bikerem senin bekar bi bayanı evine almana pek sıcak bakmadım ben biiiiiiiiiiiiirrrrrrrr
hele bide hafta sonuysa ikiiiiiiiiiiiiii
bide bu kadaaarrrr yüzsüz bir hatunsa çıkar hayatından gitsin üüüüüüüüüüüüüüüçççççççç..........
SAYGILAR
Evet MaşallahÇok İyi Çalışıyor, Zehir Gibisin..
Ne Alakası Var..
Hemen Yanıtlıyorum..
Evli İnsanın Evinde Bekar Bir Kızın Ne İşi Var..
Sonuç İtibariyle Çalışan Bir Bayansın Anlarım Halinden Bende Hem İş Hem Ev..
Zor Bilirim..
Bir Haftasonun Var Ayaklarını Uzatıp Yatmak İstersin, Varsa İşin Onları Yaparsın..
Eşinle Beraber Vakit Geçirirsin v.s.
Annen Baban Uzak mı ?
Ya da Kayınvaliden ?
Hafta sonlarım kabusa dönüşüyor yavaş yavaş. ama ben ........ sem. hafta sonumu evimde ailemle geçiricem. yalan makinam şuan çalışmaya başladı :)))
İşte bazen bazı şeyler direk söylenemiyor. zaten mantığı kaldırsa bunu onun böyle düşünmesi lazım. ama nerdeeeeee.. yarın iş var ve benim düşündüğüm şeye bak. stressiz bir günüm geçmiyor benim yaaa
Neyse makara kukara saat epey geç olmuşsohbete yarın devam ederiz şimdi yatmam lazım. ilginede tşk ederim.
birak haftasonu gelsin ama sende sykici, ici gecmis, muhabbeti cekilmeyen hatta yasli kac tane tanidik akraba varsa cagir hem sen akrabalarin gönlünü almis olursun hemde arkadasin evli insanlarin hayatlarinin azcik daha degisik islediigini görür.
eger bunu yapamazsan arkadasin geldiginde
Kankicim yemekler hazir hadi sende masayi kur ben yemekleri servis ederken
yemekden sonra kahve icmeye cikalim hadi sende masayi topla cabuk cikmis oluruz
hayatim eve gelirken 2 ekmek 1 cola 1 fanta 1 litre sivi yag 1 kiloda patlican alirmisin
yemekden sonra hayatim dolapta 2 parca pasta vardi yanina bi kahve yapta tadini cikaralim, ayyy cok yoruldum iste!!
ayy kanki bir dahaki geldiginde bi dip köse temizlik yapalim senle ne iyi olur tek basima yetisemiyorum kapi pencere hali silincek
gibi cümleler kur kendini rahatsiz hissedip kendi kacicaktir
Rica Ederim..
Çok Düşünüp Kendini Üzme..
Hayat Senin, Ev Senin..
2 Gün Tatili Kendine Çok Görme..
İnsanların Gönlü Olsun Diye Kendini Heba Etme
Herkesin Kalbine Taht Kuramazsın ki, İnsanoğlu Nankördür..
40 Gün Sırtında Taşı.. 41. Gün İndir..
Bu da Yoruldu Demez, Niye İndirdin Der..
birak haftasonu gelsin ama sende sykici, ici gecmis, muhabbeti cekilmeyen hatta yasli kac tane tanidik akraba varsa cagir hem sen akrabalarin gönlünü almis olursun hemde arkadasin evli insanlarin hayatlarinin azcik daha degisik islediigini görür.
eger bunu yapamazsan arkadasin geldiginde
Kankicim yemekler hazir hadi sende masayi kur ben yemekleri servis ederken
yemekden sonra kahve icmeye cikalim hadi sende masayi topla cabuk cikmis oluruz
hayatim eve gelirken 2 ekmek 1 cola 1 fanta 1 litre sivi yag 1 kiloda patlican alirmisin
yemekden sonra hayatim dolapta 2 parca pasta vardi yanina bi kahve yapta tadini cikaralim, ayyy cok yoruldum iste!!
ayy kanki bir dahaki geldiginde bi dip köse temizlik yapalim senle ne iyi olur tek basima yetisemiyorum kapi pencere hali silincek
gibi cümleler kur kendini rahatsiz hissedip kendi kacicaktir
Hafta sonu sendeyim tek basina kurtulamicaksin
linda08 basindan belli sen hatalisin bence ne olursun olsun bana gore evli bi cift evinde bekar bir arkadasi agirlamamali sahsen esimin eve bekar birini yatiya ... getirmesini istemem bende bekar birini evime getirmem bu tarz olaylar aldatmalara vesile olabiliyor haksizsam soyleyin arkadas guvenilir diye dusunebilirsiniz ama bazen insanlar dusundugunuz gibi cikmiyor !!! demek ki arkadasin sana yardim etseydi yemek hazirlamakta temizlikte duzenli .... olsaydi onunla arkadasligini surdururdun. peki ya sonra neler olurdu ?
Rica Ederim..
Çok Düşünüp Kendini Üzme..
Hayat Senin, Ev Senin..
2 Gün Tatili Kendine Çok Görme..
İnsanların Gönlü Olsun Diye Kendini Heba Etme
Herkesin Kalbine Taht Kuramazsın ki, İnsanoğlu Nankördür..
40 Gün Sırtında Taşı.. 41. Gün İndir..
Bu da Yoruldu Demez, Niye İndirdin Der..
aman aman ben almim bak burada bir sürü bayan var sen onlara git :)) Haaaaa kapı pencere halı sileceksen gel her zaman beklerim :)))
aaa arkadasim sanada iyilik yaramiyor bak bir kahraman edasiyla bindim süpürgeme geliyordum sana dogru
Kapi pencere dedigin nedirki ...
evt makara haklısın. biz insanlar nedense başkaları aman kırılmasın aman yanlış anlar die düşünürüz hep. olan bize olur kazık da yesek unutur yada affederiz. aslında direk söylemek lazım yüzüne herkesin ama yapı meselesi keşke öyle biri olabilseydim. en azından arkamadan yüzümüze söylüyor arkamızdan konuşmuyor da diyebilirlerdi. (gerçi yüzlerinede sölesek ayıp yaa insanın yüzüne böle sölenirmi derler bana):26::26:
Eee NAsılsın Var mı Bir Gelişme :26:
yok cnm valla şu ara moralimde bozuk herşeye canım sıkılır oldu. herkesi terslemek telefonumu tamamen kırmak kimseyle görüşmeme ruh haline girdim. :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?