Bunu birçok arkadaşım da söyledi ama ben hala O'nu unutamadım ve çevresinde olmanın tek yolu bu.Siz bence ikisinden de uzak durun.
Beni denemediklerine eminim çünkü bu arkadaş benden uzun zamandır hoşlanıyor.Bence 2 snden de bir cacık olmaz.
Seni deniyor lar.
Ben ne düşündüğünü anlamaya çalışıyorum O'nun.İkisi de bi işe yaramaz.
Aynı şeyi düşünmüşüzIkiside beş para etmez dikkat et seni kullanmak istiyor olabilirler. Hemen mesafe koy uzaklaş..
Öyle bir dertleri yok. Çünkü tanıştırdiği arkadaşı benden uzun zamandan beri hoşlanıyor ve O da şimdi O'nu görebilmek için arkadaşıyla görüştüğümü sanıyordu öyle olmadığını anlayınca kıskanmaya başladı.Ikiside beş para etmez dikkat et seni kullanmak istiyor olabilirler. Hemen mesafe koy uzaklaş..
İnanın öyle bir şey yok. Öyle olsaydı 7-8 aydır bunu gösterirdi.Bişey söylim mi ne yaşadınız bilmiyorum ama ileri derecedeyse sanki bana çocuk öbür arkadaşa sizden bahsetmiş de o arkadaş da o yzden sizden hoşlanıyor gibi geldi bişeyler yaşamak için yani belki de kurdhm kafamda ama öyle givi geldi klasik türk erkekleri...
Böyle cinselliğe aç erkeklerden uzak durun boşverin normal düzgün birileri elbet çıkar karşınıza
Sevgili gibiydik derken cinsellik anlamında değildi.Bence de, cinsellik yaşadıysanız bundan dolayı diğeri de yaklaşıyor olabilir. İkisini de görmezden gel
Benim sevdiğim sevmiyor öbürü seviyor. O da aramızda geçenleri bilmiyor.Sizden hoşlanıyor olsalar arkadaş olmazlardi.. ikisi de güvenilir gelmedi bana..
Neden sevdiğin çocuğun söylediklerini iletiyor o zaman?Benim sevdiğim sevmiyor öbürü seviyor. O da aramızda geçenleri bilmiyor.
İlettiği şey seni hiç sallamıyor, senin olduğun yerden bile geçmezmiş ve ona dikkat et başına iş alma vs. şeyler söylüyormuş.Neden sevdiğin çocuğun söylediklerini iletiyor o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?