- 6 Aralık 2020
- 71
- 72
- 8
- Konu Sahibi Cicekkkk01
-
Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama destek olmak istedim.Şuan 26 haftalık gebeyim bugün Dr bebeğin kafasındaki yastikciklarin büyüdüğünü yani su topladığını söyledi hidrosefali dedi başka hastaneye sevk etti orda da Dr olmadığı için şuan başka Dr gidiyorum yoldayım aslında. Daha önce böyle bir durum yaşayan varmı süreç nasıl ilerliyor lütfen beni bilgilendirirseniz sevinirim ne düşüneceğimi bilmiyorum Dr kesin demedi ama bir umut ona tutunuyorum bilmiyorum.
Anneme senin bebekler yapışık ikiz demiş bir vücut tek kafa görüyorum demiş tabiki oyle bsy yok ayrı ayrı insanlarız çok şükür yanılma payları o kadar yüksek kiii icini ferah tut inşallah öyle bisey yoktur bebegin sağlıklıdir inşallah Allah şifa versinŞuan 26 haftalık gebeyim bugün Dr bebeğin kafasındaki yastikciklarin büyüdüğünü yani su topladığını söyledi hidrosefali dedi başka hastaneye sevk etti orda da Dr olmadığı için şuan başka Dr gidiyorum yoldayım aslında. Daha önce böyle bir durum yaşayan varmı süreç nasıl ilerliyor lütfen beni bilgilendirirseniz sevinirim ne düşüneceğimi bilmiyorum Dr kesin demedi ama bir umut ona tutunuyorum bilmiyorum.
Bulundugum şehirde perinatolog Dr izne çıkmış bir hafta bende bir hafta bekliyemedim şimdi başka bir şehire başka Dr gidiyorum. Umarım..Alanında iyi bir perinatologla randevu ayarlamanız, onun takibine geçmeniz lazım.
Umarım yanlış öngörüdür, sağlıkla kavuşursunuz.
Benim Dr umda ultrasondan kaynaklanıyor olabilir dedi kesin birşey demedi o yüzden bir umutCok gecmis olsun. Öncelikle önce ikinci doktordan da fikir alin. Bazen ultrasonlar ayni kalitede olmuyor. Onun icin ikinci bir doktordan baktirmak her zaman iyidir.
Hidrosefalinin cesitleri oldugu icin duruma göre bakacaklardir. Ama en yaygin olan türden ise bebeklerde tedaviye baslanir ve uygulandiktan sonra bebekler normal gelismeye devam eder. Tedaviler cok ilerledi bu konuda. Böyle durumlar cok zordur hamile anne adayi icin, ama icinizi ferah tutmaya calisin. Insallah bebeginizi saglikla kucaga alirsin. Arkadasimda bebeginin kalbinde delik var dogduktan sonra ameliyat etmemiz dediler, ama sapasaglam dünyaya geldi. Ümidinizi kesmeyin
Geçmiş olsun.Kardesim yeğenimde aynı şeyi yaşamıştı.Dogduktan sonra her ay iğne ile suyu cektireceksiniz demiş.12 sene önce 250 TL idi o işlem.Bir defa çektiler ikinciye su toplama olayı bitti şükürŞuan 26 haftalık gebeyim bugün Dr bebeğin kafasındaki yastikciklarin büyüdüğünü yani su topladığını söyledi hidrosefali dedi başka hastaneye sevk etti orda da Dr olmadığı için şuan başka Dr gidiyorum yoldayım aslında. Daha önce böyle bir durum yaşayan varmı süreç nasıl ilerliyor lütfen beni bilgilendirirseniz sevinirim ne düşüneceğimi bilmiyorum Dr kesin demedi ama bir umut ona tutunuyorum bilmiyorum.
Benim Dr umda ultrasondan kaynaklanıyor olabilir dedi kesin birşey demedi o yüzden bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?