Ne yapacağımı şaşırdım artık

Şimdi ben onun yazın evine gittim bu ailesiyle kalıyor bu birrrrrrrrrrrrrrrr :)))

hafta sonunu düşünse kendi gelmemeli bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))

Beni zaten iyi biri bulmaz buda üçççççç :))))

tşk ederim arkadaşım buda dört

Hafta sonlarım kabusa dönüşüyor yavaş yavaş. ama ben ........ sem. hafta sonumu evimde ailemle geçiricem. yalan makinam şuan çalışmaya başladı :)))

Hafta sonlarım kabusa dönüşüyor yavaş yavaş. ama ben ........ sem. hafta sonumu evimde ailemle geçiricem. yalan makinam şuan çalışmaya başladı :)))

Sen Bana Tam Bilgi Versen, Sana Sağlam Bir Şey Bulacağım da..
Ailen Uzak mı? Ne Bileyim Hiç Bir Şey Bilmiyorum ki..
Haftasonu Çalışma İhtimalin Nedir?
Ne İşle Meşgulsun ?

Bence siz düşünüp kendinizi üzüceğinize söyleyin dan diye yapacak birşey yok.Siz onun evinde kalmışsınız tamam ama o bekar sanırım o yüzden onun açısından problem yokmuş.Ve ayrıca siz na hertürlü yardımcı olmuşsuzunuz.O sizde geçen sefer kaldığında bir daha gelmeye yüzü olmayacak hareketlerde bulunmuş ve sizi rahatsız etmiş.Bence geçmişte söylediğiniz bahanelerden birini uydurun yine hatta saçma bir bahane bile olsa daha iyi oda anlasın onu istemediğinizi ve tekrar tekrar sormasın size...

Neyse makara kukara saat epey geç olmuş sohbete yarın devam ederiz şimdi yatmam lazım. ilginede tşk ederim.

Rica Ederim..
Çok Düşünüp Kendini Üzme..

Hayat Senin, Ev Senin..
2 Gün Tatili Kendine Çok Görme..
İnsanların Gönlü Olsun Diye Kendini Heba Etme
Herkesin Kalbine Taht Kuramazsın ki, İnsanoğlu Nankördür..
40 Gün Sırtında Taşı.. 41. Gün İndir..
Bu da Yoruldu Demez, Niye İndirdin Der..

birak haftasonu gelsin ama sende sykici, ici gecmis, muhabbeti cekilmeyen hatta yasli kac tane tanidik akraba varsa cagir hem sen akrabalarin gönlünü almis olursun hemde arkadasin evli insanlarin hayatlarinin azcik daha degisik islediigini görür.

eger bunu yapamazsan arkadasin geldiginde
Kankicim yemekler hazir hadi sende masayi kur ben yemekleri servis ederken

yemekden sonra kahve icmeye cikalim hadi sende masayi topla cabuk cikmis oluruz

hayatim eve gelirken 2 ekmek 1 cola 1 fanta 1 litre sivi yag 1 kiloda patlican alirmisin

yemekden sonra hayatim dolapta 2 parca pasta vardi yanina bi kahve yapta tadini cikaralim, ayyy cok yoruldum iste!!

ayy kanki bir dahaki geldiginde bi dip köse temizlik yapalim senle ne iyi olur tek basima yetisemiyorum kapi pencere hali silincek

gibi cümleler kur kendini rahatsiz hissedip kendi kacicaktir

Ayyy Sen Ne Fenasın
Çok Güldüm Gece Gece
Allah'ta Seni Güldürsün

Son düzenleme:

aynennn...insan oğlu nankör oluyo ben bunun evine gittim de bana böyle hörmet etti rahatsızlık verdim demez de yazılkar olsun sığmadım evine de...

yüzsüz bu ayol...zeytinyağı gibi su üstüne çıkar bide...

linda08 basindan belli sen hatalisin bence ne olursun olsun bana gore evli bi cift evinde bekar bir arkadasi agirlamamali sahsen esimin eve bekar birini yatiya ... getirmesini istemem bende bekar birini evime getirmem bu tarz olaylar aldatmalara vesile olabiliyor haksizsam soyleyin arkadas guvenilir diye dusunebilirsiniz ama bazen insanlar dusundugunuz gibi cikmiyor !!! demek ki arkadasin sana yardim etseydi yemek hazirlamakta temizlikte duzenli .... olsaydi onunla arkadasligini surdururdun. peki ya sonra neler olurdu ?

Yaa bunuda düşünmedim desem yalan olur. :18:eşimde çirkin biri diil. sonradan pişmanlık duymakda kötü, insanoğluyuz kimseye güven olmaz tabi. Yaa bu kişi bildiğiniz bir odun desem doğru olur. onu yemez bunu yemez. birde akşam salonda yatmıştı bizde (önceki kalmasında) salonda sigara içmiş sabah kalktığımda iğrenç kokuyodu salon. ben sigara kullanmama rağmen akşama kadar camlar açıktır. bu bide çok üşüyen biri benim evim sıcak olmasına rağmen kat kat giyiniyo giyindikleride benim kıyafetlerim. Ben onlarda kaldığımda şampuanıma kadar götürmüştüm bu çok rahat biri. belkide sinir oldum ondanmı öle oldu bilmiyorum,insan eti hakkaten ağırmış helede yatılı işden güçden anlamayan biriyse zor yaa.

evt makara haklısın. biz insanlar nedense başkaları aman kırılmasın aman yanlış anlar die düşünürüz hep. olan bize olur kazık da yesek unutur yada affederiz. aslında direk söylemek lazım yüzüne herkesin ama yapı meselesi keşke öyle biri olabilseydim. en azından arkamadan yüzümüze söylüyor arkamızdan konuşmuyor da diyebilirlerdi. (gerçi yüzlerinede sölesek ayıp yaa insanın yüzüne böle sölenirmi derler bana):26::26:

aman aman ben almim bak burada bir sürü bayan var sen onlara git :)) Haaaaa kapı pencere halı sileceksen gel her zaman beklerim :)))

aaa arkadasim sanada iyilik yaramiyor bak bir kahraman edasiyla bindim süpürgeme geliyordum sana dogru

Kapi pencere dedigin nedirki ...

Eee NAsılsın Var mı Bir Gelişme :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…