Ne yapacağımı, ne konuşacağımı bilmiyorum. Lütfen bana fikir verin. Ne konuşmalıyım?

surinaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
66
9
3
27
Herkese merhaba arkadaşlar,
Benim 2 yıllık ilişkim var. Yaklaşık 7 aydır nişanlıyız. 4 ay sonra düğünümüz var. Nişanlım polis, ben ise muhasebe uzmanıyım. 25 yaşındayız. Kafam çok karışık. Nişanlımla ilişkinin ilk zamanları sürekli kavga ederdik. Sürekli beni suçlardı. (güvensizlik olmuştu çünkü) aldatmak gibi bişey yok. O aldatmak sanıyor. 1.5 Yıl boyunca sürekli onu alttan aldım, özürler diledim sırf uzamasın meseleler diye. Ottan sebeplerde hep kavga çıkarırdı. Zamanla düzeldi. Ama artık ben hep bişeylerin tedirginliğim var. Benim nişanlım gönül almayı bilmiyor. Tahmmülsüz. Bakın çok dürüsttür. Sadıktır. Sakindir. Ama çok umursamazdır. Tarışmamız sırasında hep defol git vs şeyler söyler. İnanın kafam çok karışık. Ayrılmak istemiyorum. Çünkü onu seviyorum. Oda beni seviyor eminim. Konuşmak istiyorum fakat ne diyeceğim bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin.

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez ...

Sevgi bir yere kadar. Siz seviyorsunuz ama nişanlınız sizi sevmiyor. Kafasında kurduğu sadakatsizlik suçlaması evlendiğinizde dağ gibi olup karşınıza çıkacak.
Nişanlınızın evlenmek için elle tutulur hiç bir yanı yok. Haplarla hayatınıza devam etmek istiyorsanız evlenin

Sizi sevdiğini veya saygı duyduğunu sanmıyorum ben. Bu tarz erkekler evli olmak, ev işlerini yaptırmak, düzen kurmak için evlenir.

Yerinizde olsaydım ayrılırdım. Ancak siz evlenip alttan almaya devam edeceksiniz gibi geliyor bana.

Açıkçası daha 7 aylık nişanlılıkta defol git diyen ve üstünüze iftira atan adam evlenip çoluk çocuk yapınca sizi cepte görüp küfür, dayak ne varsa uygular.

Sadıktır. Sakindir. Ama çok umursamazdır. Tarışmamız sırasında hep defol git vs şeyler söyler.
Sadık,sakin ve umursamaz.Nasılsa o sekilde kalacak bu durum degismez.Konussanız da tavırlara yansıması cümledekiyle ayni olmaz.O anki sinirle istemediginiz davranıslar sergilemesini değiştiremezsiniz.Katlanmak istemiyorsanız iyi düsünün.

Çok genel bahsetmişsiniz o yüzden detaylı bir yorum yapamayacağım. Nişanlınızda güvensizlik oluşturan şeyi bilmiyorum ama herhangi bir suçunuz yoksa 1.5 yıl boyunca alttan alarak, özür dileyerek hata etmişsiniz..

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez diye bir söz var. Nişanlınızın evlendikten sonra da düzeleceğini sanmıyorum. Ama hiçkimse dört dörtlük değildir. Sadece söylediğiniz sebeplerden size ayrılın demek yanlış olur. Nişanlınızın artı ve eksi yönlerini detaylıca bir düşünmeniz lazım. Eksi yönleri artı yönleri kapatır mı? siz bu eksileri tolore edebilir misiniz? Bu soruların cevabını kendi içinizde vermelisiniz.

Konuşunca ne değişicek? Fragman bu işte, ille evlenicem diyosun sonra çok ağlayacaksın

Sevmiyor. En uzun süreli ilişkisi sizsiniz muhtemelen, pis huylarına en uzun zaman katlanan kadın. Sizinle evlenir, çünkü iyi bir seçeneksiniz.

sevgi herşeyi kapatmıyor malesef bi kadın özür de bekler rica da saygıda sevgide ilgide.... hepsini ben yapıyorum ama o yapmıyo ama ben seviyorum>>> olmuyo işte baştan olmadı mı olmuyo!!!!!!! olmazda çünkü evlendiğinde şimdiki sorunlar daha fazla göz önünde olacak işiniz zor insan bazen aşktan başka bişi görmüyo hep ben yaparım diyo ama yok öle bişi .....

İnsanlar değişmez ve siz evlendiginiz zaman bu yaşadıklarınızin birkaç tık fazlasını yaşayacaksınız, iyi düşünün.

Sizi kaybetmekten korkan adam size defol git demez. Bu tip erkekle konuşarak çözemezsiniz biraz kaybetmekten korkutmaniz gerek

kafam çok karışık. Ayrılmak istemiyorum. Çünkü onu seviyorum. Oda beni seviyor eminim. Konuşmak istiyorum fakat ne diyeceğim bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin.
Adamın yapısı bu,düzelmez.
Sen düzeltmeye calistikca o daha çok zıvanadan çıkacak.
Ya bu şekilde alacaksın ya da kendi iyiliğin için ayrılacaksın.
Ha ben evleneyim, sonra sürekli konuşur düzeltirim diyorsan : Hiç heves etme.
Olan evliliğine olur.

evlenince duzelecegine daha da kotuye gidecek tecrube ile sabit. seviyorum demissin, muhtemelen evlenirsin ama bari cocuk icin acele etme. ben senin yerinde olsam tak diye ayrilamiyorsam bile dugunu erteletirdim, iyice gostersin gercek yuzunu acele etme zaten saklayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…