Herkese slm. kısaca özet geçicem konuyu. bir arkadaşımın yanına yazın tatile evine gittik. kışında o buraya geldi çalışmaya birkaç kez bende kaldı bu kişi (bekar). kalacağı evde var fakat bu hem benimle olmak birde bekar evinde kalmak istemediği içinde bana geldi kalmaya. 2 gün kaldı delirdim. Yemek olarak herşeyi yemiyor, ne yardım etti bana nede bir bardağı alıp şurdan şuraya koymadı. hepsini geçtim ben çalışan biriyim ve işimde çok yorulan biriyim banyo bile yapıyor temizlemiyor. habire sigara içsin otursun ben hiç oturduğumu bilmiyorum. birkaç kez daha gelmek istedi bana çeşitli sebepler gösterip çağırmadım. şimdi hafta sonu geliyormuş tekrar buraya ve bana geleceğini söyledi duyunca delirdim. düşünüyorum kendi kendime sen onda kaldın ama diorum yemekde yaptım işde yaptım evlerine alışverişde yaptım sen nie kabullenemiyosun gelmesini diyede çok sorguluyorum kendimi. çalışan evli kişiler bilir hafta sonlarının bile ne kadar çabuk geçtiğini. ütü yemek çocukların dersleri ee bide hafta sonu eşin evde oluyo napıcağımı şaşırdım:18::18::18: