cok uzun olacak, nerden anlatmaya baslasam bilmiyorum liseye giderken uzun sureli bir iliskim oldu sürekli kavgalar anlasamamalar cinsel birtakim istekleri yüzünden defalarca kavga edip ayrildik ama ikimizde birbirimizden kopamadik her seferinde baristik beni sevdiginden emindim, gelelim asıl konuya ayrildik ve uzun sure görüşmedik yaklasik 1 yil kadar hic bir sekilde iletisim kurmadik ben bu iletisim kuramadığımiz zaman diliminde cok zor gunler gecirdim bir turlu aklimdan silemedim, sonra hayatima biri girdi eski sevgilimle tanisiyorlardi ama samimi degillerdi, bu hayatima giren cocukla pek sevgili gibi olamadık örneğin disarda karsilastik birbirimizden haberimiz yok .Bu sekilde devam ederken benim eski sevgili bana mesaj atti onca zaman uzerine ben tabi hala aklimdan silememisim, kipir kipir oldum butun duyguları ayni anda yaşadım ve konuşmaya basladik tekrar.Hayatima yeni girenle de aramdaki iliskiyi bitirdim.Eski sevgilimle devam ettim, fakat bir gece bana facebook uzerinden bir mesaj geldi mesajda beni aldattigini belgeleyen konuşmalar dunya basima yıkıldı, hicbir sey olmamis gibi buluştum ve mesajlari onune koydum, tek sozu ben seni aldatmadım ben hata yaptim oldu, gururuma yediremedim cektim gittim oradan 1 hafta sonra okudugum üniversiteden baska bir kizla cikmaya baslamis sebebi de benim duyup kiskanip ona mesaj atmami saglamakmis.Hadi birincisi hataydi peki ya bu neydi? Her neyse bu adami hayatımdan çıkardım ve yoluma diger kisiyle devam ettim tabi kolay olmadi kendimi affettirebilmek surekli laf sokfu hakli olarak vb. Beni aldatan surekli fake hesaplardan beni rahatsiz etti butun hesaplarimi kapattim yaklasik 1 yil kadar kapaliydi , 3 gun once fake bir hesap beni ekledi ve yine o hayatini merak ediyorum rüyalarıma giriyorsun senı cok özlüyorum gibi seyler yazmis, lutfen bir akil verin ne yapmaliyim?