arkadaşlar ben 9 aylık evliyim. sanki ömrümden 9 sene gitti. kayınvalidemle yan yana oturuyoruz. ve ben bunu kabul ettiğim için çok pişmanım gözü devamlı bizim evde. kapım çalsa benden önce çıkıyor. evime gelip giden herkese karışıyor. evlendiğimden beri bir kere benim tarafımı davet ettim yapmadığını bırakmadı ailemede bir sürü hakaret etti işi olur ben yaparım günü olur ben hazırlarım ben hizmet ederim ya hiç düşünmüyor bu kız sınava girecek die devamlı beni çağırıp şunu yap bunu yap diyor. hiç özel hayatımız kalmadı. tartıştık benim evim orası başkası olsa kiraya çıkın der diye tehdit etti eşime söyleyince de ben öyle bişey demedim diyor eşim yokken senin ailen artık burası orayla alakan kalmadı diyor hem hep beraber olmamızı istiyor annem arayıncada annen seni kontrol ediyor diyor artık ailemin telefonunu açamıyorum ama eşimin yanında melek gibi. durmadan anneme takmış durumda her fırsatta laf sokup duruyor eltimle beni kıyaslayıp duruyor. durumları iyi diye onlara çok iyi davranıyor. kendi gününde fakir kişilerin arkasından hareket yapıyor zenginlere de yağcılık yapıp duruyor. artık soğudum. burda ne olsa görümceme kaynıma anlatıyor kendisine kızmasınlar diye bir sürü yalan sölermiş tartışınca haberim oldu daha bir kere gördüğüm insanlar düşman oldu bende artık onlara karşı yakın olamıyorum ben artık dayanamıyorum eşimlede çok konuştum zamanla düzelir diyor ciddiye bile almıyor söylediklerimi. eşimi seviyorum oda beni çok uyumluyuz. ama bu baskıya dayanamıyorum bu evden taşınıp uzaklaşmak istiyorum biliyorum değişmicek ama en azından ailem gelir gider beni tehtit ettiği gün bu evden soğudum mutsuzum her yolu denedim olmuyor sizce eşimi nasıl ikna edebilirim acaba devreye ailem girse daha mı kolay olur