namaz kılıyorum dua ediyorum.zinayı hepsini okudum günahını ama beceremiyorum işte içinden çıkamıyorum bu durumun.namaz kılan inançlı bir insansınız.
size fetva vermek değil niyetim ama zinanın dinimizdeki yerini biliyorsunuz heralde.
kendinize gelin ya evlenin ya ayrılın ortası yok bunun.
evlenmek istemediğim benim görüşüm bunu erkek arkadaşım dahi bilmiyor.yani evlilik illaki olsun demiyorum birde ailesi istemiyor diyede belki üstelemiyorum.
onunla görüşmeden olmuyor çok seviyorum işte.
görüşmediğimiz zamanda hep bişeyler eksik.
sadece şunu iyi ayırt edin sizinle evlenmeyecekse ki ailesi istemiyor ki sizde evliliği istemiyorsunuz kendinizi cinsel bir obje olarak kullandırtmayınher birlikte oluşumda vicdan azabı çekiyorum günah işlediğim için.ama yinede kendime hakim olamıyorum bunu artık aşmak istiyorum.ya birlikte olup vicdan azabı duymayayım yada hiç olmayayım kafam karışık belki saçmalıyorum
evlenmek istemediğim benim görüşüm bunu erkek arkadaşım dahi bilmiyor.yani evlilik illaki olsun demiyorum birde ailesi istemiyor diyede belki üstelemiyorum.
onunla görüşmeden olmuyor çok seviyorum işte.
görüşmediğimiz zamanda hep bişeyler eksik.
zina yaıyorum bildiğin bunun günahı üzerimde atamıyorum.Sevmekten , sevişmekten günah olmaz , sizin kötü hissetmenizin sebebi başka.
Şimdi bu adam sizi ya sevmiyor, ya da zayıf kişilikli, yani adam gibi bir adam olsaydı elinizden gurula tutardı. Siz de evlenir mi evlenmez mi diye düşünmezzdiniz. Sizin kötü hissetmenizin sebebi, bu herifin yarın öbür gün ailesinin bulduğu biriyle nişanlanıp size de kusura bakma sen dulsun diyeceğini biliyor olmaz. Aşkınızı kaybedeceksiniz, bunu bildiğiniz için mutsuzsunuz, gelecekten endişelisiniz. At kadar 28 yaşında herif, kiminle evleneceğine elaleme soracaksa ben ona adam demem.
yok biz birlikte olmasakta çok güzel bir ilişki var.sadece şunu iyi ayırt edin sizinle evlenmeyecekse ki ailesi istemiyor ki sizde evliliği istemiyorsunuz kendinizi cinsel bir obje olarak kullandırtmayın
sadce cinsel ihtiyaçları için görüşüyorsa uzak durun kimse evet cinsellik için yanındayım demez ama bunu sizin iyi düşünüp iyi tartmanız lazım yarın bi gün ailem zorla evlendiriyo diye çıkarsa karşınıza hiç şaşırmam o zaman kendinizi daha kötü hissedeceksiniz
23 yaşımda evlendimOkurken 19 yasindasiniz sandim, 29 yas ve 2.5vyillik bir evlilik tecrubesi sizi olgunlastirmaliydi
Ne kadar zaman oldu bosanali
Cok mu erken evlendiniz
Ailenle mi yasiyorsun
Calisiyormusun
Egitim durumun nedir
Erk arkdasni ailen biliyor mu
evet olabilir.o mantıktayım sanırım bendeerkek arkadaşınız kendi kararını kendi veremiyorsa ilişkinize sahip çıkıp evliliğe götüremiyorsa sizde onurlu davranarak gerekli mesafeyi koymalısınız.ailelerin bakış açısı hiç evlilik yapmamış evladını boşanmış biriyle evlendirmek istemiyorlar sanki ilk evlenen biriyle evlense çok iyi geçine bilecek bu konuda ailesi haksız onların oğluda aynı durumda olabilirdi.ama erkek arkadaşınızda sizde bence zevkimize bakalım gittiği yere kadar mantığındasınız ve buda vicdanınızı rahatsız ediyor.
namaz kılıyorum dua ediyorum.zinayı hepsini okudum günahını ama beceremiyorum işte içinden çıkamıyorum bu durumun.
birlikte olmasakta güzel bir ilişkimiz var.
ama bazen çok istiyorum cinsellik kendime engel olamıyorum bir ihtiyaç gibi
yok biz birlikte olmasakta çok güzel bir ilişki var.
ama yani bilmiyorum bir doktoramı psikoloğamı gideyim bilmiyorum nereye gideyim.
birlikte olmadığımız zamanlar ağrılarım oluyor ama oluncada üzülüyorum ben bunu çözmek istiyorum yani ben anormalmiyim
Ben diyorum ki bir deneme yap,evet olabilir.o mantıktayım sanırım bende
evlenmek istiorum ama istenmediğim için kafama bu sorunu okadarda çok takmıyorum yani demek istediğim evlenmesemde olur.zaten bir evlilik yaşadım hüsran oldu belki bu şekilde daha güzel olur herşey diyorumEvlenmek istemiyorsunuz,ondan da kopamıyorsunuz,ama cinselliği bir ihtiyaç olarak görüyorsunuz.
Aileside karşıymış zaten istemiyormuş,siz bence bu insanı hayatınızdan çıkarın..
Hem kendinizi hemde o kişi üzülmemiş olursunuz..
yetişme tarzından dolayı aileine karşı gelemiyormuşSenin Elinden tutamayacak kadar omurgasız bi adamla beraber olacağına, kendi kendini tatmin et.
Ne o öyle 28 yaşında adam, ailem istemiyor mu diyo sümsük sümsük..
Senin Elinden tutamayacak kadar omurgasız bi adamla beraber olacağına, kendi kendini tatmin et.
Ne o öyle 28 yaşında adam, ailem istemiyor mu diyo sümsük sümsük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?