- 19 Haziran 2016
- 85
- 44
- 3
- 32
Ben 1.5 yil biriyle gorustum . onunla bir yildir nisanliyiz ve 20 gun sonra dugunumuz var. Ama onun bu hallerine dayanamiyorum. Dun ona damatlik baktik . Diktirmek icin dikim evine gittik. mekanin sahbini beklerken nisanlimin tlfonuyla oynuyordum. sinirlendi birden aldi tlfonu konusmalri sildi benim ozelim olamaz mi falan dedi ki bizim gizlimiz saklimiz yoktur ve ben konusmalarina bakmam bunu cok iyi biliyo . hc konusmadim. Mekanin sahibi geldi ölcu verdi kumas begendik ciktik. Arabada yine konudmadik sonra konusmaya basladik. neden biyle yaptginj sordum ve bana aciklama yapmadan bagirmaya basladi. caddenin ortasinda bi anda araci durdurdu . tlfonu arabanin camina firlatti. ben aglamaya basladim. kalp hastasiyim ilerlemeye basladik kalbm sikisto arabayi durdurmasini syeldim indim arabadan. ilerde yere dusmusum. uyandigimda etrafimzda insanlar vardi . basimi asfalta carpmisim sanirim agridan öluyorum sandim. turbanimi acti basima du doktu basim donuuyodu ayakta duramiyodum. beni ablamin yanina brakti ablamda hastahaneye gturdum ne hastahaneye geldi ne aradi ne sordu . aradim whatsappta oldugu halde acmadi tlfonu beni aramadi. msj attim neden byle yapiyosun uzuyosun beni gibilerinden birseyler yazdm. uyandigimda sacma sapan seyler yazmisti. yok ben yoruldum . yok kaldiramiyorum . yok iste aramiyosan arama konudmuyodan konusma gibilerinden birseyler yazmis bana. cevap yazmadim. simdide bana begendigimiz beyaz esyalarin kodlarini at alayim yazmis. nereye braktm kodlari blmiyrm bulmam lazim dedim . tm yazmis . sadce bu kadr. neden bana karsi boyle oldu bir anda. ne yapmaliyim. dun aksam yanima geldiginden beri bi sogukluk vardi. ama sebebini soylemiyo konusamiyrz biz dunden beri. ne yapmaliyim ????