Ne yapacağımı şaşırdım artık

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Herkese slm. kısaca özet geçicem konuyu. bir arkadaşımın yanına yazın tatile evine gittik. kışında o buraya geldi çalışmaya birkaç kez bende kaldı bu kişi (bekar). kalacağı evde var fakat bu hem benimle olmak birde bekar evinde kalmak istemediği içinde bana geldi kalmaya. 2 gün kaldı delirdim. Yemek olarak herşeyi yemiyor, ne yardım etti bana nede bir bardağı alıp şurdan şuraya koymadı. hepsini geçtim ben çalışan biriyim ve işimde çok yorulan biriyim banyo bile yapıyor temizlemiyor. habire sigara içsin otursun ben hiç oturduğumu bilmiyorum. birkaç kez daha gelmek istedi bana çeşitli sebepler gösterip çağırmadım. şimdi hafta sonu geliyormuş tekrar buraya ve bana geleceğini söyledi duyunca delirdim. düşünüyorum kendi kendime sen onda kaldın ama diorum yemekde yaptım işde yaptım evlerine alışverişde yaptım sen nie kabullenemiyosun gelmesini diyede çok sorguluyorum kendimi. çalışan evli kişiler bilir hafta sonlarının bile ne kadar çabuk geçtiğini. ütü yemek çocukların dersleri ee bide hafta sonu eşin evde oluyo napıcağımı şaşırdım:18::18::18:

Herkese slm. kısaca özet geçicem konuyu. bir arkadaşımın yanına yazın tatile evine gittik. kışında o buraya geldi çalışmaya birkaç kez bende kaldı bu kişi (bekar). kalacağı evde var fakat bu hem benimle olmak birde bekar evinde kalmak istemediği içinde bana geldi kalmaya. 2 gün kaldı delirdim. Yemek olarak herşeyi yemiyor, ne yardım etti bana nede bir bardağı alıp şurdan şuraya koymadı. hepsini geçtim ben çalışan biriyim ve işimde çok yorulan biriyim banyo bile yapıyor temizlemiyor. habire sigara içsin otursun ben hiç oturduğumu bilmiyorum. birkaç kez daha gelmek istedi bana çeşitli sebepler gösterip çağırmadım. şimdi hafta sonu geliyormuş tekrar buraya ve bana geleceğini söyledi duyunca delirdim. düşünüyorum kendi kendime sen onda kaldın ama diorum yemekde yaptım işde yaptım evlerine alışverişde yaptım sen nie kabullenemiyosun gelmesini diyede çok sorguluyorum kendimi. çalışan evli kişiler bilir hafta sonlarının bile ne kadar çabuk geçtiğini. ütü yemek çocukların dersleri ee bide hafta sonu eşin evde oluyo napıcağımı şaşırdım:18::18::18:

bence bu konuda kendinizi suçlamakla kendinize haksızlık ediyorsunuz siz onlarda haftalarca aylarca mı kaldınız ? hem kalmış olsanız bile siz alışveriş yapmış,temizliğe yemeğe yardım etmişsiniz bence arkadaşınızın yaptığı hiçte kabul edilebilir birşey değil :20: ayrıca arayıp haftasonu sende kalıyorum diye arayıp emri vaki yapacak kadar samimisiniz bu arkadaşla :26: bence bi yalan uydurun başka bi şekilde kurtulamazsınız bu durumdan :32: çünkü daha öncede bahaneler gösterip kabul etmemişsiniz ama artık emri vaki yapıp yüzsüzlüğe vurmuş kanımca.ayrıca gelmesi neysede sanki misafir değil ev sahibi gibi rahat davranıp,hiçbir işe el atmamasıda oldukça can sıkıcı.kayınvalidemler geliyor,eşim son dk haber verdi reddetmek olmaz vs gibisinden bi yalan uyduramaz mısınız :47:

