bu gune kadr 2.5 yildr neler yasadik neler oldu hic boyle davranmadi. dunden beri bir sikinti var. ne oldugunu nasl anlayacam ben. bu sogukluk umursuzluk dun oldu ilk defa. bu kadr ikimzinde yaptgi fedakarliktan sonra tek yanlista evlilik kararini gozden gecirmek cok agir olmaz mi !Lütfen böyle bir adamla kendinizi evlenmek zorunda hissetmeyin. Rahatsızlandığınız halde hastaneye gelmemiş nasıl olduğunuzu dahi sormamış bir adamda zerre vicdan, merhamet yoktur. Başka biriyle görüştüğü için size bu tavırları sergiliyor olabilir aldatılıyor olabilirsiniz yani. Lütfen evlilik kararınızı gözden geçirin.
gercekten bilmiyrm napacagmi hemen brakmak bana gore bir sey degilSiz başınızı asfalta, yere çarptınız, ablanıza bıraktı öyle mi? Ve ablanız hastaneye götürdü ve o hiç sormadı
Ve siz hâlâ ne yapmalıyım mı diyorsunuz?
Büyük konuşmak istemiyorum neyse.....
cunku hic br konuda degil ama turban konusunda cok katidr ne olursa olsun acilmamali zihniyetinde .. bu beni cok sasirtti. bu yuzden belirttim. ayrinti vermedn belirtince garip geldigini anlayabliyorum .cok vıcdansız merhametsız bırıyle karsı karsıyasınız bide ben türbanımı açtı ayrıntısını gereksız buldum onu neden belırttınız kı
o konuyu bılemıcem ama hastaneye bıle götürmeyen bı adamla kalp hastası olduğunuzu bıle bıle ustunuze bukadar gelen bı adamla omur gecırmek zorunda değilsiniz.cunku hic br konuda degil ama turban konusunda cok katidr ne olursa olsun acilmamali zihniyetinde .. bu beni cok sasirtti. bu yuzden belirttim. ayrinti vermedn belirtince garip geldigini anlayabliyorum .
ben su anda iliskiyi bitirmekten cok yaptgi seyin nedenini merak ediyorum. neden .. konusabilsek bunu soracam verdgi cvplardan anlasilr hersy. artik sevmedigide istemedigide o zaman bitirilir evet. ama konusmuyoruz .bir insan sinirli olur agresif olur bunlar çözülür ama bir insanda merhamet yoksa o artık iflah olmaz. hele ki evleneceği kişiyi o halde orda bıraktıysa ve size bunları yaşatıyorsa size asında ileride yaşatacaklarının sinyallerini veriyor. şu aşamada evet çok zor gelecek size geri dönüş ama belki biraz daha ertelemelisiniz. seven erkek siz onu isterseniz sinirden çatlatın delirsin size bir şey olduğunda her şeyi bir kenara bırakır korkar yanınıza gelir iyi olduğunu görmeden de gitmez. üzgünüm ama sevmiyor sizi bu adam kendinize yazık etmeyin
Hemen her kötü durumda ayrılığı ben de tasvip etmem.gercekten bilmiyrm napacagmi hemen brakmak bana gore bir sey degil
Arama kayıtlarını silmiş elinizden alıp bakıyorsunuz diye sinirlenmiş. Aldatıliyor olabilirsiniz. Bu nedenle agresiflesmis olabilir yakalanma korkusuyla.bu gune kadr 2.5 yildr neler yasadik neler oldu hic boyle davranmadi. dunden beri bir sikinti var. ne oldugunu nasl anlayacam ben. bu sogukluk umursuzluk dun oldu ilk defa. bu kadr ikimzinde yaptgi fedakarliktan sonra tek yanlista evlilik kararini gozden gecirmek cok agir olmaz mi !
ha ha haaaaa yani. cok yardimci oldun sagolSeni çok seviyo
haklisiniz sanirimyol yakınken geri dön derim
buda olabilir bi ihtimal .. tlfonu konusunda hic boyle yapmazdi . yani olabilir bir ihtimal . icime kurt dusurdunuz varya.. o zaman bunu nasil ortaya cikaracam bu var simdide offffArama kayıtlarını silmiş elinizden alıp bakıyorsunuz diye sinirlenmiş. Aldatıliyor olabilirsiniz. Bu nedenle agresiflesmis olabilir yakalanma korkusuyla.
cok agirima gitti zaten. dun geceden beri dusunuyrm yok yani anlam veremiyorum .. konusamiyrzda ustelik.Hemen her kötü durumda ayrılığı ben de tasvip etmem.
Ama yere düşüp başını çarpmak.. Hastaneye götürülmek.. Ve sorulmaması.. Bu çok ağrıma giderdi.
Üstelik telefon konusunda böyle kırıcı olmasının altında ne yatıyor, o da şüpheye düşürürdü..
Konuşun o zaman alın karşınıza.. Onu beklemeyin madem, döksün eteğindeki taşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?