ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz?

namaz kılan inançlı bir insansınız.
size fetva vermek değil niyetim ama zinanın dinimizdeki yerini biliyorsunuz heralde.
kendinize gelin ya evlenin ya ayrılın ortası yok bunun.
namaz kılıyorum dua ediyorum.zinayı hepsini okudum günahını ama beceremiyorum işte içinden çıkamıyorum bu durumun.
birlikte olmasakta güzel bir ilişkimiz var.
ama bazen çok istiyorum cinsellik kendime engel olamıyorum bir ihtiyaç gibi

Hem evlilik istemiyorsunuz, hem onsuz olmak istemiyorsunuz.
Nasıl iş bu?

şimdi ben bunu anlamıyorum..siz zaten evlenmek istemiyormuşsunuz...adam da şimdilik ne sebeple olursa olsun (aile istemiyor vs) o da evlenecek durumda değil...
yaşayın gidin o zaman,gittiği yere kadar..biriyle ilişki yaşamak bu değil mi zaten..hangi ilişkinin sonu belli ki?belki ayrılacaksınız ilerde..evliliğe kadar gitmeden iş..
henüz 6-7 aylık ilişki zaten..zaman tanıyın kendinize,kasmayıın bu kadar..
ayrıca 29 yaşında bir kadınsınız..cinsel arzu ve istekleriniz için pişman olmayın bana göre..ama evlilk olmadan yaşamk istemiyrosanız da arzularınıza gem vurmayı öğrenin..
sonradan pişman olacağınız şeyi ya yapmayın,ya da pişman olmayın..

sadece şunu iyi ayırt edin sizinle evlenmeyecekse ki ailesi istemiyor ki sizde evliliği istemiyorsunuz kendinizi cinsel bir obje olarak kullandırtmayın
sadce cinsel ihtiyaçları için görüşüyorsa uzak durun kimse evet cinsellik için yanındayım demez ama bunu sizin iyi düşünüp iyi tartmanız lazım yarın bi gün ailem zorla evlendiriyo diye çıkarsa karşınıza hiç şaşırmam o zaman kendinizi daha kötü hissedeceksiniz

ailenin istemediğini sevgilin mi dedi? sen hiç aileden biriyle tanıştın mı?

sevgilin evlilik lafları etti mi? yani aileyle tanıştırayım gibi gelecekle ilgili plan hayal her hangi bir şey konuştunuz mu?

zina yaıyorum bildiğin bunun günahı üzerimde atamıyorum.
evet bu dedikleriniz olabilir
endişe var içimde ama onunda pek evleneceğini sanmıyorum

erkek arkadaşınız kendi kararını kendi veremiyorsa ilişkinize sahip çıkıp evliliğe götüremiyorsa sizde onurlu davranarak gerekli mesafeyi koymalısınız.ailelerin bakış açısı hiç evlilik yapmamış evladını boşanmış biriyle evlendirmek istemiyorlar sanki ilk evlenen biriyle evlense çok iyi geçine bilecek bu konuda ailesi haksız onların oğluda aynı durumda olabilirdi.ama erkek arkadaşınızda sizde bence zevkimize bakalım gittiği yere kadar mantığındasınız ve buda vicdanınızı rahatsız ediyor.

Okurken 19 yasindasiniz sandim, 29 yas ve 2.5vyillik bir evlilik tecrubesi sizi olgunlastirmaliydi
Ne kadar zaman oldu bosanali
Cok mu erken evlendiniz
Ailenle mi yasiyorsun
Calisiyormusun
Egitim durumun nedir
Erk arkdasni ailen biliyor mu

yok biz birlikte olmasakta çok güzel bir ilişki var.
ama yani bilmiyorum bir doktoramı psikoloğamı gideyim bilmiyorum nereye gideyim.
birlikte olmadığımız zamanlar ağrılarım oluyor ama oluncada üzülüyorum ben bunu çözmek istiyorum yani ben anormalmiyim

Okurken 19 yasindasiniz sandim, 29 yas ve 2.5vyillik bir evlilik tecrubesi sizi olgunlastirmaliydi
Ne kadar zaman oldu bosanali
Cok mu erken evlendiniz
Ailenle mi yasiyorsun
Calisiyormusun
Egitim durumun nedir
Erk arkdasni ailen biliyor mu
23 yaşımda evlendim
ailemle kalıyorum
üniversite mezunuyum güzel bi işim var
ailem erkek arkadaşımı bilmiyor

ailesi istemiyorsa basar nikahı ailesi kabullenmek zorunda kalır.bu devirde ailesini takanlara ben pek inanmıyorum.istedikleri zaman resti çekiyorlar ama

evet olabilir.o mantıktayım sanırım bende

Evlenmek istemiyorsunuz,ondan da kopamıyorsunuz,ama cinselliği bir ihtiyaç olarak görüyorsunuz.
Aileside karşıymış zaten istemiyormuş,siz bence bu insanı hayatınızdan çıkarın..
Hem kendinizi hemde o kişi üzülmemiş olursunuz..

Senin Elinden tutamayacak kadar omurgasız bi adamla beraber olacağına, kendi kendini tatmin et.

Ne o öyle 28 yaşında adam, ailem istemiyor mu diyo sümsük sümsük..

evet olabilir.o mantıktayım sanırım bende
Ben diyorum ki bir deneme yap,
Cinsel anlamda seni istediği zaman bi mazeret uydur.
Üst üste yapma bunu ama bilerek yaptığını anlar.
Bakalım bir kaç kez bu konuda kendini geri çektiğin zaman nasıl davranacak size karşı...
Eğer soğuk davranırsa, sizin ilişkinizde birbirinizi bağlayan tek şey cinsellik olmuş oluyor ozaman.
Kopamamanızın sebebide bu olmuş olucak...

evlenmek istiorum ama istenmediğim için kafama bu sorunu okadarda çok takmıyorum yani demek istediğim evlenmesemde olur.zaten bir evlilik yaşadım hüsran oldu belki bu şekilde daha güzel olur herşey diyorum

Gerçekten sizi söylediğiniz kadar sevse ailesine karşı dururdu . Ben ailesi ile sevdiği kadın için savaşan erkekler gördüm kusura bakmayın .siz sadece kendinizi kandırıyorsunuz .sizinki tek taraflı bir sevgi gibi görünüyor kusura bakmayın . amacı çok açık inşallah sizde görürsünüz .ben sadece yazdıklarınızdan farkettim . bir gün gerçekten sizle evlenmek isteyen biri karşınıza çıktığında inşallah bu olay sizin önünüze çıkmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…