ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz?

Yaniii erkek arkadaşın bekar biri sende bekarsın yaşayabilirsin ama nereye kadar....
Bu kadar çok sewiyorsan neden ewlilik olmasın ki..
Ailesi cahilin tekiymiş...
BİR YEDEN TANIDIK GELDİMİ BU HİKAYE KUZUM

Bir kere dul olmak hata değil günah değil... Ailesi istemiyor arzu ediyorsunuz günaha giriyorsunuz. Yanlış anlamayın kesinlikle yargılamıyorum kimseninde böyle bir hakkı yok. Ama yaptığınız şey çok günah... ben olaya dini yönden bakıyorum şu an. dinimiz zinadan korku durumunda evliliği önermiş değil mi? Tamam bekleyin zamana bırakın ama madem cinsel anlamda birlikte oluyorsunuz bunu dini nikahlı yapın zina yapmayın hiç değilse... zaman içerisinde de resmi nikah olur.
Hanefi mezhebine göre ana baba rızası olmasa da dini nikah geçerlidir. Bana kalsa ilk resmi nikah öneririm ama siz zaten evliliğin getirdiği şeyleri yaşıyorsunuz bari günaha girmeden yaşayın. şunuda belirteyim olurda dini nikah yaparsanız amacınız birliktelik olmasın. Evliliğin amacı çok kutsaldır.

yetişme tarzından dolayı aileine karşı gelemiyormuş

vur kıçına tekmeyi.akıllı ol.özellikle erkekler bir şeyler yaşadıklarına kadınlara daha bağlanırlar seninkinde bu yok.nereye kadar giderse mantıgı var.belki ilk ilişkisi sen değilsin.

AÇIKCASI SENİ KULLANDIGINI DÜŞÜNÜYORUM SEVEN ERKEK her şekilde ailesini ikna eder.grekirse siler geçer ama senin ki ayda bir seninle birlikte olup evlenmemeyi daha cazip buluyor bence.bu ilişkiyi bitir en kısa sürede

evlenmek istiorum ama istenmediğim için kafama bu sorunu okadarda çok takmıyorum yani demek istediğim evlenmesemde olur.zaten bir evlilik yaşadım hüsran oldu belki bu şekilde daha güzel olur herşey diyorum

bir iki sayfa öncesi sorular sordum bir cevap alsaydım

diyorsun ki aile beni istemiyorbunu sana kim dedi sevgilin mi aileden birimi

sevgilin se belki yalan söylediaileyse o zaman farklı

yanlış anlamayın bana göre ters bir durum allahım afetsin ,Ancak bu bey ailesini ne yapıp ne edip istese ikna eder.Nebilim bişeyler olur.Yarın ailesi bunu evlendirmicek mi evlendirecek e siz ne olacaksınız ??hani sizde istemiyosunuz ya evliliği o evlenince nasıl acı çekeceksiniz bunu düşünün.sizde daha çok bağlılık olacak çünkü..Adam dediki ya mecburen evlewniyorum ama seni asla bırakmıcam yani 2.kadın rolunde ve aile huzurunu bozan bir kişi olarak adlandırılacaksınız. ( Kısaca yuva yıkan!!!! bu durum nasıl bir durum olacak bence çok karanlık kendinize gelin ve o insanın isteklerine evet demeyi bırakın.ÖZGÜVENİNİZİ sağlayın lütfen.mADEM ailesini ikna edemiyor güle güle gitsin dünyada adam mı tükendi ??Kimse için bu kadar fedekarlık çekmeye değmez hayat kısa mutlu olmak için çabalayın üzülmek ve acı çekmek için değillll....

Hayat senin hayatin ister birlikte ol ister olma ama bi ornek vereyim sana git bir elma agacinin altinda otur sabah aksam dua et Allahim bana bir elma dusur diye duser mi senin de nir cubukla birseyle agaci sallaman lazim yani dua ediyosun ama uygulama yok boyle olmaz

vur kıçına tekmeyi.akıllı ol.özellikle erkekler bir şeyler yaşadıklarına kadınlara daha bağlanırlar seninkinde bu yok.nereye kadar giderse mantıgı var.belki ilk ilişkisi sen değilsin.
evet anlattı zaten ilk ilişkisi olmadığımı ben biliyorm
ama kendimede hakim olamıyorm

Öncelikle hemen hemen her yazında ben kendimi kabul ettiremem ki yazmıssın

4 gün ayrı kalıp bir araya gelirseniz sevgilinde evlilik olmasada senin ondan kopamayacagını bildiğinden rahat davranıyor.
Ancak sen evliliği istemediğinden ( sevgilin bilmesede farketmez ) karşındakinin bu davranışları seni çokda etkilemiyor.

Evlenmek istesen dicem ki ayrı kal ve ona herseyi yoluna koymadan hayatında olmayacgını söyle madem sensiz yapamıyor ailesine karşı duracaktır..

Ama aksi bir durum olduğundan bunu yapamazsın çünkü sende evlenmeyi istemiyorsun

Kbakma yaptığın günah bize ne yapacagım diye sormana gerek yok yapman gereken belli günah işlemeyeceksin yada evlneceksin.

Ama önce sen kendin bir karar ver

Ayrica zina ise sadece sen yapmiyorsun sevgilin de zina yapiyor. Ve sadece ya zina yapmis yada inkar etmis birisiyle evlenece baskasi dusmez nikahina bakiniz nur suresi 1 2 3 4 ayetler
Yani ailesi seni kabul etsede etmesede ogullari istedikleri gibi biriyle evlenmeyecek bunu da sevgilinize iletin

evet anlattı zaten ilk ilişkisi olmadığımı ben biliyorm
ama kendimede hakim olamıyorm
kendine hakim olamıyorsan ilerde ikinci kadın olmayıda kabul edersin sen peki burda ne diye yardım istiyorsun netsin ve değişmeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…