sonuna kadar okudum ailenin durumu şöyle olmuş dinime küfreden müslüman olsa..
neyse ben hiç sevmem dışardan müdahaleyi ama biz de yaşadık dışardan müdahale nedir bilirim. sen ezilirsin konuşma hakkın yoktur.
22 yaşındasın biraz daha yaşın illerleyince benim anam babam vardı halam ne diye burnunu sokuyordu diyeceksin belki. ama halanı da işe karıştıran onlardı yani ona bu hakkı verenler annen babandı. belki de saygından böyle düşümeyeceksin. ailenden uzakta mısın şimdi? yoksa aynı yere mi atandın?
Tesekkur ederim okudugun icin.Evet ailemin yaninda kaliyorum.Maddiyattan bana karismiyorlar parama bisey demiyorlar ceyiz dizmeye calisiyorum ama tabi huzur yok.Suan benim.en buyuk korkum ben cok sukur ayaklarimin uzerine duruyorum.Bisekilde erkek arkadasimla inat edip evlenebilirim.Ama yrn oburgun ne olacak.Dunua hali bu insan nekadr severse sevsin herseye hazirlikli olmak lazim.Ya evliligimdede ayni sorunlari yasarsam endisesi beni yiyip bitiriyor.Hadi yasadim diyelim hadi kabullendim diyelim bu sefer aileme ne diyecegim ben sizi zamaninda karsima almistim bakin yine siz hakli ciktinzmi diyecegim.Nerede kalacagim.Bana kim destek olacak kim yanimda olucak.Bu dusunceler beni yiyip bitiriyorr.
Cnm ailede carpiklik ilgisizlik sevgisizlik diz boyu... ben seni buyuttum emek verdim diyen adama eeee o zaman niye dogurdun kardesim derler... turk toplumunda bu boyledir anne baba basa kakar... sen okumussun ne ala hemde boyle bir ortamda erkek arkadasin hakkinda tahmin yurutemeyecegim ama halan baban annen sana borclu senin onlara olan borcun kadar...bu yuzden kendini ezik kotu suclu utanmis hissetme.... bide seninkiler dinci dindar degil dindar adam kimsenin orucunu namazini sorgulamaz...
Cnm ailede carpiklik ilgisizlik sevgisizlik diz boyu... ben seni buyuttum emek verdim diyen adama eeee o zaman niye dogurdun kardesim derler... turk toplumunda bu boyledir anne baba basa kakar... sen okumussun ne ala hemde boyle bir ortamda erkek arkadasin hakkinda tahmin yurutemeyecegim ama halan baban annen sana borclu senin onlara olan borcun kadar...bu yuzden kendini ezik kotu suclu utanmis hissetme.... bide seninkiler dinci dindar degil dindar adam kimsenin orucunu namazini sorgulamaz...
valla annanı da al sıyrıl onların aralarından kadına da yazık.
evlilik için daha çok uğraştırırlar yoksa..
yaa canım benim bahsettiğim kuran namaz falan değildi ama sen yazmışsın yine de sorun değil. evlenince.... diye başlayan şeylere pek sıcak bakmıyorum. sizin atlatmanız gereken öncelikli sorun bu değil bence.
yani nasıl desem seni kırmak da istemem ama şöyle bişey var. bu senin hayatın ben ilk yorumumu dışarının karışması üzerine yapmıştım ki hala öyle düşünüyorum. sen 22 yaşındasın devlet memurusun artık akrabalarının seni küçük görmemesi geretikğini göstermen lazım onlara. bir de biraz daha beklesen daha iyi olur. o askerden geldikten sonra yani.
onu diyorum canım işte biraz daha büyü ve ayakların yere daha sağlam bassın. kendine daha çok güven. ancak o şeklide baş edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?