- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 34
- Konu Sahibi Birkucukeylulmeselesi
-
8 yıllık evliyim 2 çocuğum var ama dün bana bu lafı söyledi öncesinde tartışma falan oluyoru hep ben alttan aliyodum ne yapacağımı sasirdimKaç çocuğunuz var?
Kaç yıllık evlisiniz?
Ayrıca hamile kalmadığınıza şükür ediyosunuz yani hala cinsel birliktelik var,ama adam çocuklar büyüsün diye bekliyor.Kusura bakmayın bu sadece kullanılmak..Bu lafları eden adamla yaşanmaz gençliğine yazık..Sadece cektigin sıkıntı ve psikolojinin bozulması yanına kar kalacak gibi..
Alllah yardımcın olsun, aydınlığa çıkarsın
Yaş 27 lise mevzunuyumyaş ve okul durumunuz ?
ve birde böyle bir adamla neden sevişmek?
Öyleymiş bunun farkına bu sabah vardimHEr iş de bir hayır vardır
çocuğumuz olmadı derken? 2 çocuğunuz var 3. istediniz sanırım.evet herşeyde bir hayır var gerçekten çalışıp kendi ayaklarınz üstünde dursanız keşke.eşiniz neden değişti çocuklardan sonra mı değiştiYokmu derdimi paylaşacak kimse kızlar bi bakın okdr zor durumdayimki
Ya 2 yıldır olmuyordu evet arada sırada tritismalarmz oluyord ama bukadar ileri gitmedi dün akşam bana çocuklar büyüsün seni birakicam dedi sen bu evde çocuklar için varsın dedi 8 yılımı verdim ama geriye dönüyorum boş hersey boş giden yıllarım à yazık bana yazıkucuncu cocuk icin mi cabaliyorsunuz?
ben konuyu anlayamadim sanirim
Dilerim jnsallahhhhhallah yardimcin olsun ...eşinizden bulur birgun yaptiklarini ..allah büyüktür
Aslında hep boyleymis ama ben tam gormuyomusum Son damla dün akşam taştı ne demek ya insan hayat arkadasina sen bu evde çocuklar için varsın demek ne calismaya çalışırım ama ya çocuklarımçocuğumuz olmadı derken? 2 çocuğunuz var 3. istediniz sanırım.evet herşeyde bir hayır var gerçekten çalışıp kendi ayaklarınz üstünde dursanız keşke.eşiniz neden değişti çocuklardan sonra mı değişti
Ilgisiz,alakasız,anlayışsız bir eş..8 yıllık evliyim 2 çocuğum var ama dün bana bu lafı söyledi öncesinde tartışma falan oluyoru hep ben alttan aliyodum ne yapacağımı sasirdim
Yanlış anlamayın da üçüncü çocuğu düşündüğünüze göre maddi durumunuz yerinde anladığım kadarıyla rica ederim Türkçe kursuna gidin,biraz dilimizi öğrenin. Çocuk yetiştiriyorsunuz,yazık etmeyin.Ya 2 yıldır olmuyordu evet arada sırada tritismalarmz oluyord ama bukadar ileri gitmedi dün akşam bana çocuklar büyüsün seni birakicam dedi sen bu evde çocuklar için varsın dedi 8 yılımı verdim ama geriye dönüyorum boş hersey boş giden yıllarım à yazık bana yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?