bence bu konuda kendinizi suçlamakla kendinize haksızlık ediyorsunuz siz onlarda haftalarca aylarca mı kaldınız ? hem kalmış olsanız bile siz alışveriş yapmış,temizliğe yemeğe yardım etmişsiniz bence arkadaşınızın yaptığı hiçte kabul edilebilir birşey değil :20: ayrıca arayıp haftasonu sende kalıyorum diye arayıp emri vaki yapacak kadar samimisiniz bu arkadaşla :26: bence bi yalan uydurun başka bi şekilde kurtulamazsınız bu durumdan :32: çünkü daha öncede bahaneler gösterip kabul etmemişsiniz ama artık emri vaki yapıp yüzsüzlüğe vurmuş kanımca.ayrıca gelmesi neysede sanki misafir değil ev sahibi gibi rahat davranıp,hiçbir işe el atmamasıda oldukça can sıkıcı.kayınvalidemler geliyor,eşim son dk haber verdi reddetmek olmaz vs gibisinden bi yalan uyduramaz mısınız :47:

Kayınvalidemler yalanını olayını daha önce yapmıştım.:18: yaa bazen düşünüyorum anlayışsız insanlar için ne kadar çok yalan söylüyoruz. ben o arkadaşımın yerinde olsaydım eğer beni 3-5 kez atlatsaydı asla arayıpda gitmezdim yada ondan teklif beklerdim. ben hiç bana gelirsin yada bana gel die bişey demiyorum. bana tlf.açtığında açmadan önce düşünüyorum eğer bana gelecekse ne yalan bulsam die. bir misafir bir evde kalıcaksa bir işin ucundanda tutmalı ben ona kapı cam halı silde demiyorum. ama kahvaltı ediyosak kalkda masayı toplamaya yardım et. ay birde saç kurutma makinamı kullanmış makina orda fırçamda saçları huylandım. arkasından ben banyoyu temizlemek zorundamıyım. dışarı çıkmıştık bir ara acıktık haliyle yemek yiyelim dedi. benim cebimden çıktı paralar oda önemli diil hadi misafir. yaa gelirken bir ekmek al bari. sadece dediği istediğin bişey varmı :26:

yok yok bence kesin atlatmaya bakın bence böyleleri hayatın her zamanında karşısındaki insandan faydalanmak isterler sanki sizinle sadece yeme içme yatma ihtiyacını karşılamak için diyaloğa giriyor gibi :19: peki eşim bana bi sürpriz hazırlamış hafta sonu bi kaçamak yapacaz filan deseniz hemde bunu son dk söyleseniz :27:

yok yok bence kesin atlatmaya bakın bence böyleleri hayatın her zamanında karşısındaki insandan faydalanmak isterler sanki sizinle sadece yeme içme yatma ihtiyacını karşılamak için diyaloğa giriyor gibi :19: peki eşim bana bi sürpriz hazırlamış hafta sonu bi kaçamak yapacaz filan deseniz hemde bunu son dk söyleseniz :27:

bu benim şehir dışında benim hayatımın herşeyini bilen biri. o yalan yemez onu. yaa bide bu anlamıyomu bu kadının bir hafta sonu var zaten işi yoğun birde ben yük oluyorum die. bazen şeytan dioki arayınca deki kusura bakma ben hafta sonlarımı seninle zehir edemem. cnm tşk. ederim yinede yardımların için. ama hafta sonu yalanını bir an önce şöle okkalı bir yalanla atlatmalıyım:14::14:

rica ederim canım umarım atlatabilirsin :34: yaz ama merak ederim şimdi :6:

Ayyy Vallahi Aklım Başımdan Gitmiş :1:

Sakin Sakin Çıldırmadan Mizacını da Bozmadan..
Eşim Evde, Malum Bir Haftasonumuz Var..
Dışarı Çıkacağız Diyebilirsiniz..

