Sebep Bu Olay mı?
hepsi herşey hep üst üste geliyor. çevremde ağzı yalan dolan insanlar kendilerini bilgili sanan herşeyi ben bilirim edasında dolaşanlar, söyledikleri şeyin doğru olduğunu bildiğim halde hep yalan söyleyen insanlar. çat kapı gelenler, seni anlamayanlar hava atanlar hep benimi bulur böyle insanlar. bugün biraz doluyum yada çok duygusalım heralde. işten eve gelirken cebimi kapattım müzik dinledim. otobüs kalabalık olmasaydı haykıra haykıra ağlamak istedim.
Kızıyorum Bak, Yeter Artık..
Ne Kendine Eziyet Ediyorsun..
Zor mu Gelme Demek..
Kocamla Başbaşa Kalmak İstiyorum Demek..
Kocandan Değerli mi ?
Ver Numarasını Ben Arayayım
Ayy cnm benim tşk ederim ilgine. o olayı bir şekilde halledicem zaten. hafta sonu çekemem kimseyi. ama şöle kafa dengi bir arkadaşım gelsin ohhh keyfime. ama o gelmesin sıkıcı biri halledicem onuda inşallahama seni sevdim gel bana, öğlen gel akşam tıpış tıpış evine
Evliyim Bebeğim Bende..
SEnden Yoğun Çalıştığım Kesin
Kalamam Zaten
İstanbulda İsen; Gelirim Neden Olmasın
İçeriz Sütlü Türk Kahvesini..
aynı şehirlerde diiliz. gelemeyeceksin banane iş yapıyosun kukaram
Herkese slm. kısaca özet geçicem konuyu. bir arkadaşımın yanına yazın tatile evine gittik. kışında o buraya geldi çalışmaya birkaç kez bende kaldı bu kişi (bekar). kalacağı evde var fakat bu hem benimle olmak birde bekar evinde kalmak istemediği içinde bana geldi kalmaya. 2 gün kaldı delirdim. Yemek olarak herşeyi yemiyor, ne yardım etti bana nede bir bardağı alıp şurdan şuraya koymadı. hepsini geçtim ben çalışan biriyim ve işimde çok yorulan biriyim banyo bile yapıyor temizlemiyor. habire sigara içsin otursun ben hiç oturduğumu bilmiyorum. birkaç kez daha gelmek istedi bana çeşitli sebepler gösterip çağırmadım. şimdi hafta sonu geliyormuş tekrar buraya ve bana geleceğini söyledi duyunca delirdim. düşünüyorum kendi kendime sen onda kaldın ama diorum yemekde yaptım işde yaptım evlerine alışverişde yaptım sen nie kabullenemiyosun gelmesini diyede çok sorguluyorum kendimi. çalışan evli kişiler bilir hafta sonlarının bile ne kadar çabuk geçtiğini. ütü yemek çocukların dersleri ee bide hafta sonu eşin evde oluyo napıcağımı şaşırdım:18::18::18:
ciykinkuybaa arkadaşım tam da benim düşündüğümü yazmış. Otel görevlisi misin sen canım ya. Ye iç yat ohh ne güzel. Tabi gelir her hafta sonu. Ne görgüsüzmüş hayret bişey.
Sen ciykinkuybaa nın dediğini yap. Ev işlerinde,sende şunu yap, hadi beraber şunu yapalım de. bak o zaman gelişide seyrekleşir görürsün hemde kırmamış olursun. Dene bak kesin çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?