- 12 Kasım 2016
- 1.234
- 2.860
- 133
- Konu Sahibi Amazing family
Yalnız ben kadınım yani eşim derken kocamdan bahsediyorum yanlış anlamışsınız
Ben de ironi yaptım. Rolleri ne kadar değiştiğinizden kendinizi ne kadar ezdirdiğinizden bahsediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız ben kadınım yani eşim derken kocamdan bahsediyorum yanlış anlamışsınız
Ben size katılmıyorum. Erkeği kadını yok bu durumun bence. Evet ezdirdim kendimi kabul ama erkek iki kere özür diler erkek güçlüdür erkek alttan alır diye birşeyi de kabul etmiyorum. Erkek de kadın da insan sonuçta. Kadın narin güçsüz diye erkeği ezecek diye bir kural Yok ki ... İki tarafta haklıysa hakkını savunmalı haksızsa özür dilemeyi bilmeli iki tarafta eşit olmalıBen de ironi yaptım. Rolleri ne kadar değiştiğinizden kendinizi ne kadar ezdirdiğinizden bahsediyorum.
Ben size katılmıyorum. Erkeği kadını yok bu durumun bence. Evet ezdirdim kendimi kabul ama erkek iki kere özür diler erkek güçlüdür erkek alttan alır diye birşeyi de kabul etmiyorum. Erkek de kadın da insan sonuçta. Kadın narin güçsüz diye erkeği ezecek diye bir kural Yok ki ... İki tarafta haklıysa hakkını savunmalı haksızsa özür dilemeyi bilmeli iki tarafta eşit olmalı
birde ayaklarını yalasaydın bunca özürden sonra seni affetmesi için azıcık gurur yaEşimle dün hastaneye gittik. Herşey güzeldi iyiydi hoştu. Oğlumu evde bıraktık annesigilin yanında. Hastanedeyken bir ara sor dedi aradım konuştuk. Sonra eşim işe geçti beni annemlere bıraktı. İş çıkışı geldi yemek yedik çay içtik evden ayrıldık. Yolda annesi aradı yemek yediniz mi biz yiyelim mi diye akşam saat 8 di. Bende eşime teli kapatınca babamla konuştum demiştin demedin mi yemek yeyip geleceğiz diye dedim. O da o senin sorumluluğunda sen arayıp demeliydin dedi. Bende o konuştum deyince demiştir diye tekrar aramadım. Sen sorumsuzsun fln deyince sinirlendim. Hasta olan benim onlar niye bi kere arayıp kızım ne yaptın diye sormadı deyince kıyamet koptu. Küfürler hakaretler (!) Ağıza alınmayacak laflar söyledi bana. Tamam konuyu kapatalım dedikçe uzattı bağırdı. Deliliğimide kadınlığımıda koymadı anlayacağınız. Ailesi konusunda çok hassas bana gelip bişey söyleme der onlarla ilgili. Ama herşeyde benden bekler. Onlar aramasada sen hep arayacaksın diye. Zaten aynı evdeyiz bir gün bi yere gitseler hemen ara der bende eşim için hep aradım ama yanlış yaptım galiba. Bunu Benim sorumluluğum haline getirdi. Aramasam aileside sorun eder hemen alıştılar ya... Neyse işte ben arabada özür diledim bi daha böyle konuşmucam fln beni hiç dinlemedi artık aramızda mesafe var ona göre davran sende dedi. Benim öyle mesafelere gelemediğimi biliyor beni oradan vuruyor. Bende aynı evin içinde iki yabancı gibi olmaktansa ayrılmayı tercih ederim madem ben deliyim midem pis şeyleri kaldırıyor boşa beni gitsin dedim. O da tamam çık git o Zaman annenlere dedi. Eve çıkarken bi An önce eşyalarımı alıp gitmek istiyordum. Ama oğlumu görünce yapamadım. Eşimi odaya çağırdım bi daha olmayacak deyip tekrar özür diledim bu sefer oda sarıldı öptü barıştık. Ama ben kendimi çok mutsuz hissediyorum. Bana söylediği laflar aklımdan çıkmıyor. Özür dileyip ağlayıp zırlayıp yalvardığım içinde kendimi çok gurursuz hissediyorumBen ne yapayım bi akıl verin. Söylediklerini unutup yoluma devam mı edeyim bu konuyu eşimle oturup konuşayım mı ???
