Ekleme yapicam.
Esrar, beyinde iyilesmesi mumkun olmaya kimyasal hasar birakiyor. Her ictiginde hasar artiyor. Biraksa bile omur boyu bu hasarla yasayacak. Bu hasralar, psikolojik olarak onun hayatini asla birakmayacak. Hatta cocugunuz bile olsa cocugunuza da gececek. Ben bir defa bilmeden esrari ictim. Lanet olsun o ictigim gune. Tek bir icmeyle beynimde biraktigi hasarla 4,5 yildir ugrasiyorum psikiyatristlere gidip duruyorum, hatta yarin psikiyatrist randevum var
Tedavilik birşeyi olmadığını, buna bedenen bağımlı olmadığını söylüyor. Sadece bunun psikolojik alışkanlığı varmış. Alışkanlıklarımdan kurtulmam için zamana ihtiyacım var dedi. Bende ona aylardır o zamanı tanıdım. Yardımcı da oldum elimden geldiğince. Ama yok. Azaltacağına dahada çoğaltıyor. Hatta şimdi evin yanında satan birini bulmuş. Dolmuşla otobüslede uğraşmadığı için sigara gibi alıp geliyor her akşam iş çıkışı. Arkadaş ortamı da hep bu tip insanlardan oluşuyor. Ben eğer bırakmaya karar verdiysen başka bir şehre taşınalım gibi bir öneride de bulundum. Yeni bir ortama girelim farklı arkadaşlıklarımız olsun diyorum. Ona da gerek olmadığını söylüyor. Şaşırdım artık iyice.
Esrar sandığın gibi bir şey değil Gözde. Kendi kendine bırakacağım deyip bırakamaz. Mutlaka tedavi şart ve çevresi artık çok büyük bir eksi. Başka şehre gitsen dahi eninde sonunda o o bulur, ya da bulunur.
Amcam kullanıyor. Yıllardır hem üretiyor hem satıyor hem kullanıyor. 12 yıl mümkün değil onsuzluğa alışması
Lütfen aşkına yenilme yengem gibi sonun keşke ailemi dinleseydim olmamalı.
Nolur olmasın aileni karşına alma bu evliliğin sonu %99 pişmanlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?