ne yapacagimi bilmiyorum ..

rahmana

Aşk , denis goren evdeki teras mi ?
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
85
44
3
32
Ben 1.5 yil biriyle gorustum . onunla bir yildir nisanliyiz ve 20 gun sonra dugunumuz var. Ama onun bu hallerine dayanamiyorum. Dun ona damatlik baktik . Diktirmek icin dikim evine gittik. mekanin sahbini beklerken nisanlimin tlfonuyla oynuyordum. sinirlendi birden aldi tlfonu konusmalri sildi benim ozelim olamaz mi falan dedi ki bizim gizlimiz saklimiz yoktur ve ben konusmalarina bakmam bunu cok iyi biliyo . hc konusmadim. Mekanin sahibi geldi ölcu verdi kumas begendik ciktik. Arabada yine konudmadik sonra konusmaya basladik. neden biyle yaptginj sordum ve bana aciklama yapmadan bagirmaya basladi. caddenin ortasinda bi anda araci durdurdu . tlfonu arabanin camina firlatti. ben aglamaya basladim. kalp hastasiyim ilerlemeye basladik kalbm sikisto arabayi durdurmasini syeldim indim arabadan. ilerde yere dusmusum. uyandigimda etrafimzda insanlar vardi . basimi asfalta carpmisim sanirim agridan öluyorum sandim. turbanimi acti basima du doktu basim donuuyodu ayakta duramiyodum. beni ablamin yanina brakti ablamda hastahaneye gturdum ne hastahaneye geldi ne aradi ne sordu . aradim whatsappta oldugu halde acmadi tlfonu beni aramadi. msj attim neden byle yapiyosun uzuyosun beni gibilerinden birseyler yazdm. uyandigimda sacma sapan seyler yazmisti. yok ben yoruldum . yok kaldiramiyorum . yok iste aramiyosan arama konudmuyodan konusma gibilerinden birseyler yazmis bana. cevap yazmadim. simdide bana begendigimiz beyaz esyalarin kodlarini at alayim yazmis. nereye braktm kodlari blmiyrm bulmam lazim dedim . tm yazmis . sadce bu kadr. neden bana karsi boyle oldu bir anda. ne yapmaliyim. dun aksam yanima geldiginden beri bi sogukluk vardi. ama sebebini soylemiyo konusamiyrz biz dunden beri. ne yapmaliyim ????

Lütfen böyle bir adamla kendinizi evlenmek zorunda hissetmeyin. Rahatsızlandığınız halde hastaneye gelmemiş nasıl olduğunuzu dahi sormamış bir adamda zerre vicdan, merhamet yoktur. Başka biriyle görüştüğü için size bu tavırları sergiliyor olabilir aldatılıyor olabilirsiniz yani. Lütfen evlilik kararınızı gözden geçirin.

Lütfen böyle bir adamla kendinizi evlenmek zorunda hissetmeyin. Rahatsızlandığınız halde hastaneye gelmemiş nasıl olduğunuzu dahi sormamış bir adamda zerre vicdan, merhamet yoktur. Başka biriyle görüştüğü için size bu tavırları sergiliyor olabilir aldatılıyor olabilirsiniz yani. Lütfen evlilik kararınızı gözden geçirin.
bu gune kadr 2.5 yildr neler yasadik neler oldu hic boyle davranmadi. dunden beri bir sikinti var. ne oldugunu nasl anlayacam ben. bu sogukluk umursuzluk dun oldu ilk defa. bu kadr ikimzinde yaptgi fedakarliktan sonra tek yanlista evlilik kararini gozden gecirmek cok agir olmaz mi !

Siz başınızı asfalta, yere çarptınız, ablanıza bıraktı öyle mi? Ve ablanız hastaneye götürdü ve o hiç sormadıo_O
Ve siz hâlâ ne yapmalıyım mı diyorsunuz?

Büyük konuşmak istemiyorum neyse.....
gercekten bilmiyrm napacagmi hemen brakmak bana gore bir sey degil

cok vıcdansız merhametsız bırıyle karsı karsıyasınız bide ben türbanımı açtı ayrıntısını gereksız buldum onu neden belırttınız kı
cunku hic br konuda degil ama turban konusunda cok katidr ne olursa olsun acilmamali zihniyetinde .. bu beni cok sasirtti. bu yuzden belirttim. ayrinti vermedn belirtince garip geldigini anlayabliyorum .

cunku hic br konuda degil ama turban konusunda cok katidr ne olursa olsun acilmamali zihniyetinde .. bu beni cok sasirtti. bu yuzden belirttim. ayrinti vermedn belirtince garip geldigini anlayabliyorum .
o konuyu bılemıcem ama hastaneye bıle götürmeyen bı adamla kalp hastası olduğunuzu bıle bıle ustunuze bukadar gelen bı adamla omur gecırmek zorunda değilsiniz.

