NÉ YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ALLAHIM SANA SIGINDIM

Amin insalahhh

Evet kendini kandırmış maalesef yazık 8 yıl ya , bundan sonra kendi için çocuklar için susup oturmaya devam edecek başka çaresi yok , çocuklar iyice büyünce de yoluna bakacak. Yaşı genç daha.

eğer çocukların güvende olacaksa, iyi bakılacaksa, şiddet görmeyecekse kendini toparlayana kadar git.
ancak bu ileride velayet için aleyhine kullanılabilir.

çok dikkatli davranman lazım.

Evet kendini kandırmış maalesef yazık 8 yıl ya , bundan sonra kendi için çocuklar için susup oturmaya devam edecek başka çaresi yok , çocuklar iyice büyünce de yoluna bakacak. Yaşı genç daha.
bence de en mantıklısı bu.

eğer çocukların güvende olacaksa, iyi bakılacaksa, şiddet görmeyecekse kendini toparlayana kadar git.
ancak bu ileride velayet için aleyhine kullanılabilir.

çok dikkatli davranman lazım.
Evet guvendeler biliyorum halalari yeter zaten düşüncede o kendimi topsrlayana kadar mecburum velayet içinde kovdu beni derim ki kovdu zaten yani

Gercekten zor bitarafta çocuklarım bitarafta yıllarım ı verdiğim beni gerçekten sevdigini sandığım adam diğer tarafta giden ömrüm gençliğim neden ne için o lafı ve bi cogunu hakediyormuyum
Bazen insanlar çok acımasız olabiliyor malesef. Bunca fedaklarlık yapmanıza rağmen değer bilmeyen kocaya yol hariç hiçbi şey verilmez diye düşünüyorum..

Kıyamam yaa. Arkadanda destekçin olsa maddı manevi snn için cok iyi olcak nasıl yaparım ne ederim korkusu var. Ama cocıklarını bırakma onlarıda al git gizlıce git. Allah yardımcın olsun. Ama sizin kavgalarınız ne üzerine başlıyodu bu noktalara geldı

Anlasamiyoduk ben beyaz diyodu o kara öyle buyuyodu benm için zor olan bu evden çıkabilmek onuda nasıl yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…