelim mezun oldum hicbisey aklımda kalmadi biri bir soru sorsa cevabı aklıma gelmiyo bu da beni çok rahatsız ediyor sanki bosuna bu bölümü okumusum gibi hissediyorum hayatim boyunca birseyi elde etmek icin hep çok calisarak kazandim simdi de kpss derdi var 2 ay kaldi sinava ama ben hala atanirim umudum yok cunku netlerim çok düsük bizim bölümde 85 ve üstü almam gerekiyo atanmam icin çok yoruldum son sene girdim çok düşük bir puan yaptimm .... arkadaslarim hic caba sarfetmeden pes ediyosun diyolar ama ben beynimde bitiremiyorum kazanirim diyemiyorum o yüzden hiç istekli ders calisamiyorum çalissamda aklimda kalmiyor ne yapicam bilmiyorumm kafayi yicem kendimi dipsiz bir kuyuda hissediyorum çıkamıyorum çok boşluktayım çalissamda istedigim netleri elde edemiyorum millete bakiyorum haril haril calisiyo cok iyi netler yapiyo hayatim o kadar belirsiz ki eger atanamazsam 1 sene daha evde oturucam dersaneye gitme gibi lüksümde yok maddi anlamda çok destek olunmuyor çalısmamada izin yok anca öğretmenlik olursa çalısmam gerekecek onun disinda izin yok malesef sözlesmeli öģretmenlik için bile arayan olmadi ne yapsam ne etsem bilmiuorum o kadar okudum zorlandim 4 yil boyunca 1 senedir evdeyim inanın cok bunaldım sanki kendimi çok amaçsiz hissediyorum bunun disindada ailevi sorunlar var evde kafami bir türlü veremiyorum hiçbirseye suna eminim cogu kadrolu ögretmende cok iyi ders anlatacagimi biliyorum ama ne yazikki su sinav illetini su test yöntemini yapamiyorum hayata küstüm normalde cok sabir eden biriyimdir ama artik dayanacak gücüm kalmadi sizler zorlandiginiz birseyler oldumu nasil yeniyorsunuz nolur bana bir akil verin arkadaslar yorumlariniz benim icin çok önemli ....