surekli boyle biri olsa dedgin gbi dusunurm. ama fedakarlik cok karsilikli. bazen manevi zorluklarin icinden gelinir ya bazi yerlere bizdede oyle oldu. 2
5 yilda bu kdar kardilikli fedakarlik vat. sevgisi ilgisi sadakati varken. bir gunde byle olusuyla ben ipleri koparamam. sadce neden boule oldugunu nasl anlayablrm. konusmuyoruz su anda. :/

bir insan sinirli olur agresif olur bunlar çözülür ama bir insanda merhamet yoksa o artık iflah olmaz. hele ki evleneceği kişiyi o halde orda bıraktıysa ve size bunları yaşatıyorsa size asında ileride yaşatacaklarının sinyallerini veriyor. şu aşamada evet çok zor gelecek size geri dönüş ama belki biraz daha ertelemelisiniz. seven erkek siz onu isterseniz sinirden çatlatın delirsin size bir şey olduğunda her şeyi bir kenara bırakır korkar yanınıza gelir iyi olduğunu görmeden de gitmez. üzgünüm ama sevmiyor sizi bu adam kendinize yazık etmeyin

bir insan sinirli olur agresif olur bunlar çözülür ama bir insanda merhamet yoksa o artık iflah olmaz. hele ki evleneceği kişiyi o halde orda bıraktıysa ve size bunları yaşatıyorsa size asında ileride yaşatacaklarının sinyallerini veriyor. şu aşamada evet çok zor gelecek size geri dönüş ama belki biraz daha ertelemelisiniz. seven erkek siz onu isterseniz sinirden çatlatın delirsin size bir şey olduğunda her şeyi bir kenara bırakır korkar yanınıza gelir iyi olduğunu görmeden de gitmez. üzgünüm ama sevmiyor sizi bu adam kendinize yazık etmeyin
ben su anda iliskiyi bitirmekten cok yaptgi seyin nedenini merak ediyorum. neden .. konusabilsek bunu soracam verdgi cvplardan anlasilr hersy. artik sevmedigide istemedigide o zaman bitirilir evet. ama konusmuyoruz .

Bak bence yol yakinken geri dön. Sirf 20 gün kaldi diye bu adamla evlenmeye kalkma, başini yakarsin. Adam zaten agresifliyini göstermis telefonu cama atmakla fln. Evlendiginizde dayak ta yersin, eminim. Elalem ne der diye düsünme, senin gelecegini onlar kurtarmayacak. Birak insanlar iki gün konussun, sen kendini kurtar.

gercekten bilmiyrm napacagmi hemen brakmak bana gore bir sey degil
Hemen her kötü durumda ayrılığı ben de tasvip etmem.
Ama yere düşüp başını çarpmak.. Hastaneye götürülmek.. Ve sorulmaması.. Bu çok ağrıma giderdi.

Üstelik telefon konusunda böyle kırıcı olmasının altında ne yatıyor, o da şüpheye düşürürdü..

Konuşun o zaman alın karşınıza.. Onu beklemeyin madem, döksün eteğindeki taşları

bu gune kadr 2.5 yildr neler yasadik neler oldu hic boyle davranmadi. dunden beri bir sikinti var. ne oldugunu nasl anlayacam ben. bu sogukluk umursuzluk dun oldu ilk defa. bu kadr ikimzinde yaptgi fedakarliktan sonra tek yanlista evlilik kararini gozden gecirmek cok agir olmaz mi !
Arama kayıtlarını silmiş elinizden alıp bakıyorsunuz diye sinirlenmiş. Aldatıliyor olabilirsiniz. Bu nedenle agresiflesmis olabilir yakalanma korkusuyla.

Arama kayıtlarını silmiş elinizden alıp bakıyorsunuz diye sinirlenmiş. Aldatıliyor olabilirsiniz. Bu nedenle agresiflesmis olabilir yakalanma korkusuyla.
buda olabilir bi ihtimal .. tlfonu konusunda hic boyle yapmazdi . yani olabilir bir ihtimal . icime kurt dusurdunuz varya.. o zaman bunu nasil ortaya cikaracam bu var simdide offff

Hemen her kötü durumda ayrılığı ben de tasvip etmem.
Ama yere düşüp başını çarpmak.. Hastaneye götürülmek.. Ve sorulmaması.. Bu çok ağrıma giderdi.

Üstelik telefon konusunda böyle kırıcı olmasının altında ne yatıyor, o da şüpheye düşürürdü..

Konuşun o zaman alın karşınıza.. Onu beklemeyin madem, döksün eteğindeki taşları
cok agirima gitti zaten. dun geceden beri dusunuyrm yok yani anlam veremiyorum .. konusamiyrzda ustelik.

Back
X