![]()
Çok saolun.. Şuan mesafeli davranıyorum umarım işe yararSizin için üzüldüm.
Hamilelikte, lohusalıkta bile alttan alan, mesafe girmesin aman diye çırpınan, haklı olsa bile özür dileyen
hep siz mi oldunuz?
Bir kadın şu dönemlerde bile ezilen taraf olursa sevildiğini nasıl hisseder?
Bence şu saatten sonra soğuk ve mesafeli olun.
Mesafeleri kapatmaya çalışmak ne kadar yorucu bir işmiş öğrensin eşiniz.
Öğrenmenin yaşı yok, sadece fırsat verin.
sürekli özür dileyip af isteyen bi insan. çok gıcık olur zaman sonra da sepetler siziHepimizin yorumlarını okudum ayrı ayrı cevap yazamadım kusura bakmayın hiç iyi değilim... Yazdıklarınızda çok haklısınız. Ben onun gözünde gurursuz bir kadınım. Hep böyleydim. Haklı olduğumu düşündüğüm halde aramız bozulmasın diye hep alttan aldım bir de özür diledim. Biliyorum çok yanlış yaptım. Peki ya şimdi dün özür dileyip ağlarken bugün karşıma alıp ben tüm bu özürleri aramız bozulmasın çocuğumuz var diye haklı olduğumu bile bile gururumu hiçe sayarak yaptım deyip geri dönüş yapmam sizce nasıl olur? Çok mu dengesizce ? Ama söylediklerini cidden yediremiyorum...![]()
neeyyyyyyAynen öyle valla. Haksızda olsa adam biliyor benim özür dileyeceğimi zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkıyor hep. Hakaret konusuna gelince sinirli olduğu zaman ağzından çıkarmış öyle ben umursamayacakmışım. Ben söylesem öyle şeyler kıyametler kopar ama. Çok bencil![]()
Zararın neresinden dönersen kardır demişler bende şimdi yaptığım yanlışı düzeltmeye çalışıyorum.sürekli özür dileyip af isteyen bi insan. çok gıcık olur zaman sonra da sepetler sizi
hayata karşı , insanlara karşı bi duruşunuz yok.
kızmayın ama . özür dilemeyin artık yeter yahu. ben sinir oldum burda.
Artık Yok öyle herşeye he diyen haklı olduğu halde özür dileyen bir kadın. Bu şekilde beni istemezsede kendi bilir ama artık kendim olucamneeyyyyyy
hakaret edecek ve ben umursamayacakmışım mı dediniz .
yahu size ne güzel empoze ediyor . siz de başım gözüm üstüne diyorsunuz.
size değer vermemeye başlayacak böyle her dediğine he derseniz .
Bu soyledigine kendin inandin mi?Artık Yok öyle herşeye he diyen haklı olduğu halde özür dileyen bir kadın. Bu şekilde beni istemezsede kendi bilir ama artık kendim olucam
Valla inanmasam eşimede aynılarını söylemezdim. Net bir şekilde konuştum. Aynı devam ederse olacaklarıda söyledim o da geri adım attıBu soyledigine kendin inandin mi?
Ben yaptığımın yanlış olduğunun farkında olmasam böyle bir konu açmazdım Ve aynen devam ederdim. Yaptığım hatanın farkındayım ki fikir edinip bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerektiğini öğreniyorum. Farkındaysanız burda mesaj yazan kimseye ben onu yapamam demedim. Değişmeyi deniyorum bende . SaygılarAman sen bunu bosamazsin. Kocan zaten hep haklidir senin. Bence ilgiyi hic birakma kocana karsi. Adam sonucta anasinin babasinin islerini yap diye evlenmis seninle. Hakli da olsan bagir cagir ozur dilet oh ne ala. bulmus senin gibisini.
Sende zaten oglum icin uhuhuh kafasina 2 dk.da girip R'ye takmissin. Ne denir ki?
Konu niye actin onu anlamadim![]()