Bence O Çekinmiyorsa Siz Hiç Çekinmeyin..
Başkalarının Mutluluğu İçin, Kendinizi Huzursuz Etmeyin.. :34:

Sevgiler..

Son düzenleme:
Okudum Canım Benim..
Kaçırdığım Yerler Oldu Sanırım Malum Saatte 01:00 Olmuş..
Sorum Evli misinizdi ?:9:

Bende bu saatte kopyala yapıştır yapamıyacağım için cevap hakkımı kullanıyorum

A : EVLİYİM
B : DULUM
C : BEKARIM

sorunumla ne alakası onuda anlamış diilim. Bak benim kafam bu saat bile olsa çalışıyomuş yaa:72:

Bence açıkca söyleyin onu evinizde ağırlamaktan rahatsızlık duyduğunuzu...Belki konuyla alakalı olmayacak ama ben yada eşim evimizde bekar arkadaşlarımızı ağırlamayız yada çok nadiren gelse bile yatıya kalamaz kesinlikle çünkü eşimde bende bu drumdan rahatsızlık duyarız...Sizde böyle bir akarar aldığınızı söyleseniz saçmamı olur ama bir daha ısrar etmez en azından...:34:

Ayyy Vallahi Aklım Başımdan Gitmiş :1:

Sakin Sakin Çıldırmadan Mizacını da Bozmadan..
Eşim Evde, Malum Bir Haftasonumuz Var..
Dışarı Çıkacağız Diyebilirsiniz..

Bence O Çekinmiyorsa Siz Hiç Çekinmeyin..
Başkalarının Mutluluğu İçin, Kendinizi Huzursuz Etmeyin.. :34:

Sevgiler..

ben bu yalanları aralarda ona yapmıştım. bana okkalı bir yalan lazım sorunda bu işte. tşk ederim yinede:3:

Bende bu saatte kopyala yapıştır yapamıyacağım için cevap hakkımı kullanıyorum

A : EVLİYİM
B : DULUM
C : BEKARIM

sorunumla ne alakası onuda anlamış diilim. Bak benim kafam bu saat bile olsa çalışıyomuş yaa:72:

Evet Maşallah :nazar: Çok İyi Çalışıyor, Zehir Gibisin..:46:

Ne Alakası Var..
Hemen Yanıtlıyorum..

Evli İnsanın Evinde Bekar Bir Kızın Ne İşi Var..
Sonuç İtibariyle Çalışan Bir Bayansın Anlarım Halinden Bende Hem İş Hem Ev..
Zor Bilirim..:31:
Bir Haftasonun Var Ayaklarını Uzatıp Yatmak İstersin, Varsa İşin Onları Yaparsın..
Eşinle Beraber Vakit Geçirirsin v.s. :34:

bikerem senin bekar bi bayanı evine almana pek sıcak bakmadım ben biiiiiiiiiiiiirrrrrrrr
hele bide hafta sonuysa ikiiiiiiiiiiiiii
bide bu kadaaarrrr yüzsüz bir hatunsa çıkar hayatından gitsin üüüüüüüüüüüüüüüçççççççç..........

SAYGILAR:27::27::27::27::27::27::27:

Bence açıkca söyleyin onu evinizde ağırlamaktan rahatsızlık duyduğunuzu...Belki konuyla alakalı olmayacak ama ben yada eşim evimizde bekar arkadaşlarımızı ağırlamayız yada çok nadiren gelse bile yatıya kalamaz kesinlikle çünkü eşimde bende bu drumdan rahatsızlık duyarız...Sizde böyle bir akarar aldığınızı söyleseniz saçmamı olur ama bir daha ısrar etmez en azından...:34:

İşte bazen bazı şeyler direk söylenemiyor. zaten mantığı kaldırsa bunu onun böyle düşünmesi lazım. ama nerdeeeeee.. yarın iş var ve benim düşündüğüm şeye bak. stressiz bir günüm geçmiyor benim yaaa:43::43:

Back
X