• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum

emineozturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
14
38
Karabük
merhabalr arkadaslar okulumuza yeni bir araştırma görevlisi geldi. görür görmez aşık oldum.ilk kez böyle birşey oldu. sanki onu yıllardır tanıyorum. sonra 1 ay falan görmedim üzerinde de durmadım.çünkü bizim bölümün araştırma görevlisi değil.sonra tesadüfen okul sitesinde gördüm. ismini falan buldum. facebookta baktım doğum günlerimiz aynı gün ve bir sürü ortak yönümüz var. fake bir hesaptan ekledim. sevgilisi falan yok. biraz konuşmaya calıştım. okulu ve sehri hiç sevmiyor. ben ona aşık oldum aklımda fikrimde o. ne yapsam lütfen yardım edin.

Çok basit.. Öncelikle o fake hesabı kapat. Onunla yapay bir iletişim kurma. Sonra, kocaman okumuş etmiş insanlarsınız, ve üstelik aynı okuldasınız. Tanışın. Mutlaka ortak bir ortamınız, ortak bir iki arkadaşınız vardır. Tanışın. Ortak arkadaş yoksa bile kendiniz tanışın. Ama sanal iletişim kurmayın lütfen. Sonra üzülürsünüz.

bu hafta sınav haftamız. beni terslerse çok üzülürüm hatta yıkılırım. sınavlar bittiğinde bir şekilde konuşcam. içime attıkça gözümde , kalbimde büyüyor

arkadaşların dediği gibi fake hesabınızı kapatıp onunla yüzyüze iletişim kurmaya çalışmalısınız.....

insallah onun sahibi sen olursun hadi bakalım kolay gelsin :1:

Back
X