NÉ YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ALLAHIM SANA SIGINDIM

Anlasamiyoduk ben beyaz diyodu o kara öyle buyuyodu benm için zor olan bu evden çıkabilmek onuda nasıl yapıcam bilmiyorum
Eğer evden gidemezsen bıle kocanı umursama hiç. Süslen püslen kendıne bak cocuklarınla gül eğlen. Mutsuz üzgün çaresiz gösterme kendini ona. O nsl umursamazsa sen 2 misli umursama onun etrafında dönmüyo dünya daha çok gençsin tatlım

Umursamiyorum zaten AMa gidicem elbet gidicem ilk defa ayrı yemek yedik ayri odalarda okadar koyuyoki Ha suratına hasretlikten değil ben hiç kadın olmamisim bu evde anca cocuklardan ibaretmisim beeeee yazık çok yazik

Konu sahibi arkadaşım lütfen mantıksız hareket etme. Gideceksin de nereye gideceksin? Öyle celallenip ,çocuklarını bırakıp ,parasız pulsuz akrabalarına gideceksin anladığım kadarıyla. Ne kadar süre akrabalarda kalmayı planlıyorsun? Bir kaç gün sonra kuyruğu sıkıştırıp geri döneceksen sakın gitme. Bu eşini daha da güçlü yapar sana karşı. Bak gidemedi,tıpış tıpış döndü diye hakaretin,şiddetin,aşağılanmalarının dozu artar sadece. Mantıklı davran. İyice ölç biç. Burada hemen git diyen arkadaşlara kanma. Gücünü toplayana kadar o evde kal. Eşine yüz verme. Muhatap olma bir süre.Bulabiliyorsan bir iş bul. Para toparla. Zamanı gelince harekete geçersin. Mantığını kullan lütfen. Geri döneceksen sakın gitme derim. Allah yardımcın olsun.

Bu gidisin asla geri dönüşü yok kesinlikle ben başımın çaresine bakarım tamamen boşanan à is büküp duzenimi kurana kadar çocuklarım burdaki aileleri ile kalmak zorunda başka çare yok çünkü kendimi toparlar toparlamaz alıcam onlarida

kardeşim ezdirme kendini. hayat bunları çekecek kadar uzun değil. eğer bir mesleğin varsa durumunu düzelt ve arkana bakma. hep arkaya baktığımız için kaybediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…