ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz?

nnazann59

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
80
5
13
40
merhaba arkadaşlar,
sürekli burayı takip ediyorum ama ben sanal bile olsa sırlarımı kimseyle paylaşmıyordum oyüzden üye olup hiç yazmadım.fakat artık sıkıntılarım içinden çıkılmaz bir hal aldı.bir psikoloğa gidipte hayatta yüz yüze anlatamam yaşadıklarımı.kısaca anlatıcam yardımcı olursanız çok sevinirim.
bir sevdiğim var oda beni seviyor yani sevdiğini görebiliyorum hissedebiliyorum bakışlarından.6-7 aydr birlikteyiz.ama bizim sonumuz yok onunla.çünkü ben evlenip boşandım o ise bekar ve ailesi böyle birşeyi kabul etmiyor.ama ne o benden kopabiliyor nede ben ondan.defalarca karar verdik yolları ayırmaya en fazla 4 gün ayrıyız 4.gün o beni arıyor sensiz olmuyor yemeden içmeden uykudan kesildim diyor he tekrar birleşelimde demiyor sana bırakıyorum sen baştacısın ne dersen o olur diyor.
bende onsuz yapamıyorum.ayda bir defa falan biz birliktede oluyoruz(cinsel anlamda)oda beni arzuluyor bende onu.yaptığımın günah olduğunu biliyorum farkındyım cehennemliğim bununda farkındayım ama sevgime arzuma engel olamıyorum.
her defasında kendime kızıyorum ama yine onsuz olamıyorum.evlenemicez biliyorum ama bende zaten evlenmek istemiyorum kimseyle.bir defa soğudum zaten evilikten.
kalbimde bedenimde onu hep istiyor.dua ediyorum namaz kılıyorum unutayım onu diye yok olmuyor yapamıyorum.af diliyorum rabbimden yine günah işliyorum birlikte oluyoruz.
ben sizce ne yaapayım?neolur bana yol gösterin yardımcı olun çaresizim.
kimseye bu sırlarımı anlatamıyorum.günah işledim ben diyemiyorum.

Ne kadar evli kaldin canim? Sevgilin kac yasinda?

cinsel olarak bir birlikteliğiniz var evlilik istemiyorsunuz bunu yargılamak haddim değil
neden kurcalıyorsunuz
gittiği yere kadar gidecek gitmediği yerde bitecek buna hazırlıklı olun.

cinsel olarak bir birlikteliğiniz var evlilik istemiyorsunuz bunu yargılamak haddim değil
neden kurcalıyorsunuz
gittiği yere kadar gidecek gitmediği yerde bitecek buna hazırlıklı olun.
her birlikte oluşumda vicdan azabı çekiyorum günah işlediğim için.ama yinede kendime hakim olamıyorum bunu artık aşmak istiyorum.ya birlikte olup vicdan azabı duymayayım yada hiç olmayayım kafam karışık belki saçmalıyorum

eger yazdıkların doğruysa bu ailede bir anlamda hakkı neden mi sen evlenmek istemiyorum diyorsun aile belki oğulları yuva kursun istiyor bu anlamda haklı aile

senin boşanmış olman bekar birini sevmen gayet normal plabilir bunu sen değil sevgilinin üztüne düşen bir görev aileyi ikna edicek tabiki sonu evlilik olucaksa

günah yada cehennemlik durum ise bu senin hayatın sonra pişman oluyorsan sevgilinle olmuyacaksın nefsine hakim olucaksın bide bunun sonun da hamile olmak var bu daha kötü

namaz kıl dua et iyi hoşta bunları yapıyorum ama olmuyor diye bir şey yok,ondan uzaklaşıcaksın eger ayrılmak istiyorsan konuşmuyacak görüşmüyeceksin tellerine cevap vermeyeceksin yanı dua et ama uygulama da yap

yok eger hiçbir şey olmuyor diyorsan her türlü sıkıntıya göğüs gerip devam ediceksin...

ama beraber olurken aman ha korun...

Sevgilinizin ailesinin hiç mi ikna edilecek bir tarafları yok ..
Sanki hiç evlenmemiş herkes bakire mi, namus iki bacak arasında mı yani ..
Karışık bir durum ama bu böyle nereye kadar devam eder ki .

evlenmek istemediğim benim görüşüm bunu erkek arkadaşım dahi bilmiyor.yani evlilik illaki olsun demiyorum birde ailesi istemiyor diyede belki üstelemiyorum.
onunla görüşmeden olmuyor çok seviyorum işte.
görüşmediğimiz zamanda hep bişeyler eksik.

gunah islemeyen insan yoktur arkadasim sonunda icten bir tovbeyle yaradanin buyuklugunu hatirlayip tovbe ediyormussun ne guzel ama ya bir gun tovbeni edrmeden olur gidersen. ya korunmana ragmen hamile kalirsan... inancli bir insansin lutfrn seytana prim verme tovbeyi de oyun haline getirme. kendin icin yap bunu. birbirinizi o kadar arzuluyor ve seviyorsaniz da ailesine karsi gelsin bassin nikahi sana yok oyle kullanip kullanip ailem razi degil demeler. lutfen lutfen lutfen devam ettirmeyin yasak birlikteligi. cok arzuluyotum diyorsunuz bir hikaye var ya elini mumun atesinde yakmis adam kadina dokunmamak icin gerekiyorsa siz de yakin. bakalim o zaman suyu mu daha cok arzuluyorsunuz yoksa o adami mi ?

Evlenmek için ailesini ikna etmeye çalışsın. Diğer türlü ailesinin istediği biriyle evlenirse hem evleneceği kıza yazık hem de ikinize.

Sevmekten , sevişmekten günah olmaz , sizin kötü hissetmenizin sebebi başka.

Şimdi bu adam sizi ya sevmiyor, ya da zayıf kişilikli, yani adam gibi bir adam olsaydı elinizden gurula tutardı. Siz de evlenir mi evlenmez mi diye düşünmezzdiniz. Sizin kötü hissetmenizin sebebi, bu herifin yarın öbür gün ailesinin bulduğu biriyle nişanlanıp size de kusura bakma sen dulsun diyeceğini biliyor olmaz. Aşkınızı kaybedeceksiniz, bunu bildiğiniz için mutsuzsunuz, gelecekten endişelisiniz. At kadar 28 yaşında herif, kiminle evleneceğine elaleme soracaksa ben ona adam demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…