sedalein Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2011 5.035 4.403 248 27 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melodrm #21 melodrm .!.: Benim sevdiğim sevmiyor öbürü seviyor. O da aramızda geçenleri bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Genç erkek kadar dedikodu yapan yoktur.. biliyordur emin olun..
melodrm .!.: Benim sevdiğim sevmiyor öbürü seviyor. O da aramızda geçenleri bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Genç erkek kadar dedikodu yapan yoktur.. biliyordur emin olun..
potato Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2016 1.151 2.834 48 27 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melodrm #22 melodrm .!.: İlettiği şey seni hiç sallamıyor, senin olduğun yerden bile geçmezmiş ve ona dikkat et başına iş alma vs. şeyler söylüyormuş. Genişletmek için tıkla... Anlamadım kim kime söylüyormuş bunları? Hoşlandığın çocuk senin için mi söylüyor arkadaşına? Hiç masum gelmediler ya
melodrm .!.: İlettiği şey seni hiç sallamıyor, senin olduğun yerden bile geçmezmiş ve ona dikkat et başına iş alma vs. şeyler söylüyormuş. Genişletmek için tıkla... Anlamadım kim kime söylüyormuş bunları? Hoşlandığın çocuk senin için mi söylüyor arkadaşına? Hiç masum gelmediler ya
M melodrm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Kasım 2016 25 3 1 27 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melodrm #23 sedalein .!.: Genç erkek kadar dedikodu yapan yoktur.. biliyordur emin olun.. Genişletmek için tıkla... Bizim aramızda abes bir şey geçmedi. Bilse ne olur!
sedalein .!.: Genç erkek kadar dedikodu yapan yoktur.. biliyordur emin olun.. Genişletmek için tıkla... Bizim aramızda abes bir şey geçmedi. Bilse ne olur!
M melodrm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Kasım 2016 25 3 1 27 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melodrm #24 kkhy .!.: Anlamadım kim kime söylüyormuş bunları? Hoşlandığın çocuk senin için mi söylüyor arkadaşına? Hiç masum gelmediler ya Genişletmek için tıkla... Ben sevdiğim çocuğun iyi tanıyorum. Aramızdaki beni sevdiği için parazit yapıyo.
kkhy .!.: Anlamadım kim kime söylüyormuş bunları? Hoşlandığın çocuk senin için mi söylüyor arkadaşına? Hiç masum gelmediler ya Genişletmek için tıkla... Ben sevdiğim çocuğun iyi tanıyorum. Aramızdaki beni sevdiği için parazit yapıyo.
sedalein Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2011 5.035 4.403 248 27 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melodrm #25 melodrm .!.: Bizim aramızda abes bir şey geçmedi. Bilse ne olur! Genişletmek için tıkla... Eskiden Sevgili olduğunuzu biliyordur dedim.. size ilgisi varsa onunla arkadaş olmazdi.. ikisi de sağlam ayakkabı değil gibi..
melodrm .!.: Bizim aramızda abes bir şey geçmedi. Bilse ne olur! Genişletmek için tıkla... Eskiden Sevgili olduğunuzu biliyordur dedim.. size ilgisi varsa onunla arkadaş olmazdi.. ikisi de sağlam ayakkabı değil gibi..
M melodrm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Kasım 2016 25 3 1 27 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melodrm #26 sedalein .!.: Eskiden Sevgili olduğunuzu biliyordur dedim.. size ilgisi varsa onunla arkadaş olmazdi.. ikisi de sağlam ayakkabı değil gibi.. Genişletmek için tıkla... Biz sevgili değildik. Hiç olmadık...
sedalein .!.: Eskiden Sevgili olduğunuzu biliyordur dedim.. size ilgisi varsa onunla arkadaş olmazdi.. ikisi de sağlam ayakkabı değil gibi.. Genişletmek için tıkla... Biz sevgili değildik. Hiç olmadık...