NÉ YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ALLAHIM SANA SIGINDIM

Birkucukeylulmeselesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
581
318
18
34
Kızlar çok kötüyüm ve bu sabah ilk defa inşallah hamile degilimdir dedjm ve geçmişe dönüp bakiyorumda bebegimin olmamasinin bir nedeni varmış eşim okadar değiştiki zaten hep aynı anlayissiz adamdı da işte benm caresizligim yüzünden susuyordum bana dün ne dedi ufak bir tartışmamiz oldu ve bana çocuklar azcık büyüsün birakicam seni dedi bana istemiyorum dedi neden kendimi hep ezdirdigim için ben bu evde çocuklar için duruyomusum aklımdan ölsem de çıkmaz ve bu sabah farkına vardı ve rabbim okadar istediğim halde sen bana bir tane daha çocuk vermedin demekki bir bildiğin var ve şükürler olsun sana sonum ne belli değil kızlar iyikide olmamış bari onun günahın à girmeyelim suan okadar kötüyüm ki derdimi anlatacak kimse yok anlatsamda eski kafa akılları sen cekiyomusun sen öylesin sus falan filan ne yapacağımı şaşırdım

Kaç çocuğunuz var?
Kaç yıllık evlisiniz?
Ayrıca hamile kalmadığınıza şükür ediyosunuz yani hala cinsel birliktelik var,ama adam çocuklar büyüsün diye bekliyor.Kusura bakmayın bu sadece kullanılmak..Bu lafları eden adamla yaşanmaz gençliğine yazık..Sadece cektigin sıkıntı ve psikolojinin bozulması yanına kar kalacak gibi..
Alllah yardımcın olsun, aydınlığa çıkarsın

8 yıllık evliyim 2 çocuğum var ama dün bana bu lafı söyledi öncesinde tartışma falan oluyoru hep ben alttan aliyodum ne yapacağımı sasirdim

Cocugunuz olmadi derken ?Esiniz cocuklar buyuyunce demis .
Iste zamanimda yaptiklarina hep goz yumarsaniz boyle olur.Zaten esiniz size hatalar üzecek seyler yapiyorsa sizi gözden çikariyor demektir.
Siz gitmeden o gidecek bence siz önce davranin madem oyle bir niyeti var bos yere yillarinizi hepa etmeyin.

ucuncu cocuk icin mi cabaliyorsunuz?
ben konuyu anlayamadim sanirim
Ya 2 yıldır olmuyordu evet arada sırada tritismalarmz oluyord ama bukadar ileri gitmedi dün akşam bana çocuklar büyüsün seni birakicam dedi sen bu evde çocuklar için varsın dedi 8 yılımı verdim ama geriye dönüyorum boş hersey boş giden yıllarım à yazık bana yazık

Aslında hep boyleymis ama ben tam gormuyomusum Son damla dün akşam taştı ne demek ya insan hayat arkadasina sen bu evde çocuklar için varsın demek ne calismaya çalışırım ama ya çocuklarım

Yani bu kadar incitici laftan sonra artık biraz gözünüzü karartıp gemileri yakma zamanıdır. Eşiniz sizi ezik ve kendisine mecbur görüyor, onun söylediklerinden bu anlaşılıyor maalesef. Durumunuz nasıl, aileniz destek olur mu bunları bi etraflıca düşünün. Artık alttan alınacak bir şey yok aksine biraz dik ve gururlu bi tavır sergilemeniz gerekiyor.

8 yıllık evliyim 2 çocuğum var ama dün bana bu lafı söyledi öncesinde tartışma falan oluyoru hep ben alttan aliyodum ne yapacağımı sasirdim
Ilgisiz,alakasız,anlayışsız bir eş..
Muhakkak başta böyle değildir ama değişmiş..Vardir bunların bir sebebi..Hic konuştunuz mu neden böyle olduk diye?

Yanlış anlamayın da üçüncü çocuğu düşündüğünüze göre maddi durumunuz yerinde anladığım kadarıyla rica ederim Türkçe kursuna gidin,biraz dilimizi öğrenin. Çocuk yetiştiriyorsunuz,yazık etmeyin.

Önceki verdiğiniz tavizlerden,alttan almalardan dolayı bu kadar net ve ağır konuşuyor. Biliyor ki geçecek, affedecek, alttan alacak. Tavrınızı koyun evde çocuklara belli etmeden. Lafını yutacak mı , özür dileyecek mi bakalım siz yine alttan almayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…