ne yapacağımı bilmiyorum

winniekiz06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
5
0
1
35
Merhaba (normalde aktiv bir üyeyim ikinci üyeliği danışmak için aldım)

bir sıkıntım var ve nasıl yapmam lazım nasıl anlatmam lazım olaraya nerden başlamam lazım bilmiyorum, 24 yaşında üniversite öğrenci kız kardeşim var, genel olarak cok agresif ve tahammülsüzdür hele eve akraba olsun olmasın erkek misafir kabul etmez edersede odasından cıkmaz misafir sevmem der psikologa da gitmişti aylarca ama hep bir bahaneyle bırakırdı. ama aslında işin aslı öyle değilmiş,

kardeşim daha ilk okul birinci sınıfta iken teyzemin oğlu onu taciz etmiş ve bunu hep saklamış ve bu yüzden herkesten korkmuş, ama kocaman oldu ve o kuzenime abim ailem cok iyiliklerde bulunuyor ve su an abimin yanında kalıyor uzun bir müddette orda kalacakmış ( abim almanyada yaşıyor ), kardeşim daha fazla tahammül edemedi ve bana anlattı yanımda olurmusun dedi elbette dedim. o cocğun abimin evinden gitmesini istiyor onun ismini duydukcaa ağlıyor, abime yazmış gitsin diye haliyle sebeb sormuş anlatmamış sevmiyorum demiş, bana abime sen gitmesini söyle dedi abime o cocuk tekin değil evinde durmasın dedim ama oda anlayamadığı için bana bi zararı yok ki ramazan ayı dışarıya atamam günah dedi,

abime anlatmam lazım eğer söylersem abim çok sinirli cocğu cok fena döver parçalar onu ki çok isterim ama teyzeler kuzenler herkes duyar ve kız kardeşim aşırı takıntılı biri ve daha da kötü bir hale bürünür diye de korkuyorum, ağbime anneme aileme nasıl anlatayım

Olay olduğunda bu kuzen de yaşı küçük müydü? Eğer öyleyse abinize söylemeyin yoksa söyleyin

Öncelikle böyle pisliklerin canı cehenneme! Valla zor durum evet söylemek lazım ama direkt söylerseniz dayak falan işin içine girince abiniz durduk yere suçlu olabilir. Anne babanıza önce anlatıp sonra ailece bir karara bağlasanız

Söyle bence abine.

Soysuza bak bu ne yüzsüzlük. Hem kızı taciz et hem abisinin evinde kal.

Önce herife mesaj atın, abimin evinden hemen çık git yoksa yediğin b.kları bütün aile duyar diyin. Gitmezse abiye söyleyin. Giderse de gittikten sonra söyleyin.

Çocuk ufak mıydı yani hatırlıyor yaptığı şerefsizliği değil mi?
Ona ulaşsanız "yaptığın pisliği biliyorum hemen abimin evinden uzaklaş yoksa rezillik çıkartırım" tarzında şeyler söyleseniz?

Olay olduğunda bu kuzen de yaşı küçük müydü? Eğer öyleyse abinize söylemeyin yoksa söyleyin

sanırım o zamanlar lise öğrencisiydi tam hatırlamıyorum

işte ben direk nasıl anlatılır ne denir kardeşime en az zarar nasıl gelir bilmiyorum

tabiki de söylenmesi gerekiyor. birilerinin ona hatırlatması lazım zamanında yaptığı iğrençliği. yüzsüz

Olay olduğunda bu teyzeoğlu da
yaş olarak küçük müydü.
Abin Almanya da tek başına mı yaşıyor.
Onun da eşi çocukları var ise ve bu teyze oğlu yaşı ufak değilken böyle
bir pislik yaptıysa abinin ailesi de mağdur olabilir.
Bu detaylar çok önemli.

tam yaşı hatırlamıyorum ama lise öğrencisiydi, ağbim bekar gece çalışıyor
gündüzünüde uyuyarak geciriyor

tam yaşı hatırlamıyorum ama lise öğrencisiydi, ağbim bekar gece çalışıyor
gündüzünüde uyuyarak geciriyor

Bu kısım iyi olmuş.
Ya şöyle bir şey var abine kardeşin ayrı sen ayrı
söylemişsin gönder evden diye.
Hani insan az çok biraz uyanır
söyleyemiyorlar ama kesin bişey var diye..
Hiç mi irdelemedi abin?

Benim kardeşim durup dururken böyle bir tepki verse
yazık günah deyip geçemem üstünden.
Konuşturana kadar bırakmam.

+1

Kardeşine bi zarar gelmez, korkmayın bu kadar, ulaşabiliyorsanız direkt o pisliğe ulaşın ve abinizin evinden defolup gitmezse herkese her şeyi anlatacağınızı söyleyin.

Susmayın ya, susmayın o iğrenç mahluk rahat oturamasın orada!

annemle babam 20 sen eönce ayrıldı ve abim babalmla almanyada yaşamaya başladı budan dolayı biraz saf olduğunu düşüyorum ama bize aşırı düşkün en ufak şeyde dünyayı yıkabilir. annem şüphelenip sormuş kızkardeşime sana bişy mi yaptı diye hayır demiş ama annem inanmamış

(evliyim başka şehirdeyim bu yüzden uzaktan müdahale edebiliyorum anca )

+1
Nasılsa kimseye söyleyemez kafasında oldukları için böyle rahat ya bu o...u çocukları.

Anladım ama keşke annen sorduğunda söyleseydi,
Belki annen çok daha kolay halledebilirdi.
Biraz cesur olmak gerekiyor ama onu da tabi ki anlayabiliyorum.
Kolay değil böyle şeyler..
Zor bir psikolojidir eminim.

+1
Nasılsa kimseye söyleyemez kafasında oldukları için böyle rahat ya bu o...u çocukları.

hiç bir işide rast gitmedi gitmez inşAllah

Anladım ama keşke annen sorduğunda söyleseydi,
Belki annen çok daha kolay halledebilirdi.
Biraz cesur olmak gerekiyor ama onu da tabi ki anlayabiliyorum.
Kolay değil böyle şeyler..
Zor bir psikolojidir eminim.

benimde elim ayağıma dolandı
eşim de fısır fısır noldu bi sıkıntı yok inşAllah diyor
abim su an uyuyor uyanmasını bekliyorum
bi şekilde kocamı evden yollayıp rahat konuşmam lazım

Bence hepiniz bir arada iken söylemeniz ya da aile büyüklerinize söylemeniz daha mantıklı gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…