- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
Bebekte yaparsan daha zor ayrilirsin o evdenbcanım.eşim çalışmama izin vermiyor gerçi versede çalışamam ki bebek tedavisi görüyorum kendimi bildim bileli yani sürekli randevular hastaneler çok yoruldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekte yaparsan daha zor ayrilirsin o evdenbcanım.eşim çalışmama izin vermiyor gerçi versede çalışamam ki bebek tedavisi görüyorum kendimi bildim bileli yani sürekli randevular hastaneler çok yoruldum![]()
Allah mutlulugunuzu daim etsin. Ama sen bu durumdan sikayetcisin. Hep beraber yasamaniza kiyabiliyor ama esin ama calismana kıyamıyor
Merak etmeyin ayni evde yaşamayı ben kabul ettim yoksa esim beni zorla tutmadi bu evde ayrıca eşimi ve beni ne kadar tanıyorsunuz da sevgimiz size inandırıcı gelmiyor anlamadım
aynen cnm iste o yüzden bebek daha olmadan ayrilcam nasipse :)Bebekte yaparsan daha zor ayrilirsin o evdenb![]()
İnsallah canimaynen cnm iste o yüzden bebek daha olmadan ayrilcam nasipse :)
haklsın cnm evet aslında kasaba da değiliz bariz bildigin ilcedeyiz ama burda genellikle tarla isleri falan var bende istemiyorum aslında ama ne yapabilirim is başa düşerse gerekirse ne yapar ne eder çalışırım yani herhangi bir diplomam olmadığı için bir yerde calisamiyorumKonu baya bi karışmış akraba evliliği kısmı gercekten can sıkıcı ama olmus artik olan.. çocuğunun olmamasi bir bakıma şanslı bir durum tup bebekle sağlıklı bir çocuğun olur normal yolla riskli baya. Bir de yalvariyorum bebisler gozlerini açtığında büyüyecegi sağlıklı bir ortam yoksa dogurmayin. Ev konusuna gelince halam cok cimri surekli kavga ediyoruz demissin iyi insanlar olabilirler ama sizin aile kavramini ogrenmeniz icin ayri bir eve ihtiyaciniz var kasaba tarzi bir yerde oturuyorsaniz 1400 lira maasla gecinirsiniz takilarinizida hic etmedilerse alin ellerinden cikin evinize. Kuru ekmek yiyin ama o ekmek sizin olsun.
Cok dogru konusmussun cnmKonu baya bi karışmış akraba evliliği kısmı gercekten can sıkıcı ama olmus artik olan.. çocuğunun olmamasi bir bakıma şanslı bir durum tup bebekle sağlıklı bir çocuğun olur normal yolla riskli baya. Bir de yalvariyorum bebisler gozlerini açtığında büyüyecegi sağlıklı bir ortam yoksa dogurmayin. Ev konusuna gelince halam cok cimri surekli kavga ediyoruz demissin iyi insanlar olabilirler ama sizin aile kavramini ogrenmeniz icin ayri bir eve ihtiyaciniz var kasaba tarzi bir yerde oturuyorsaniz 1400 lira maasla gecinirsiniz takilarinizida hic etmedilerse alin ellerinden cikin evinize. Kuru ekmek yiyin ama o ekmek sizin olsun.
saol cnm benm evet gerçekten çok zor beraber yasamak bu yüzden ayrı eve çıkma kararı aldım :)Ayrı eve çıkıp çalışamaz mısınız ikinizde..
Kv sizi oyaladıkça oyalıyor, birde üzülüyor musunuz? Hipertansiyonun sizinle ne alakası var yahu.
3 tane bekar adam diyorsunuz, nasıl zorlandığınızı tahmin etmek güç değil..
Bu kadar sabır yetmez mi?
Daha fazla düşünmeyin derim.
Sizde çalışırsınız Gül gibi geçinirsiniz.
Kv-kb bi 3 sene daha mühlet istemiştir inanmayın yahu. Yazıktır size de..
Böyle şeyleri okuyunca gerçekten 2016 yılındamı yoksa baska bir yüzyildami yaşiyoruz demekten kendimi alikoyamiyorum..canım aslında ev büyük bize yetiyor ama iste aynı evde olmamiz sıkıntı oluyor kayinlarim evet.calisiyor cnm genelde hep beraber oluyoruz ben artık eşimle yalniz olmak istiyorum bugüne kadar daha bas basa eşimle evde yemek bile yemedim ben kayinpederim evdeyken bir.köşeye çekilir otururum hizmet ederim sürekli gider gelirim yani yoruldum artık :*
Senin ve geleceğinizdeki bebişleriniz için en en doğrusu..saol cnm benm evet gerçekten çok zor beraber yasamak bu yüzden ayrı eve çıkma kararı aldım :)
Meslek edindiren ucretsiz kursları var belediyenin orada da varsa kaydolup bi meslek sahibi olabilirsin. Yada tarla yerine bi magazaya girip calisabilirsin ilceyse tarla disinda da alternatif vardir illaki bilmiyorum zor cok kızdım sana ama bir o kadar da üzüldümhaklsın cnm evet aslında kasaba da değiliz bariz bildigin ilcedeyiz ama burda genellikle tarla isleri falan var bende istemiyorum aslında ama ne yapabilirim is başa düşerse gerekirse ne yapar ne eder çalışırım yani herhangi bir diplomam olmadığı için bir yerde calisamiyorum
aynen cnm çok saol cnm ben simdi bu konuyu nasıl kapatabilirim forumdan yeni bugün üye olduğum için bir bilgim yokSenin ve geleceğinizdeki bebişleriniz için en en doğrusu..![]()
saol cnm iyi niyetinin farkındayımMeslek edindiren ucretsiz kursları var belediyenin orada da varsa kaydolup bi meslek sahibi olabilirsin. Yada tarla yerine bi magazaya girip calisabilirsin ilceyse tarla disinda da alternatif vardir illaki bilmiyorum zor cok kızdım sana ama bir o kadar da üzüldüm
Teşekkür ederim canimCok dogru konusmussun cnm![]()
hersey insallah gönlünce olur belli ki sende fazla iyi niyetlisin cnm kiyamamsaol cnm iyi niyetinin farkındayım![]()
yok 201Böyle şeyleri okuyunca gerçekten 2016 yılındamı yoksa baska bir yüzyildami yaşiyoruz demekten kendimi alikoyamiyorum..
ay canım çok saol yahersey insallah gönlünce olur belli ki sende fazla iyi niyetlisin cnm kiyamammune ye veya kazene soylersen konuyu kaparlar